Жилищный адвокат

На гербі області — слова Менделєєва

    На гербі області — слова МенделєєваУ Донецьку вийшов друком підручник «Історія рідного краю» (Донеччина з кінця XVIII до кінця XIX століття).

    Цей навчальний посібник для учнів 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів схвалений Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.

    Відрізок часу, запропонований старшокласникам для вивчення, вважається переломним в історії краю, адже саме в цей період відбувалося стрімке заселення й освоєння недавнього Дикого поля та перетворення його у розвинений промисловий регіон тодішньої Російської імперії. Цей процес розпочався завдяки будівництву та створенню багатьох промислових об’єктів, які займалися насамперед видобутком корисних копалин та будівництвом металургійних заводів і підприємств інших галузей. Уже в ХІХ столітті Донбас сформувався як індустріальний регіон. А серед тих, хто приділяв велику увагу активному розвитку Донецького басейну, був і відомий вчений Дмитро Менделєєв. Побувавши тут, він так оцінив побачене: «Колишня пустеля ожила. Можливість доведена справою!» До речі, останні слова тепер викарбувані на гербі Донецької області.

    Цікаво, що «Історія рідного краю» теж мала свою «біографію» написання та виходу у світ, яка перегукується з певними моментами минулого Донеччини. Адже видати підручник авторському колективу донецьких істориків, які працювали над ним чотири роки, допомогли бізнесмени «Юзівського ділового клубу». Перший класичний підприємницький клуб тут організував ще на початку ХІХ століття виходець із Великобританії Джон Юз — засновник «Новоросійського товариства кам’яновугільного, залізного і рейкового виробництва». З іменами тодішніх меценатів пов’язують низку культурних, соціальних і освітніх проектів. А створений 2008 року за ініціативи дванадцяти донецьких бізнесменів «ЮДК», підтримуючи традиції своїх попередників, своєю діяльністю тепер намагається донести до сучасників історію свого краю.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    У Китаї сутичка між терористами та поліцією забрала понад 20 життів

    В результаті запеклої сутички, яка сталася у вівторок між поліцейськими і підозрюваними в причетності до терористичного угруповання в Сіньцзян-Уйгурському автономному районі на північному заході ...

    Про передачу об'єктів газопостачання, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

    Про передачу об'єктів газопостачання На виконання доручення Прем'єр-міністра України від 20.09.2013 № 37100/1/1-13 про підготовку до опалювального сезону та вжиття термінових заходів для введення в експлуатацію завершених будівництвом об'єктів забезпечення розподілу природного газу (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.08.2009 № 1001-р( 1001-2009-р ) "Про добудову підвідних газопроводів"), розташованих на межі ліцензійної території ПП "Укргазпром" у м. Снігурівка, визначеній згідно з постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 22.08.2013 № 1152( v1152862-13 ), НАКАЗУЮ:

    Лідери Європейського Союзу виробили механізми для подолання кризи

    Після восьми годин перемовин лідери ЄС представили пресі дорожну карту майбутнього Банківського союзу, який укріпить наднаціональне управління фінасовим сектором Європи.

    Бережіться осиного жала

    З другої половини серпня й до перших заморозків оси й бджоли особливо активні, оскільки готуються до зимової сплячки й запасають харчі. Внаслідок цього зростає контакт із людьми і, відповідно, ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромнейшее спасибо творцам этого сайта!!! Это действительно - находка! Всё просто отлично!!! Удачи!

    Этот интернет проект просто супер очень много чего здесь интересного и необходимого. Желаю вам держаться высоко и всего самого... в Вашей работе!

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет проект,действительно, на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Этот интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66