Жилищный адвокат

Ібрагімович знову приїде до Києва

    Ібрагімович знову приїде до КиєваЄВРОКУБКИ

    Уперше за останні чотири роки в Лізі чемпіонів зіграють два українських клуби

    Жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів, яке відбулося в четвер у Монако, виявилося немилосердним до чемпіона та віце-чемпіона України. Досить сказати, що гірникам дістався чинний володар срібної чаші — лондонський «Челсі», а також новоспечений чемпіон Італії — туринський «Ювентус» на чолі з одним з героїв Євро-2012 блискучим півзахисником Андреа Пірло.

    У кваліфікації Суперліги динамівець Денис Гармаш (ліворуч) віддав три гольові передачі. Фото Олександра ЛЕПЕТУХИ

    Клуб Романа Абрамовича прагне стати першою командою після італійського «Мілана» зразка 1990 року, якому двічі поспіль вдалося підкорити чемпіонську вершину. Крім того, фінальний матч розіграшу Суперліги-2012/13 відбудеться 25 травня наступного року саме у столиці Великої Британії на знаменитій арені «Вемблі».

    Динамівцям не пощастило з командою, яка сіялася з третього кошика. Можливими конкурентами біло-блакитних могли стати грецький «Олімпіакос» і «Галатасарай» з Туреччини, бельгійський «Андерлехт», французький «Лілль» або московський «Спартак». Та, зрештою, володар «Золотого м’яча» Джордж Веа дістав киянам ПСЖ. Під час трансферного вікна команда Карло Анчелотті поповнилася такими яскравими зірками, як Златан Ібрагімович, Тіагу Сілва і Лавессі.

    Дві найсильніші команди з кожного квартету продовжать боротьбу в 1/8 фіналу, а клуби, які посядуть треті місця, потраплять до 1/16 фіналу Ліги Європи.

    Група A

    Порту (Португалія)

    Динамо (Україна)

    Парі Сен-Жермен (Франція)

    Динамо Загреб (Хорватія)

    18 вересня. ПСЖ — Динамо К

    3 жовтня. Динамо К — Динамо Загреб

    24 жовтня. Порту — Динамо К

    6 листопада. Динамо К — Порту

    21 листопада. Динамо К — ПСЖ

    4 грудня. Динамо Загреб — Динамо К

    Група E

    Челсі (Англія)

    Шахтар (Україна)

    Ювентус (Італія)

    Нордшелланд (Данія)

    19 вересня. Шахтар — Нордшелланд

    2 жовтня. Ювентус — Шахтар

    23 жовтня. Шахтар — Челсі

    7 листопада. Челсі — Шахтар

    20 листопада. Нордшелланд — Шахтар

    5 грудня. Шахтар — Ювентус

    ГРУПОВИЙ ТУРНІР

    Група К: Байєр (Німеччина), Металіст (Україна), Русенборг (Норвегія), Рапід (Австрія).

    Група F: ПСВ (Нідерланди), Наполі (Італія), Дніпро (Україна), АІК (Греція).

    ТАБЛО «УК»

    Ліга Європи Раунд плей-оф

    Матчі-відповіді

    Дніпро (Україна) — Слован (Чехія) — 4:2 Голи: Алієв (11, 58, з пенальті), Коноплянка (75), Калініч (87) — Брезнанік (61), Келіч (71)

    Металіст (Україна) — Динамо (Румунія) — 2:1 Голи: Бланко (29), Крістальдо (61) — Куртян (52)

    ПРЯМА МОВА

    Юрій СЬОМІН, головний тренер київського «Динамо»:

    — Щойно став відомий склад групи А, відразу в пам’яті спливли наші матчі з португальцями в груповому турнірі Ліги чемпіонів сезону 2008/2009. Ми прекрасно знаємо місцевий футбол, в нас у складі є Мігел Велозу, якому, безсумнівно, буде цікаво зіграти зі своїми співвітчизниками. Також добре пам’ятаємо і домашній стадіон «Порту» — «Драгао», де нам вдалося перемогти.

    Із «Парі Сен-Жермен» ми також грали в тому самому сезоні, тільки в іншому турнірі — на стадії чвертьфіналу Кубка УЄФА, за підсумками двоматчевого протистояння вийшовши до півфіналу. Але останнім часом ця команда значно змінилася, здебільшого завдяки великим фінансовим вливанням — прийшли дуже сильні виконавці. Про шанси, думаю, говорити немає сенсу. Необхідно готуватися, а життя покаже.

    Марко ДЕВІЧ, форвард «Шахтаря»:

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про передачу нерухомого майна в м. Києві, Кабінет Міністрів України

    Про передачу нерухомого майна в м. Києві Передати Генеральній прокуратурі України будівлю (корпус № 34) та частину будівлі (корпус № 24, осі 8-30) загальною площею 7561 кв. метр (крім підвальних приміщень лабораторій в осях 16-18/Б-Г з прибудовою першого поверху, 19-22/Б-Г з прибудовою першого поверху, 23-24/Б-Г, 24-26 з прибудовою першого поверху, 28-29/Б-Г з прибудовою першого поверху) по вул. Московській, 8, у м. Києві із сфери управління Державного космічного агентства із закріпленням їх на праві оперативного управління за Генеральною прокуратурою України.

    «Металург» – «Чорноморць»: букмекери відмовились приймати ставки

    Одна з найбільших букмекерських контор William Hill не приймає ставки на сьогоднішній матч між запорізьким Металургом і одеським Чорноморцем, який розпочнеться о 19:00.

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "ХОЛДИНГ ГРУП" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку відповідно до пункту 9 розділу I Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами)( z0864-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 травня 2006 року № 341 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 24 липня 2006 року за № 864/12738 (зі змінами та доповненнями), НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Довольно уникальный, актуальный и полностью отличающийся от существующих интернет проект! Хочется поддержать Вас материально. Как это можно сделать?

    Огромное количество актуальной информации. Большущее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто молодцы.

    . Совершенно случайно набрел на сайт, чему очень рад! С удовольствием размещу ссылку на своей станичке!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66