Жилищный адвокат

В Івано-Франківському УДАІ громадянам допомагає голографічний промоутер

    В Івано-Франківському УДАІ громадянам допомагає голографічний промоутерВперше в Україні правоохоронні органи залучили до обслуговування населення консультативний електронний пристрій. Відтепер мешканці Прикарпаття матимуть змогу отримати інформацію безконтактним способом.

    Електронний промоутер — саме така назва жіночої голографічної фігури, яка відтепер буде зустрічати відвідувачів Івано-Франківського відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ при УМВС України. На скляний стенд за допомогою відео- та аудіо-відтворювача транслюється візуально-звукова інформація, підібрана за популярністю звернень до працівників ВРЕР.

    Як зазначив начальник Івано-Франківського відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи Роман Фенко, нові технологічні рішення збережуть час відвідувачів, який вони витрачають на підготовку до оформлення документів. «Законодавство, яке періодично змінюється, щоразу викликає ажіотаж серед автолюбителів,- розповідає керівник,- вони йдуть, аби проконсультуватися, отримати певні інформаційні послуги, а тепер у них є можливість отримати інформацію швидше та не стояти в чергах».

    Пристрій мовить звукові повідомлення, які починають лунати у разі присутності людини на відстані 1,5 м. Під час відсутності в зоні сканування громадян, прилад перебуває в режимі очікування.

    Наразі бажаючі можуть дізнатися у скляної фігури, які документи потрібно мати при обміні посвідчення водія, при отриманні його вперше, при проведенні реєстрації, перереєстрації та знятті з обліку транспортних засобів та інших операцій, які стосуються діяльності підрозділу.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про реєстрацію уповноважених осіб Партії регіонів в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію уповноважених осіб Партії регіонів в одномандатних виборчих округах До Центральної виборчої комісії 8 серпня 2012 року надійшла заява Партії регіонів разом з іншими документами щодо реєстрації уповноважених осіб в одномандатних виборчих округах.

    Сенат США не принял антиоружейный законопроект Б.Обамы

    Сенат США проголосовал против нового законопроекта по расширению норм проверки личных данных покупателей оружия, что нанесло удар по надеждам президента Барака Обамы ужесточить контроль над оборотом ...

    Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р( 648-2004-р ) "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей у період до 2020 року" (зі змінами, унесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.06.2008 № 850-р), пункту 5.2 наказу Міністерства палива та енергетики України від 24.05.2006 № 183( z0701-06 ) "Про затвердження Порядку підготовки та фінансування проектів з метою реалізації плану реконструкції та модернізації теплових електростанцій", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2006 за № 701/12575, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    що втратили чинність, деяких наказів, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 вересня 2013 р. за № 1649/24181 Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України( 500/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року № 500, пункту 16 Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади( 731-92-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731, та з метою приведення нормативно-правових актів Міністерства аграрної політики та продовольства України у відповідність до вимог законодавства України НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот портал не только лучший друг - этот сайт, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт интересными идеями!

    Огромное количество необходимой информации. Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.

    Этот портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот портал ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66