Жилищный адвокат

Політика Обами щодо України не зміниться. І надалі буде на 200-му місці серед американських пріоритетів

    Політика Обами щодо України не зміниться. І надалі буде на 200-му місці серед американських пріоритетівУкраїна в пріоритетах США займає 200-те місце, і після переобрання Барака Обами в українсько-американських відносинах нічого не зміниться.

    Про це Gazeta.ua сказав директор Інституту сталого розвитку, колишній посол України в США Юрій Щербак, коментуючи попередні результати президентських виборів в США, за якими перемогу отримав чинний голова держави Барак Обама.

    «Я дуже шкодую, що кандидат від республіканців Мітт Ромні програв. Мені здається, що він значно адекватніша постать для США, як для внутрішньої, так і для зовнішньої політики. Але факт є фактом, Обама виграв», — наголосив він.

    Екс-посол переконаний, що Обама виграв за рахунок своєї соціалістичної політики.

    «Соціалістична політика полягає в тому, що майже половина американців сидять на різних дотаціях, продуктових і грошових допомогах. Через це зараз Америка розколена дуже серйозно. В чомусь це нагадує і Україну. По-різному, звичайно. Але в США зараз існує дуже глибокий розрив між середнім класом, тобто тими хто тяжко працює і заробляє свої гроші, класом підприємців, та з другого боку — класом тих людей, які майже не працюють, але отримують дуже непогану допомогу з боку держави», — пояснив він.

    Юрій Щербак зазначив, що крім цього були і інші фактори, які допомогли Обамі виграти. Водночас, він наголосив, що провальною була і зовнішня політика Обами.

    «Зовнішня політика Обами була повністю провальною, майже не було жодних досягнень у цій сфері, — підкреслив екс-посол. — Щодо України, то вона була десь на 200-му місці серед американських пріоритетів. Якщо згадати початок 90-х років, то ми були на 3-2 місці, то це суттєва різниця. Але це стосується не тільки України, а й усього східноєвропейського регіону. Обама не міг також вибудувати адекватну політику щодо Росії, яка стала зараз дуже антиамериканською країною. Не зміг він і подолати виклики близько-східного регіону, де назріває дуже серйозний конфлікт, не виключено, що навіть збройний, між Ізраїлем та Іраном, який рветься до ядерної зброї».

    Тому, за його словами, зараз, вже після виборів, Обама зіштовхнеться з дуже серйозними проблемами як в середині країни, так і за її межами.

    «Обама завтра прийде в кабінет і перед ним постануть дуже жорсткі проблеми: що робити із зовнішньою та внутрішньою політикою США. І це буде якраз той момент істини, коли він повинен буде задуматися над не дуже веселими підсумками своєї політики», — наголосив він.

    Водночас, Юрій Щербак не виключає, що політика Обами може і змінитися: «Він зараз не залежить від виборців, перед ним ще 4 роки. І він або ввійде в історію або як успішний президент, або як лузер. Тому я думаю, що будуть певні корективи в його політиці».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про відхилення кандидатур, запропонованих окремими суб’єктами подання до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, Центральна виборча комісія

    Про відхилення кандидатур, запропонованих окремими суб’єктами подання до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    Имущество предприятий-банкротов с госдолей в уставе будут продавать на спецаукционах

    Министерство юстиции Украины утвердило порядок организации аукционов в производстве по делам о банкротстве относительно имущества государственных предприятий и предприятий, в уставном капитале ...

    Налог на недвижимое имущество

    Адвокат рассказывает, как и за что нужно платить в налоге на недвижимость, а также приведены категории недвижимости, которые не облагаются налогом.

    висунутих Політичною партією Українська платформа "СОБОР", в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Політичною партією Українська платформа "СОБОР", в одномандатних виборчих округах

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто замечательный! Хорошенький сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

    Этот интернет сайт классный! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще! Дерзайте!

    Как много необходимой информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66