Жилищный адвокат

Телескоп «Хаббл» зробив неймовірні знімки зіткнення зоряних скупчень

    Телескоп «Хаббл» зробив неймовірні знімки зіткнення зоряних скупченьТелескоп «Хаббл» передав на Землю приголомшливі знімки, на яких помітно два зоряних кластера, що, найімовірніше, знаходяться на ранніх етапах злиття, передає ТСН з посиланням на infuture.ru.

    Ці кластери знаходяться у Великій Магелановій хмарі (невелика галактика — супутник Чумацького шляху) на відстані 170 000 світлових років від нас.

    Вони розташовуються в центрі гігантської зони зореутворення, що називається «30 Золота Риба».

    «30 Золота риба» — зона активного формування зірок. Фото з сайту tsn.ua

    Раніше вчені вважали, що виявлене скупчення зірок є поодиноким кластером, але нові знімки, отримані від космічного телескопа «Хаббл», розвіяли ці припущення.

    Вчені зрозуміли, що це два абсолютно різних скупчення, вікові характеристики яких значно відрізняються, і різниця у віці складає приблизно 1 мільйон років.

    «30 Золота риба» — зона активного формування зірок. Як вважають нацуковці, ці процеси безперервно тривають вже протягом близько 25 мільйонів років.

    Крім цього, дослідник Єлена Саббі і команда вчених з Наукового інституту космічного телескопа (Space Telescope Science Institute) займається аналізом молодих зірок, розташованих поза скупченнями, які, як вважають, «втекли» в період формування.

    Витягнуті форми кластерів обумовлені сильною гравітаційною взаємодією між хмарами-батьками, наслідком чого став масовий викид зірок у простір.

    Дослідники вважають, що наступні спостереження, можливі за допомогою телескопів, в тому числі і телескопа «Хаббл», дозволять отримати більше даних.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Декларуємо доходи через Інтернет

    З 1 січня 2013 року громадяни матимуть змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет.

    Греція затвердила антикризовий бюджет 2013 року

    Парламент Греції ухвалив бюджет на наступний рік. Він передбачає жорстке скорочення видатків, зокрема, за рахунок зниження зарплат та підвищення податків. Цей крок дозволить уряду Греції нарешті ...

    Про переоформлення ліцензій з виробництва, виданих Комунальному підприємству "Макіївтепломережа", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про переоформлення ліцензій з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, виданих Комунальному підприємству "Макіївтепломережа"

    Про реалізацію рішення колегії Держкомтелерадіо України від 6 серпня 2013 року № 7/28, Державний комітет телебачення і радіомовлення України

    Про реалізацію рішення колегії Держкомтелерадіо України від 6 серпня 2013 року № 7/28 З метою виконання рішення колегії Держкомтелерадіо України від 6 серпня 2013 року № 7/28( vr_28603-13 ) "Про нагородження працівників інформаційної сфери України" НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш ресурс просто замечательный.

    Весьма оригинальный, интересный и полностью отличающийся от всех остальных ресурс! Я хочу отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Этот интернет портал суперовый! работал на нем довольно часто. Думаю, что этот интернет портал ждет хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами почаще! Действуйте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66