Жилищный адвокат

Про затвердження Переліку відомостей, що містять службову інформацію у Держекоінвестагентстві, Державне агентство екологічних інвестицій УкраїниДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО ЕКОЛОГІЧНИХ ІНВЕСТИЦІЙ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 14.10.2013  № 198
  2. Про затвердження Переліку відомостей, що містять службову інформацію у Держекоінвестагентстві

    {Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного агентства екологічних інвестицій № 206 від 22.10.2013 ( v0206825-13 )}

    Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації"( 2939-17 ), Указу Президента України "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації" ( 547/2011 ), постанови Кабінету Міністрів України від 27.11.98 № 1893( 1893-98-п ) "Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію" НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію у Державному агентстві екологічних інвестицій України, що додається.

    2. Керівникам структурних підрозділів Держекоінвестагентства забезпечити дотриманням вимог Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію у Державному агентстві екологічних інвестицій України, затвердженої наказом Держекоінвестагентства від 14.10.2013 року № 195.

    3. Відділу документального забезпечення та контролю Департаменту бухгалтерського обліку, фінансового планування та забезпечення діяльності (Роїк Н.І.) ознайомити з цим наказом керівників самостійних структурних підрозділів Держекоінвестагентства.

    4. Відділу зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації (Кравченко К. П.) розмістити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію у Держекоінвестагентстві, на веб-сайті Держекоінвестагентства.

    5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Голова

    Д. Гончаренко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держекоінвестагентства 14.10.2013 № 198

    ПЕРЕЛІК відомостей, що становлять службову інформацію у Державному агентстві екологічних інвестицій України

    1. Відомості, які містяться в експлуатаційній документації на програмні засоби та комплексну систему захисту інформації в автоматизованій системі.

    2. Зведені відомості щодо паролів доступу до серверів та персональних комп'ютерів.

    3. Матеріали і документи з грифом обмеження доступу "Для службового користування", надані у володіння, користування чи розпорядження Держекоінвестагентства або підпорядкованим установам державними органами, організаціями, установами чи підприємствами України, а також документи Держекоінвестагентства, що містять службову інформацію інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

    4. Відомості, умови конфіденційності яких передбачені договорами, контрактами, угодами Держекоінвестагентства та підприємствами, що входять до сфери управління Держекоінвестагентства.

    Відомості, що містять фінансову звітність аудитора та технічну звітність інспектора, які отримані під час процедури моніторингу за договорами продажу одиниць (частин) установленої кількості.

    {Перелік доповнено пунктом згідно з Наказом Державного агентства екологічних інвестицій № 206 від 22.10.2013( v0206825-13 )}

    {Текст взято з сайту Держекоінвестагентство України http://www.seia.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Фиктивные юридические услуги обернулись штрафом в 2 млн гривен

    Налоговой милицией столицы прекращена деятельность своеобразного подпольного юридического треста, сообщает ГНС в г. Киеве.

    Росія полегшила фінансові проблеми Кіпру

    Росія помякшила умови повернення кредиту Кіпру. Взяті у борг 2,5 млрд євро острів має повернути до 2018 р., термін подовжено на 2 роки. А відсоткову ставку знижено з 4,5% до 2,5%.

    Економіці потрібна енергія з пелетів

    Робоча поїздка на Вінниччину Президента Віктора Януковича розпочалася в смт Турбів. Там глава держави відвідав завод з виробництва паливних гранул ТОВ Він-пелета. По завершенні огляду першої ...

    Щодо неправомірних дій голови Дніпровського районного суду м. Києва, Рада суддів України

    Заслухавши та обговоривши інформацію голови Ради суддів загальних судів Отрош І. О. про результати проведеної перевірки за зверненням судді Дніпровського районного суду м. Києва Макарчук В. В. щодо неправомірних, на думку заявника, дій голови Дніпровського районного суду м. Києва Хіміча В. М., Рада суддів загальних судів ВСТАНОВИЛА:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет проект не друг - ваш интернет проект, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!

    Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

    Доброе утро!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66