Жилищный адвокат

Учора Київ встановив рекорд заторів, найдовший –18 кілометрів

    Учора Київ встановив рекорд заторів, найдовший –18 кілометрівУ Києві вчора, 26 березня, було зафіксовано найдовший автомобільний затор, який простягнувся на 18 кілометрів.

    Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив менеджер з маркетингу ресурсу «Яндекс. Пробки в Україні» Дмитро Мельник.

    Зокрема, за словами Мельника, те, що відбувається в останні дні у столиці України, є аномальною картиною.

    «Учора вранці затори у Києві були 10 балів протягом години. Такого не було ніколи», — зазначив менеджер.

    Він уточнив, що довжина всіх заторів у столиці становила близько 790 км.

    «Це практично половина всіх доріг Києва. Найдовший затор сьогодні займав більше 18 кілометрів», — заявив Мельник.

    Водночас, за інформацією Київської міської держадміністрації, вранці 27 березня на маршрути в Києві вийде 440 автобусів, 290 тролейбусів та 200 трамваїв.

    «У нас ще залишилося декілька проблемних ділянок — це найдовші трамвайні маршрути №№ 14 і 15», — наголосив директор департаменту транспортної інфраструктури Євген Водовозов.

    За словами чиновника, там поки не очищена ділянка від заводу «6-й КАРЗ» до станції метро «Берестейська» та від вулиці Нижній Вал до вулиці Артема.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    В ряде случаев предлагается отменить обязательность нотариального заверения документов

    Комитет по вопросам правовой политики рекомендует парламенту принять за основу проект закона о внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно засвидетельствования верности ...

    Про видачу свідоцтв про право на зайняття нотаріальною діяльністю, Міністерство юстиції України

    Про видачу свідоцтв про право на зайняття нотаріальною діяльністю Відповідно до статті 11 Закону України "Про нотаріат" ( 3425-12 ), пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.94 № 102( 102-94-п ) "Про розмір плати за видачу свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю" та пункту 4 Порядку видачі свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю ( z1170-12 ), затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11.07.2012 № 1043/5, НАКАЗУЮ:

    Про призначення позачергових виборів Любахівського сільського голови (Любахівська сільська рада Володимирецького району Рівненської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Любахівського сільського голови Можина А. П. (Любахівська сільська рада Володимирецького району Рівненської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Сложности, связанные с жильем, наиболее болезненны и запутаны

    Сложности, связанные с жильем, наиболее болезненны и запутаны.Решение проблем с недвижимостью с практической стороны дела мирным путем и через суд.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромное спасибо создателям этого портала!!! Он на самом деле - большая находка! Дерзайте!

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот сайт -,действительно, на данный момент - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот интернет сайт удобен в пользовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

    Большое спасибо за тот величайший труд, который Вы делаете ежедневно для всех нас. Молодцы!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66