Жилищный адвокат

Літня погода в Україні протримається до 14 вересня

    Літня погода в Україні протримається до 14 вересняЗа прогнозами Українського гідрометеорологічного центру МНС України, протягом першої половини вересня в країні утримуватиметься тепла погода з невеликою кількістю опадів. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

    «Минулий тиждень був прохолодним, місцями пройшли досить сильні дощі. Але уже сьогодні ми бачимо, що в Україну повернулася літня погода. Температура повітря перевищує норму. Наприклад, у Києві спостерігаються показники, характерні для початку серпня. Температура коливається в межах +23…+28°С, на півдні та Закарпатті — сягає +32°С», — наголосив А. Прокопенко.

    За його словами подібна погода триматиметься і надалі. Так, 4 вересня на більшості території України опадів не очікується, окрім Волинської та Львівської областей. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Вночі стовпчик термометра показуватиме +11…+16°С, вдень +22…+27°С, в Одеській та Закарпатській областях — до +32°С.

    5 вересня також не буде опадів, короткочасний дощ можливий вдень на Закарпатті та в Карпатах. 6 вересня короткочасні грозові дощі можливі на заході та півночі, а вдень і в Україні, крім східних областей, вітер 5-10 м/с. Температура повітря вдень +21…+26°С. 6 вересня на заході вдень +18…+23°С, у південних областях та Закарпатті +25…+30°С.

    7 вересня в Україну прийде атмосферний фронт з північного заходу, який спричинить невеликі короткочасні дощі на заході, півночі, Приазов'ї та Криму. Температура повітря фактично не зміниться.

    8 вересня так само без опадів, лише вночі в Криму та місцями на сході можливі короткочасні дощі. Температура повітря вночі +9…+14°С, на узбережжі морів +13…+18°С, вдень 16…+22°С, на півдні та Закарпатті + 21…+26°С.

    12-13 вересня температура повітря підвищиться ще на 3-5 градусів. 14-15 вересня можливі короткочасні дощі в північних і західних областях, температура повітря тут дещо знизиться. 15-16 вересня на більшості території України переважно без опадів. Температура повітря суттєво не змінюватиметься.

    «Зазвичай перехід з літа до осені в Україні відбувається у західних та північних регіонах до 10 вересня, на решті території — до 20 числа, на півдні — до 25-30. Очікується, що цього року все пройде за подібним сценарієм», — відзначив А. Прокопенко.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На Волині тривають профілактичні заходи «Перевізник зима - 2012»

    На території Волинської області, як і по всій Україні, триває комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті Перевізник зима 2012. З метою попередження дорожньо-транспортних ...

    Третій турнір з міні-футболу "Кубок "ФЕМІДИ" розпочато

    15 листопада 2012 року на території учбово-тренувальної бази ФК "Динамо" відбулось урочисте відкриття третього турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубку "ФЕМІДИ".

    Свежий номер The Ukrainian Journal of Business Law посвящен энергетике и полезным ископаемым

    Издательство «Юридическая практика» анонсирует выпуск свежего номера специализированного англоязычного журнала для юристов и предпринимателей The Ukrainian Journal of Business Law («Украинский ...

    Ціни нарешті перестануть «танцювати»?

    Якщо проаналізувати, що найбільше обурює пересічного громадянина нашої країни, то серед найпоширеніших явищ, які викликають його невдоволення, будуть ціни на продукти харчування, ліки та житлово-комунальні ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Добрый вечер!

    Ваш интернет проект просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет проект,действительно, на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Этот интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66