Жилищный адвокат

Літня погода в Україні протримається до 14 вересня

    Літня погода в Україні протримається до 14 вересняЗа прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС України, протягом першої половини вересня в країні утримуватиметься тепла погода з невеликою кількістю опадів. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

    «Минулий тиждень був прохолодним, місцями пройшли досить сильні дощі. Але уже сьогодні ми бачимо, що в Україну повернулася літня погода. Температура повітря перевищує норму. Наприклад, у Києві спостерігаються показники, характерні для початку серпня. Температура коливається в межах +23…+28°С, на півдні та Закарпатті — сягає +32°С», — наголосив А. Прокопенко.

    За його словами подібна погода триматиметься і надалі. Так, 4 вересня на більшості території України опадів не очікується, окрім Волинської та Львівської областей. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вночі стовпчик термометра показуватиме +11…+16°С, вдень +22…+27°С, в Одеській та Закарпатській областях — до +32°С.

    5 вересня також не буде опадів, короткочасний дощ можливий вдень на Закарпатті та в Карпатах. 6 вересня короткочасні грозові дощі можливі на заході та півночі, а вдень і в Україні, крім східних областей, вітер 5-10 м/с. Температура повітря вдень +21…+26°С. 6 вересня на заході вдень +18…+23°С, у південних областях та Закарпатті +25…+30°С.

    7 вересня в Україну прийде атмосферний фронт з північного заходу, який спричинить невеликі короткочасні дощі на заході, півночі, Приазов'ї та Криму. Температура повітря фактично не зміниться.

    8 вересня так само без опадів, лише вночі в Криму та місцями на сході можливі короткочасні дощі. Температура повітря вночі +9…+14°С, на узбережжі морів +13…+18°С, вдень 16…+22°С, на півдні та Закарпатті + 21…+26°С.

    12-13 вересня температура повітря підвищиться ще на 3-5 градусів. 14-15 вересня можливі короткочасні дощі в північних і західних областях, температура повітря тут дещо знизиться. 15-16 вересня на більшості території України переважно без опадів. Температура повітря суттєво не змінюватиметься.

    «Зазвичай перехід з літа до осені в Україні відбувається у західних та північних регіонах до 10 вересня, на решті території — до 20 числа, на півдні — до 25-30. Очікується, що цього року все пройде за подібним сценарієм», — відзначив А. Прокопенко.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Бывший премьер Хорватии приговорен к 10 годам лишения свободы за коррупцию

    Бывший премьер-министр Хорватии Иво Санадер сегодня, 20 ноября с. г., был приговорен судом г. Загреба к 10 годам лишения свободы за взяточничество и спекуляции в условиях военного времени, передает ...

    Суд в США запретил мужчине вступать в романтические отношения на 3 года

    Суд в штате Небраска (США) приговорил Джеффри Ходли к трем годам лишения свободы условно за попытку ограбления и запретил ему вступать в романтические отношения на весь этот период, передает ...

    Щодо відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, Міністерство охорони здоров'я України

    Аптечній професійній асоціації України Управління лікарських засобів та медичної продукції МОЗ України розглянуло лист Аптечної професійної асоціації України від 19.09.2013 р. № 43 та в межах компетенції повідомляє.

    У Сумах озброєний чоловік захопив заручників у лікарні

    Озброєний чоловік захопив у заручники двох працівників Сумської обласної клінічної лікарні.Про це повідомив представник Управління Держслужби охорони (ДСО) при УМВС України в Сумській області ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному интернет проекту я, наконец-то, надумался купить отдельную линию.

    Всем большое спасибо. Ваш интернет проект - без всякого сомнения сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал весьма многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас очень важно!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66