Жилищный адвокат

Хвороба само-закоханості

    Хвороба само-закоханостіДмитрій БУДКЕВИЧ для «Урядового кур’єра»

    Три години щодня — така середня кількість часу, яку проводить молодь у соціальних мережах. Багато з них навіть не замислюється над тим, як цікаво та різноманітно можна згаяти цей час, і продовжують бездумно витрачати свою дорогоцінну юність. Три години щодня десятки мільйонів молодих людей марнують на активну… деградацію.

    Винахідники перших прототипів соціальних мереж, напевно, здогадувалися, що задовольняють одну з найважливіших потреб людини за теорією Маслоу — належність до певного соціуму. Саме тому «Вконтакте» та «Фейсбук» мають десятки, якщо не сотні мільйонів користувачів з усього світу. Метою цих проектів може бути не лише заробляння грошей, а й вирощування нового покоління дурніших людей, якими, звісно, набагато простіше керувати.

    Молодь століттями була головним рушієм суспільства: всі зміни та перетворення передусім ініціювала вона. Тепер найактивніша частина суспільства усю свою енергію витрачає на те, щоб на сторінці у соціальній мережі був свіжий «статус» та нова картинка з особистого життя. Маючи незрілий внутрішній світ, молодь цитує видатних людей, яких навіть не знає. Дівчата «штампують» фотографії в різних позах для того, щоб інші «лайкали» та коментували: «Як же ти гарно тут виглядаєш!» І водночас, сонні і з розтріпаним волоссям, просиджують ночі за комп’ютером.

    Соціальні мережі нагороджують молодь не новою, але дуже небезпечною хворобою самозакоханості. За великим рахунком, користувачам абсолютно байдуже до того, що роблять і який вигляд мають інші. Але активно працюють над власним іміджем, наївно думаючи, що інші справді ними цікавляться. Це проявляється і у віртуальних спільнотах, в яких вони перебувають, і в новинах, які вони виставляють на своїх сторінках. Із цього випливає, що основна функція соціальної мережі для цих людей — бажання відчувати свою значущість. І ще. Більшість користувачів усіляких там твітерів мають надзвичайно високу думку про себе. Звісно, адже кожен із них — Особистість. Кожен із них — це геніальний фотограф, поет, дизайнер тощо. Кожен із них надзвичайно начитаний, освічений і кмітливий — і, звісно, розумніший за інших. Культура соцмереж має безліч специфічних характеристик. Одна з них — пропаганда насилля і ненависті. Найгірше, що це подається як цілком звичне явище.

    Ще одне — самотність. Молодь, схибнута на соцмережах, думає, що, перебуваючи у віртуальних колективах і товаришуючи з віртуальними друзями, вона стає повноцінним членом соціуму. Насправді у житті такі «друзі» навіть не вітаються один з одним. Поринаючи у мережу, людина стає більш замкнутою і віддаленою від реалій. Хлопець навіть не може підійти та познайомитися з дівчиною, просто не знає, що їй сказати. І саме тому він не матиме справжніх друзів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Вилучення Зозулі підрізало крила

    Минулої осені, крім великої четвірки, вітчизняний футбол на міжнародній арені представляли також київський Арсенал і донецький Металург. Новачків футбольний Старий Світ навіть не помітив: обидва ...

    ДАІ застерігає: на дорогах України ожеледиця!

    За попередженням Гідрометцентру України 26 лютого на дорогах північної половини країни ожеледиця; у південній частині та в Карпатах окремі пориви вітру 15-20 м/с.

    Банк HSBC выплатит США $1,9 млрд штрафа из-за отмывания денег

    Транснациональный банк HSBC заплатит в США штраф в размере $1,9 млрд в рамках внесудебного соглашения по делу об отмывании денег.

    Ю.Шеремет назначен прокурором Черкасской области

    Новым прокурором Черкасской области назначен Юрий Шеремет. Об этом говорится в сообщении пресс-службы областной прокуратуры.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Этот интернет проект просто отпад. Действительно полезный и в тоже время функциональный интернет портал.

    Весьма оригинальный, интересный и полностью отличающийся от всех остальных ресурс! Я хочу отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66