Жилищный адвокат

Рецепт молодості: якщо вам за 50

    Рецепт молодості: якщо вам за 50На жаль, але з роками ми молодше не стаємо — цей факт ми змушені визнавати і ставитися відповідно. Це означає, що як би ми чудово не виглядали, але вікові зміни ігнорувати не можна. Так, наприклад, з віком наш організм вимагає менше їжі, але більше поживних речовин.

    Тому у віці після п’ятдесяти років потрібно переглянути свій раціон і включати в нього певні продукти, які допоможуть виглядати молодше і зберегти міцне здоров’я.

    Обов’язково включайте в щоденний раціон злаки. У коричневому рисі, хлібі, кашах міститься багато волокон, які допомагають знизити рівень холестерину, зменшити ризик серцево-судинних захворювань, раку прямої кишки, каменів у жовчному міхурі, діабету і ожиріння.

    Дуже корисний часник. Він зменшує вміст холестерину в крові, знижує ризик інсульту. Мікробіологи довели, що часник вбиває віруси грипу. А ще часник допомагає зменшити біль і набряки при артритах.

    У яйцях міститься вітамін Е, який зміцнює серцевий м’яз і протидіє розвитку деяких форм раку. Яйця також є джерелом білка і лютеїну, а він захищає очі від катаракти. Цей продукт запобігає утворенню тромбів, знижуючи ризик інфаркту та раку.

    Зелень корисна в будь-якому віці, а після п’ятдесяти особливо. Наприклад, шпинат містить залізо, вітаміни С, А, К, антиоксиданти, які захищають нас від інфаркту та інсульту, раку прямої кишки, остеопорозу і артритів.

    Петрушка і селера теж містять масу різних вітамінів. Одного тільки вітаміну С в петрушці більше, ніж у цитрусових. Ці трави використовують як сечогінний засіб і для виведення каменів з нирок. Петрушка покращує травлення, допомагає при лікуванні гастриту із зниженою кислотністю.

    Обов’язково включайте в раціон сир, тому що він багатий кальцієм, необхідним для кісток і профілактики остеопорозу. Молочні продукти запобігають зниженню маси кісток у результаті менопаузи або ревматоїдних артритів.

    Найкориснішим м’ясом у цьому віці вважається куряче. Куряче м’ясо багате білками і селеном, який запобігає рак. А вітаміни групи В, що містяться в м’ясі курки, підсилюють роботу мозку.

    Чорниця допомагає запобігти катаракту та глаукому, відновлює зір. Вона корисна при розширенні вен, геморої, виразці шлунка і серцево-судинних захворюваннях. У ягодах містяться флавоноїди, які уповільнюють старіння організму. Чорниця допомагає відновити діяльність мозку.

    Правильне харчування в будь-якому віці допоможе уникнути безлічі проблем, починаючи від різних захворювань, і до ожиріння. А розумно підібраний раціон продовжить вашу молодість, наповнить силами, бадьорістю і гарним настроєм!

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Щодо функції Державної інспекції України з питань безпеки на наземному транспорті, Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті

    (Извлечение) <...> Согласно статье( 4448-17 ) 2( 4448-17 ) Закона Украины( 4448-17 ) "Об особенностях осуществления государственного надзора (контроля) в сфере хозяйственной деятельности в отношении физических лиц — предпринимателей и юридических лиц, применяющих упрощенную систему налогообложения, учета и отчетности" действие данного Закона распространяется на физических лиц — предпринимателей, не зарегистрированных в качестве плательщиков налога на добавленную стоимость, деятельность которых не отнесена к высокой степени риска в соответствии с Законом Украины ( 877-16 )"Об основных принципах государственного надзора (контроля) в сфере хозяйственной деятельности" ( 877-16 ), и юридических лиц, применяющих упрощенную систему налогообложения, учета и отчетности, которая предусматривает включение налога на добавленную стоимость в состав единого налога, деятельность которых не отнесена к высокой степени риска в соответствии с Законом Украины "Об основных принципах государственного надзора (контроля) в сфере хозяйственной деятельности".

    Про внесення змін до Вимог до об’єктів і приміщень, психотропних речовин, прекурсорів та зберігання вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин, Міністерство внутрішніх справ України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 8 листопада 2013 р. за № 1913/24445 Про внесення змін до Вимог до об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та зберігання вилучених з незаконного обігу таких засобів і речовин

    передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на 2013 рік, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на 2013 рік 1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України( 2456а-17 ) здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на 2013 рік, перерозподіл видатків розвитку державного бюджету( 5515-17 ) в сумі 10036,763 тис. гривень за загальним фондом та 2379 тис. гривень за спеціальним фондом шляхом:

    КМУ поручил устранить недостатки новой системы регистрации имущественных прав

    Правительство заслушало вопрос о работе новой системы регистрации имущественных прав на недвижимое имущество и их обременении, которая (система) начала функционировать с 1 января 2013 года. Были ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Благодарю за профессиональный интернет проект!

    Этот портал классный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами чаще! Дерзайте!

    Этот интернет сайт просто удивительный.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66