Жилищный адвокат

ДАІ застерігає: 29-31 січня сніг, мокрий сніг, на дорогах України ожеледиця

    ДАІ застерігає: 29-31 січня сніг, мокрий сніг, на дорогах України ожеледицяЗа прогнозами Гідрометцентру у наступні три доби на дорогах України ожеледиця, часом сніг, мокрий сніг, місцями туман.

    Так, 29 січня невеликий сніг та мокрий сніг, на півдні з дощем, лише в північних, а вдень і в більшості центральних областей без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман.

    30 січня без істотних опадів, лише у східних областях, Приазов'ї та Криму невеликий сніг, мокрий сніг, в Криму з дощем.

    31 січня мокрий сніг та дощ, вночі у західній частині, вдень в Україні, крім заходу та сходу, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь.

    На дорогах ожеледиця.

    ДАІ України нагадує водіям: за таких погодних умов водіям необхідно бути особливо уважними та обережними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

    Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, в умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

    Крім того, ДАІ рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    В России руководству газеты грозит суд за разглашение персональных данных 626 призывников

    В Ленинградской области в отношении руководства газеты «Гатчинская правда» возбуждено административное дело «за публикацию персональных данных призывников», сообщает пресс-служба прокуратуры ...

    В Україні подорожчають нові машини та подешевшають б/в

    Закон про зменшення платежів у казну при купівлі-продажу автомобілів призведе до того, що для населення нові машини стануть дорожчими на 3%, а старі дешевшими.

    Про внесення змін до положень про структурні підрозділи в складі юридичного департаменту, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про внесення змін до положень про структурні підрозділи в складі юридичного департаменту У зв'язку з кадровими змінами в апараті Міністерства НАКАЗУЮ: 1. Унести до Положення про управління правового захисту інтересів Міністерства в судових та інших органах у складі юридичного департаменту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України ( va220731-11 ), затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 14.11.2011 № 220, такі зміни:

    які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію, Президент України

    Розпорядження  Президента України 1. Утворити делегацію України для участі в міжнародних заходах у рамках Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію( 995_266 ), які відбуватимуться 12-16 листопада 2012 року у м. Женеві, Швейцарська Конфедерація, зокрема у 14-й щорічній конференції держав — учасниць Протоколу II до зазначеної Конвенції, у 6-й конференції держав — учасниць Протоколу V до зазначеної Конвенції та у Щорічній зустрічі держав — учасниць зазначеної Конвенції, в такому складі:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет проект просто супер очень много чего здесь интересного и необходимого. Желаю вам держаться высоко и всего самого... в Вашей работе!

    Вы супер!!! Все что вы делаете для всех пользователей важно!!!

    Ребята класс!!! Все что делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66