Жилищный адвокат

Рецепт молодості: якщо вам за 50

    Рецепт молодості: якщо вам за 50На жаль, але з роками ми молодше не стаємо — цей факт ми змушені визнавати і ставитися відповідно. Це означає, що як би ми чудово не виглядали, але вікові зміни ігнорувати не можна. Так, наприклад, з віком наш організм вимагає менше їжі, але більше поживних речовин.

    Тому у віці після п’ятдесяти років потрібно переглянути свій раціон і включати в нього певні продукти, які допоможуть виглядати молодше і зберегти міцне здоров’я.

    Обов’язково включайте в щоденний раціон злаки. У коричневому рисі, хлібі, кашах міститься багато волокон, які допомагають знизити рівень холестерину, зменшити ризик серцево-судинних захворювань, раку прямої кишки, каменів у жовчному міхурі, діабету і ожиріння.

    Дуже корисний часник. Він зменшує вміст холестерину в крові, знижує ризик інсульту. Мікробіологи довели, що часник вбиває віруси грипу. А ще часник допомагає зменшити біль і набряки при артритах.

    У яйцях міститься вітамін Е, який зміцнює серцевий м’яз і протидіє розвитку деяких форм раку. Яйця також є джерелом білка і лютеїну, а він захищає очі від катаракти. Цей продукт запобігає утворенню тромбів, знижуючи ризик інфаркту та раку.

    Зелень корисна в будь-якому віці, а після п’ятдесяти особливо. Наприклад, шпинат містить залізо, вітаміни С, А, К, антиоксиданти, які захищають нас від інфаркту та інсульту, раку прямої кишки, остеопорозу і артритів.

    Петрушка і селера теж містять масу різних вітамінів. Одного тільки вітаміну С в петрушці більше, ніж у цитрусових. Ці трави використовують як сечогінний засіб і для виведення каменів з нирок. Петрушка покращує травлення, допомагає при лікуванні гастриту із зниженою кислотністю.

    Обов’язково включайте в раціон сир, тому що він багатий кальцієм, необхідним для кісток і профілактики остеопорозу. Молочні продукти запобігають зниженню маси кісток у результаті менопаузи або ревматоїдних артритів.

    Найкориснішим м’ясом у цьому віці вважається куряче. Куряче м’ясо багате білками і селеном, який запобігає рак. А вітаміни групи В, що містяться в м’ясі курки, підсилюють роботу мозку.

    Чорниця допомагає запобігти катаракту та глаукому, відновлює зір. Вона корисна при розширенні вен, геморої, виразці шлунка і серцево-судинних захворюваннях. У ягодах містяться флавоноїди, які уповільнюють старіння організму. Чорниця допомагає відновити діяльність мозку.

    Правильне харчування в будь-якому віці допоможе уникнути безлічі проблем, починаючи від різних захворювань, і до ожиріння. А розумно підібраний раціон продовжить вашу молодість, наповнить силами, бадьорістю і гарним настроєм!

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Нам би обов’язок афінян

    Працювати у дні театральних вистав грекам не доводилось, навпаки, відвідування театру було обовязком афінян. Навіть найбіднішим виплачували гроші, щоб покрити витрати, такі знання про давньогрецькі ...

    Про внесення змін до складу Комітету з конкурсних торгів МОЗ України, Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до складу Комітету з конкурсних торгів МОЗ України Відповідно до статті 11 Закону України "Про здійснення державних закупівель"( 2289-17 ), у зв'язку з кадровими змінами у Міністерстві охорони здоров'я України та з метою забезпечення діяльності Комітету з конкурсних торгів НАКАЗУЮ:

    Президент Украины присвоил почетные звания «Заслуженный юрист Украины»

    Президент Украины подписал Указ №122/2013 «О Награждении государственными наградами Украины по случаю Международного женского дня».

    куповану на Оптовому ринку електроенергії України на території здійснення ліцензованої діяльності постачальників електричної енергії за регульованим тарифом, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення на листопад 2013 року сум коригування платежів за електроенергію, куповану на Оптовому ринку електроенергії України на території здійснення ліцензованої діяльності постачальників електричної енергії за регульованим тарифом

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Сайт - обалденный. Thanky! Без всякого сомнения нужный и удобный сайт.

    Благодарим всех, от кого зависит существование сайта.

    Ваш интернет проект просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66