Жилищный адвокат

У Полтаві запровадили звукові звернення до учасників дорожнього руху

    У Полтаві запровадили  звукові звернення до учасників дорожнього рухуЗа допомогою гучномовців, що розташовані в місцях масового перебування людей: на автовокзалах, автомобільному, речових та продуктових ринках а також на підприємствах, де є диспетчерські, до громадян лунає звернення ДАІ — звукова соціальна реклама до учасників дорожнього руху.

    Слід відмітити, що звернення розраховані не тільки для водіїв, а й для пішоходів, велосипедистів і, звичайно, для найменших учасників дорожнього руху — дітей.

    Водіїв націлюють на дотримання вимог швидкісного режиму та дотримання правил безпечного проїзду поблизу навчальних закладів та ігрових майданчиків.

    Пішоходам наголошують, що переходити дороги потрібно тільки у відведених для цього місцях і тільки на дозволені сигнали світлофора.

    Пасажирам рекомендують дотримуватись правил у транспорті, посадки видки на зупинках громадського транспорту. Обходити транспорт, що зупинився, згідно Правил ДР.

    Малечі радять вивчати Правила дорожньої абетки і прислухатися до порад батьків, як правильно переходити вулиці та дороги.

    «Подачу такої форми інформації не можна проігнорувати. Адже громадяни під час руху по ринку або в очікуванні свого рейсу сконцентровують свою увагу на зверненнях, що проголошуються через гучномовці» — говорить Олег, водій із багаторічним досвідом. Це підтверджують і пішоходи, і велосипедисти.

    Тимчасово виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС Полтавщини полковник міліції Віктор Поліщук говорить: «На території міста Полтава такі звернення лунають на всіх автовокзалах, на ринках «Центральному-речовому», «Автомобільному», «Мотель» та «Південний». Планується розташувати аудіозвернення на залізничних вокзалах. Сподіваємося, що дані заходи підвищать рівень культури поведінки на дорогах як водіїв так і пішоходів, а також вплинуть на зниження рівня травматизму та скоєння ДТП на автошляхах Полтавської області».

    ДАІ Полтавської області)

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Нагодувати дитину... хворобою

    Попри вражаючий асортимент, представлений у супермаркетах, більшість матусь щодня ламають голову над тим, чим нагодувати маля. Адже чи не кожен другий продукт харчування в своєму складі містить ...

    Срібна розминка перед олімпійським сезоном

    Збірна Норвегії очікувано перемогла у заліку Кубка світу в естафеті серед жінок, набравши 314 очок. Друге місце у національної команди України, на рахунку якої 298 балів. На третій позиції команда ...

    Про призначення позачергових виборів Малозахаринського сільського голови (Малозахаринська сільська рада Солонянського району Дніпропетровської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Малозахаринського сільського голови Черкасенка В.І. (Малозахаринська сільська рада Солонянського району Дніпропетровської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    Уряд внесе до Верховної Ради законопроект про боротьбу з офшорами

    Прем'єр-міністр Микола Азаров підписав для внесення до парламенту законопроект про трансфертне ціноутворення.Про це заявив міністр доходів та зборів Олександр Клименко.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Да, тут много нужной информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - молодцы.

    Очень оригинальный, интересный и абсолютно не похожий на другие портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно сделать?

    Как много нужной информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66