Жилищный адвокат

Сварка в розважальному закладі Одеси закінчилася вбивством двох людей

    Сварка в розважальному закладі Одеси закінчилася вбивством двох людейОдеські інспектори ДАІ затримали чоловіків, які підозрюються у вбивстві двох людей та пораненні ще трьох осіб в одному з нічних клубів Одеси.

    Чоловіки спробували втекти з місця злочину на автомобілі «Mercedes», проте очевидці оперативно передали правоохоронцям прикмети іномарки.

    Оперативний черговий негайно сповістив всі можливі служби. Незабаром екіпаж другого взводу ДПС ДАІ міста Одеси в складі капітана міліції Олега Хімчака та старшого сержанта міліції Віталія Маймескула доповіли про те, що вони помітили двох підозрюваних осіб, один з них тримав в руці автомат.

    Чоловіки підбігли до автомобіля «Мерседес» сірого кольору, з шашечкою таксі, та сівши до вказаної автівки, поїхали у напрямку Залізничного вокзалу. Екіпаж ДАІ розпочав переслідування транспортного засобу.

    Автомобіль зі злочинцями прямував до Залізничного вокзалу, проїхав по вулиці Середньофонтанській та заїхав на територію житлового комплексу «Чудо Місто», де їх і затримали правоохоронці.

    При затриманні вказані особи намагалися привести зброю у бойову готовність та чинити опір, однак із застосуванням заходів фізичного впливу та спецзасобів, були роззброєнні та затримані.

    У машині знайшли мисливську зброю АКСУ «Вулкан» з трьома спорядженими магазинами і мисливський ніж. Затримані виявилися мешканцями Полтави 35-ти й 39-ти років. Втікачі були доставлені в Приморський райвідділ міліції, де їм було пред'явлено звинувачення про підозру в скоєнні злочину.

    На разі тривають слідчі дії.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про затвердження Плану протидії проявам корупції в рамках Проектів з МБРР, Державне агентство автомобільних доріг України

    Про затвердження Плану протидії проявам корупції в рамках Проектів з МБРР З метою виконання умов Угоди про позику від 21.04.2009( 996_067 ) "Проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (стаття IV, розділ 4.01) та набрання чинності Угодою про позику від 11.10.2012 "Другий проект покращення автомобільних доріг України" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (стаття V, розділ 5.01) (далі — Проекти) НАКАЗУЮ:

    Богдана Ступку похоронили на Байковом кладбище

    Известного украинского актера Богдана Ступку похоронили сегодня, 24 июля, на Байковом кладбище в Киеве.

    Про затвердження Положення про порядок проведення перевірок учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

    Метою цього Положення є забезпечення здійснення Фондом регулятивної діяльності щодо контролю за виконанням зобов'язань банків у зв'язку з їх участю в системі гарантування вкладів фізичних осіб, ...

    На Дніпропетровщині автомобіль впав у річку: четверо загиблих, серед яких троє дітей

    17 грудня, о 8 годині ранку, в Кривому Розі на вулиці Кресівська сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинуло четверо людей, ще один чоловік отримав травми.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - без всякого сомнения на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет проекты. Сайт очень прост в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.

    Для меня это была находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному интернет проекту я, наконец-то, надумался купить отдельную линию.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66