Жилищный адвокат

У Вірменії зібралися головні редактори ЗМІ країн СНД, Балтії і Грузії

    У Вірменії зібралися головні редактори ЗМІ країн СНД, Балтії і ГрузіїТрагедія геноциду ніколи не повинна вивітритися з пам'яті народів і будь-якої нормальної людини, сказав в інтерв'ю «Новини-Вірменія» заступник керівника редакції країн СНД і Балтії РІА Новини, координатор Клубу головних редакторів ЗМІ країн СНД, Балтії та Грузії Захар Виноградов під час відвідин меморіального комплексу «Цицернакаберд »і Музею-інституту Геноциду вірмен.

    Члени Клубу головних редакторів ЗМІ країн СНД, Балтії та Грузії перебувають у Вірменії 15-го по 17 листопада. В ході візиту відбулася зустріч з прем'єр-міністром Вірменії Тіграном Саркісяном. Члени Клубу поклали квіти до Меморіалу пам'яті жертв Геноциду вірмен.

    Клуб головних редакторів ЗМІ країн СНД, Балтії та Грузії було створено в 2011 році в Астані на Форумі європейських і азіатських медіа.

    «Я прийшов сюди перш за все тому, що це колосальна людська трагедія, яка не повинна бути забута», — сказав Захар Виноградов.

    Говорячи про проблему міжнародного визнання геноциду вірмен, Захар Виноградов зазначив, що визнання, безумовно потрібно і «незважаючи на те, що це дуже важкий процес, він поступово йде».

    У свою чергу, головний редактор газети «Известия» в Україні Яніна Соколовська наголосила, що Вірменію і Україну об'єднує багата, але разом з тим сумна історія, оскільки український народ також зазнав геноциду та репресій.

    «Нам дуже важливо віддати шану загиблим у Геноциді», — сказала вона, зазначивши,

    що до відвідин Цицернакаберд і Музею Геноциду вірмен, читала багато публікацій про трагедію, зокрема відомого письменника вірменського походження Сергія Довлатова.

    Головний редактор газети «Київський телеграф» Володимир Скачко висловив переконання, що така трагедія, швидше, об'єднує людей, ніж роз'єднує.

    «Люди приїжджають сюди, і вони стають добрішими. В українців є вислів «чужого горя не буває», — сказав він.

    При цьому він додав, що відвідини меморіалу справили на нього сильне враження.

    «Я вперше у Вірменії. І вражений абсолютно всім в хорошому сенсі цього слова», — підкреслив він.

    Геноцид вірмен 1915 року є першим геноцидом ХХ століття. Туреччина традиційно заперечує звинувачення в масовому винищуванні близько півтора мільйона вірменів у роки Першої світової війни і вкрай болісно реагує на критику з боку Заходу про питання вірменського геноциду.

    Факт Геноциду вірмен визнаний багатьма країнами, зокрема Уругваєм, Росією, Францією, Литвою, Нижньою палатою парламенту Італії, більшістю штатів США. Парламентами Греції, Кіпру, Аргентини, Бельгії, Уельсу, Національною радою Швейцарії, Палатою громад парламенту Канади і Сеймом Польщі.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом ТОВ «МЕТАН-АВТО», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про попередження щодо необхідності усунення порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом ТОВ «МЕТАН-АВТО»

    Про затвердження Правил електронної взаємодії між респондентами та Національним банком України, Національний банк України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 вересня 2012 р. за № 1594/21906 Про затвердження Правил електронної взаємодії між респондентами та Національним банком України

    Щодо алгоритму форматно-логічного контролю співставлення даних митних декларацій та гарантійних документів, Державна митна служба України

    Керівникам митних органів Для врахування в роботі направляємо схвалений відповідно до Положення про Експертну комісію з питань алгоритмів форматно-логічного контролю( v0158342-12 ), затвердженого наказом Держмитслужби від 14.03.2012 № 158, алгоритм форматно-логічного контролю співставлення даних митних декларацій та гарантійних документів (додається).

    Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги, друзі!

    Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги, друзі!

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Спасибо его создателям и тем, от кого зависит наполнение интернет сайта.

    Здравствуйте!

    Чувствуется истинная забота о ближних. Благодаря столь интересному интернет порталу, наконец, надумался.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66