Жилищный адвокат

Стара Синьйора показала молодечий запал

    Стара Синьйора показала молодечий запалЄВРОКУБКИ

    Донецький «Шахтар» вийшов у плей-оф Ліги чемпіонів з другого місця в групі

    …На 56-й хвилині студент під п’ятим номером витягнув нещасливий білет. А за якусь мить чомусь не виручили партнера його однокурсники. Професорам у смугастих чорно-білих мантіях, які приймали екзамен, цього тільки й треба було: вони миттю скористалися можливістю зрізати зухвалого опонента.

    Даруйте, шановні читачі, за запропонований варіант розповіді про події на «Донбас Арені», проте подібні аналогії з’явилися не випадково. Адже на передматчевій прес-конференції наставник господарів Мірча Луческу, віддаючи належне історії та традиціям Старої Синьйори, назвав цей поєдинок свого роду екзаменом, який його підопічні-студенти складатимуть найтитулованішому клубові Італії. Прикметно, що в таборі гостей на подібне порівняння відреагували без ентузіазму. Мовляв, хитрий тренер гірників дещо лукавить, бо сьогоднішній «Шахтар» вже сам може екзаменувати своїх суперників. Про це свідчить і дострокове завоювання українським клубом путівки до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Приблизно такої самої думки дотримувалися й місцеві уболівальники та експерти, переконуючи себе: гірники мають не просто вигравати, а й демонструвати при цьому атакуючий і видовищний футбол.

    Поява Девіча гірників не врятувала. Фото з сайту ФК «Шахтар.

    Ситуація у важкій групі й справді склалася з розряду «не вір очам своїм»: чинний переможець Ліги чемпіонів «Челсі» перед останнім туром мав примарні шанси виповзти до 1/8 фіналу, а невдасі торішнього турніру — «Шахтарю» для здобуття першого місця в групі було досить навіть нічиєї.

    Втім, хіба можна відмовитися від бажання покласти на лопатки перед своїми уболівальниками одного з лідерів європейського футболу? Судячи з прогнозів, у цьому в Донецьку мало хто сумнівався. Та не так сталося, як гадалося.

    Рівна гра гідних суперників на заповненій «Донбас Арені» завершилася закономірно: переміг сильніший, яким цього вечора виявився чемпіон Італії. А що ж гірники, які на домашньому стадіоні досі поступалися тільки «Барселоні»? «На відпускних валізах уже сидять!» — голосно зробив висновок обізнаний експерт у сусідньому секторі стадіону. Справді, складалося враження, що футболісти «Шахтаря» більше налаштовані на відпустку.

    «Команда не показала всієї своєї сили, — вважає Мірча Луческу, коментуючи результат поєдинку. — Можливо, різниця була саме в мотивації, адже одна команда дуже хотіла пробитися у плей-оф, а друга вже виборола це право. Це передовсім помітно в одноборствах, які ми програли в середині поля. Саме в центрі наші суперники показали себе потужніше, а нам цього якраз не вистачало». І додав: «Мабуть, канікули розпочалися трохи раніше, ніж потрібно».

    Гравці також самокритично визнали, що це була далеко не найкраща їхня гра.

    — Сьогодні «Шахтар» провів матч не так добре, як удома з «Челсі» та «Норшелландом», — сказав, зокрема, капітан команди Даріо Срна. — У першому таймі ми взагалі не могли нічого зробити, а ось у другому вже створили кілька непоганих моментів. Та все одно хочу привітати команду й уболівальників з виходом до наступного етапу Ліги чемпіонів.

    «Нічого, навесні зліші будуть! — переконував своїх колег один із шанувальників. — А «Ювентус», якщо випаде нам у фіналі, нехай тепер начувається!..» Тобто є сподівання, що, не витримавши іспиту на лідерство в групі, команда попрацює над помилками і навесні вже більше нагадуватиме не розгубленого студента, а упевненого в собі футбольного екзаменатора.

    А поки що гірники вийшли до 1/8 фіналу Суперліги з другого місця в групі разом із португальським «Порту», лондонським «Арсеналом», італійським «Міланом», мадридським «Реалом», іспанською «Валенсією», шотландським «Селтіком» і «Галатасараєм» із Туреччини.

    Майбутніх суперників Олександру Кучеру та його партнерам слід шукати в сіяній групі, яку склали фаворити турніру «Барселона» і «Манчестер Юнайтед», «Ювентус», ПСЖ, «Малага», а також трійка представників Бундесліги — «Баварія», «Шальке» і «Боруссія» з Дортмунда.

    Нагадаю, що по закінченні матчів групового етапу Ліги чемпіонів визначилися вісім команд, які виступлять в 1/16 фіналу Ліги Європи. Чотири з них стануть сіяними під час майбутнього жеребкування. Це англійський «Челсі» (10 очок, різниця м’ячів 16-10), румунський ЧФР (10, 9-7), грецький «Олімпіакос» (9, 9-9) і португальська «Бенфіка» (8, 5-5). Інший квартет склали російський «Зеніт» (7, 6-9), білоруський БАТЕ (6, 9-15), київське «Динамо» (5, 6-10) і нідерландський «Аякс» (4, 8-16 ).

    Жеребкування відбудеться 20 грудня.

    ТАБЛО «УК»

    Ліга чемпіонів

    Група Е

    Шахтар — Ювентус — 0:1

    Гол: Кучер (56, у власні ворота)

    Челсі — Норшелланд — 6:1

    Голи: Луіз (38), Торрес (45, 56), Кейхілл (51), Мата (58), Оскар (71) — Джон (46)

    Група Е

    І В Н П М О

    Ювентус 6 3 3 0 12-4 12

    Шахтар 6 3 1 2 12-8 10

    Челсі 6 3 1 2 16-10 10

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    ДАІ застерігає: 29-31 січня сніг, мокрий сніг, на дорогах України ожеледиця

    За прогнозами Гідрометцентру у наступні три доби на дорогах України ожеледиця, часом сніг, мокрий сніг, місцями туман.

    Державтоінспекція Харківщини здійснює профілактичні заходи щодо незаконних заволодінь транспортних засобів

    Днями, працівники ДАІ спільно з представниками засобів масової інформації, провели комплекс оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на протидію незаконним заволодінням автомобілями.

    Про призначення позачергових виборів Войнівського сільського голови (Войнівська сільська рада Олександрійського району Кіровоградської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Войнівського сільського голови Лазаренка В. Г. (Войнівська сільська рада Олександрійського району Кіровоградської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Цілу добу працівники ДАІ витягали із снігової пастки вантажівку із 20-тоннною цистерною

    23 грудня, близько 20 години, рухаючись зі сторони смт. Стрижавка у напрямку обїзної міста Вінниці зійшла із траси та загрузла у снігові фура, яка перевозила шрот - побічний продукт олієестракційного ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Этот ресурс - удивительный.

    Для меня это находка! Вторую неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66