Жилищный адвокат

Епоха «уазиків» закінчується

    Епоха «уазиків» закінчується

    Прем’єр провів нараду з вітчизняними виробниками щодо забезпечення регіонів сучасними автомобілями «Швидкої допомоги»

    Президент поставив перед урядом дуже серйозне завдання: повністю переоснастити нашу швидку медичну допомогу новими засобами для транспортування хворих до медичних закладів, а також надання екстреної допомоги під час транспортування, якщо виникне така необхідність. Це є частиною ініційованого главою держави Національного проекту «Своєчасна допомога».

    Прем’єр-міністр Микола Азаров зазначив, що нині станції швидкої допомоги оснащено транспортними засобами, більшість із яких морально й технічно застаріли та експлуатуються по 20—30 років і, крім, власне кажучи, відомого «уазика» нічого собою не являють.

    «Потрібно надати нашим громадянам можливість користуватися сучасними медичними послугами. Уряд це завдання реалізує, попри всі труднощі, пов’язані з непростим економічним становищем держави. І я хотів би звернути на це увагу: якщо уряд виділяє кошти, то ці кошти мають використовуватися максимально економно, щоб кожна копійка, як-то кажуть, пішла у справу», — вимагає глава уряду.

    В очікуванні заміни ці старенькі авто ще поїздять шляхами України. Фото Володимира ЗAЇКИ

    Саме тому Прем’єр поставив перед провідними українськими виробниками питання руба про ступінь локалізації виробництва «швидких» і комплектуючих до них в Україні. «Ми зацікавлені, і нині для нас це нагальна потреба, — витрачати кошти всередині країни на власного виробника. Це головне завдання — закупати мінімум обладнання й техніки за кордоном», — наголосив Микола Азаров

    За його словами, імпортуючи «швидкі» та медичні комплектуючі до них, Україна втрачає валютні резерви, створює робочі місця та оплачує працю, умовно кажучи, французів чи корейців. А в цей час у нас загострена проблема із безперебійною роботою вітчизняних підприємств.

    «Я не ідеаліст. Я чудово розумію, що не може галузь, яка до цього практично не фінансувалася, раптово, в один момент запрацювати та виробляти стовідсоткові українські реанімобілі та автомобілі швидкої допомоги», — зауважив Прем’єр. Для цього потрібна серйозна програма, в процесі реалізації якої українські підприємства цілком спокійно можуть розпочати випуск вітчизняних конкурентоспроможних реанімобілів і «швидких». Тим паче, підкреслив глава уряду, обсяг потреб у таких автомобілях може завантажити наші підприємства на роки вперед. У цьому контексті Микола Азаров зазначив, що за останні три роки до системи швидкої допомоги залучено майже 1800 нових автомобілів, проте загальна потреба становить близько 20 тисяч.

    Система надання екстреної медичної допомоги — це той напрямок, без якого ми не можемо жити та розвиватися. Кошти на реформування та вдосконалення цієї системи передбачено Держпрограмою активізації розвитку економіки, і уряд ці кошти виділятиме, запевнив Микола Азаров.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На Загальнонаціональному форумі з безпеки дорожнього руху обговорили зміни до законодавства

    Щороку Державтоінспекція фіксує від 200 до 220 тис. дорожньо-транспортних пригод. Третя частина з них - ДТП з постраждалими. Ще майже 5 тис. людей загинули в аваріях лише протягом минулого року.

    З 22 по 29 квітня гарячої води не буде у Святошинському районі

    Публічне акціонерне товариство Київенерго розпочинає підготовку теплових мереж, які обслуговує компанія, до опалювального сезону 2013/2014 року.

    Про підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах України На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 20.12.2005 № 742( z0018-06 ) "Про Положення про Всеукраїнський огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах України", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12.01.2006 за № 18/11892, та з метою вдосконалення роботи вищих навчальних закладів з організації фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи проведено Всеукраїнський огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання та спорту у вищих навчальних закладах України.

    Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ отримав інше приміщення

    Кабінет Міністрів України розпорядженням № 470-р від 6 червня 2012 року передав Вищому спеціалізованому суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ будівлі № 57, 58 і 59 військового ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот сайт суперовый! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Этот интернет сайт ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Действуйте!

    Ваш ресурс просто замечательный.

    Всем большое спасибо. Ваш интернет проект - без всякого сомнения сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал весьма многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66