Жилищный адвокат

Педагоги і правоохоронці об'єднують зусилля, щоб захистити дітей від біди на дорозі

    Педагоги і правоохоронці об'єднують зусилля, щоб захистити дітей від біди на дорозіСьогодні, працівники Державтоінспекції взяли участь у нараді з директорами шкіл та завідуючими дитячих садків.

    Уберегти життя і здоров'я маленьких учасників дорожнього руху — справа спільна і для батьків, і для педагогів, і для працівників Державтоінспекції. Тому, напередодні нового навчального року правоохоронці посилюють роботу, спрямовану на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму, але позитивного результату можна досягти лише спільними зусиллями. Під час наради працівники ДАІ проаналізували стан аварійності за участю дітей на території області та спільно з педагогами визначили основні напрямки співпраці.

    Адже, на жаль, на сьогоднішній день на Миколаївщині сталося 51 дорожньо-транспортна пригода за участю неповнолітніх, в яких чотири дитини загинуло та 60 отримали травми. З цієї загальної кількості з вини самих же підлітків сталося 17 ДТП, в яких двоє дітей загинуло та 17 отримали травми.

    У школах на педагогів лягає велика відповідальність — доступно роз'яснити дитині Правила дорожнього руху, які написані «дорослою» мовою без всякого розрахунку на дітей, а при виборі форми навчання необхідно обов'язково донести до дітей зміст, які небезпеки можуть спіткати при недотриманні правил. У цій нелегкій справі завжди готові допомагати й інспектори ДАІ, які в новому навчальному році знову будуть виступати в ролі «вчителів», і проводити серед підростаючого покоління тематичні заняття з безпеки дорожнього руху.

    Так само нагадали присутнім про необхідність посилити профілактичну роботу серед батьків неповнолітніх і більш активно залучати їх до процесу навчання дітей Правилам дорожнього руху.

    Усі присутні в ході заходу зійшлися в одному, що безпека дітей на дорогах — це спільна справа. Тому всім — і батькам, і педагогам, і правоохоронцям — слід об'єднати свої зусилля, щоб попередити можливу біду. Про правила поведінки на дорозі слід постійно нагадувати дітям і підказувати, як уникнути різних неприємних ситуацій на автодорогах.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    В Киеве на взятке в $2,5 тыс. попался налоговик

    Работниками прокуратуры столицы совместно с сотрудниками УСБУ в городе Киеве задержали на "горячем" главного государственного налогового ревизора-инспектора ГНИ Голосеевского района города Киева, ...

    Про звільнення суддів, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 9 частини п’ятої статті 126 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Науковці стверджують, що по середах жінки найменш привабливі

    Дослідники з'ясували, що максимально постарілими жінки здаються о 15.30 по середах.

    Про стан проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, Державне агентство земельних ресурсів України

    Про стан проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів {Рішення введено в дію Наказом Державного агентства земельних ресурсів № 297 від 18.07.2013 ( v0297821-13 )}

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарю за тот большущий труд, который Вы делаете постоянно для пользователей.

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот сайт -,действительно, на данный момент - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот интернет сайт удобен в пользовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

    Этот сайт суперовый! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Этот интернет сайт ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Действуйте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66