Жилищный адвокат

яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядуванняЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України 30.07.2012  № 578 ( z1405-12 )

КАРТКА ( z1407-12 BF29.doc ) про стан здоров'я особи, яка претендує на зайняття посади, пов'язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги

    М. К. Хобзей

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України 30.07.2012  № 578 ( z1405-12 )

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 серпня 2012 р. за № 1407/21719

    ІНСТРУКЦІЯ щодо порядку заповнення форми первинної облікової документації № 123-1/о "Картка про стан здоров’я особи, яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування" ( z1407-12 )

    I. Загальні положення

    1.1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми первинної облікової документації № 123-1/о "Картка про стан здоров’я особи, яка претендує на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування" (далі — Картка).

    1.2. Картка оформлюється в порядку, встановленому цією Інструкцією.

    1.3. Згода на збирання, обробку, зберігання та використання інформації надається особами, які претендують на зайняття посади, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування (далі — особа), які підлягають медичному огляду, шляхом внесення власноручного підпису до Картки.

    1.4. Без письмової згоди медичний огляд особи не проводиться, відповідна Картка не надається.

    1.5. Строк зберігання Картки — 3 роки.

    II. Порядок заповнення Картки

    2.1. Заповнення Картки здійснюється відповідно до визначених граф. Усі графи повинні бути заповнені.

    2.2. У верхньому лівому куті зазначаються найменування міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, підприємства, установи, організації, у сфері управління якого (якої) перебуває заклад охорони здоров’я, повне найменування та місцезнаходження закладу охорони здоров’я, де заповнюється Картка, та ідентифікаційний код за ЄДРПОУ.

    2.3. Відомості про особу заносяться до граф 1 — 5 Картки. Прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць, рік і місце народження вносяться на підставі даних паспорта. Поряд ліворуч розміщується фотокартка особи розміром 3 х 4 см.

    2.4. У разі отримання від особи підтвердження щодо правдивості інформації, в тому числі про стан здоров’я, та згоди на обробку персональних даних у графі 6 проставляється власноручний підпис особи.

    2.5. У графу 7 вноситься повне найменування підприємства (установи, організації), посаду в якому (якій) претендує зайняти особа.

    2.6. Найменування посади вказується у графі 8.

    2.7. У графи 9 — 11 вносяться реквізити довідки до акта огляду МСЕК (за наявності), сертифіката про проходження профілактичного наркологічного огляду, медичної довідки про проходження попереднього та періодичного психіатричного оглядів, а також зазначається найменування закладу охорони здоров’я, який видав відповідну форму.

    2.8. До графи 12 голова медичної комісії вносить дані огляду спеціалістами медичної комісії. Поряд зазначається дата обстеження, прізвище та ініціали лікаря, який проводив обстеження.

    2.9. Дані лабораторних та рентгенівських досліджень заносяться у графи 13, 14.

    2.10. У графу 15 вносяться результати функціональних та інших досліджень.

    2.11. Після заповнення Картки всіма фахівцями голова медичної комісії заповнює висновок.

    2.12. Рекомендації медичної комісії щодо стану здоров’я особи вносяться в кінці Картки головою комісії.

    2.13. Картка скріплюється підписом голови комісії та печаткою закладу охорони здоров’я.

    Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги

    М. К. Хобзей

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Футбол объединяет: иностранные фаны с Украиной в сердце (ФОТО)

    Шведы уж очень полюбили украинское пиво Продавец украинской футбольной атрибутики Охрана фан-зоны бдит Футбольная атмосфера на Хрещатике Завербованная украинская журналистка

    Завдяки небайдужості працівників ДАІ Волині, з полум’я врятовано двох жінок

    Працівники Державтоінспекції перебуваючи на службі не лише здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а й часто потрапляють в ситуації коли від їхнього рішення залежать життя інших громадян.

    В Італії працівники АЗС оголосили триденний страйк

    У розпал курортного сезону АЗС не працюватимуть на автострадах та кільцевих дорогах італійських міст з вечора вівторка до ранку пятниці.

    Завдяки новітнім технологіям вдалося розшукати авто, що перебувало в розшуку

    31 липня, близько 20-ї години, після спрацювання системи Відеоконтроль-РУБІЖ на стаціонарному посту Переяслав-Хмельницький працівники ДАІ Київської області зупинили автомобіль ВАЗ 21099, під ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!

    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря занимательному интернет сайту я, наконец-то, решился купить отдельную линию.

    Этот интернет сайт классный! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66