Жилищный адвокат

Хвороба само-закоханості

    Хвороба само-закоханостіДмитрій БУДКЕВИЧ для «Урядового кур’єра»

    Три години щодня — така середня кількість часу, яку проводить молодь у соціальних мережах. Багато з них навіть не замислюється над тим, як цікаво та різноманітно можна згаяти цей час, і продовжують бездумно витрачати свою дорогоцінну юність. Три години щодня десятки мільйонів молодих людей марнують на активну… деградацію.

    Винахідники перших прототипів соціальних мереж, напевно, здогадувалися, що задовольняють одну з найважливіших потреб людини за теорією Маслоу — належність до певного соціуму. Саме тому «Вконтакте» та «Фейсбук» мають десятки, якщо не сотні мільйонів користувачів з усього світу. Метою цих проектів може бути не лише заробляння грошей, а й вирощування нового покоління дурніших людей, якими, звісно, набагато простіше керувати.

    Молодь століттями була головним рушієм суспільства: всі зміни та перетворення передусім ініціювала вона. Тепер найактивніша частина суспільства усю свою енергію витрачає на те, щоб на сторінці у соціальній мережі був свіжий «статус» та нова картинка з особистого життя. Маючи незрілий внутрішній світ, молодь цитує видатних людей, яких навіть не знає. Дівчата «штампують» фотографії в різних позах для того, щоб інші «лайкали» та коментували: «Як же ти гарно тут виглядаєш!» І водночас, сонні і з розтріпаним волоссям, просиджують ночі за комп’ютером.

    Соціальні мережі нагороджують молодь не новою, але дуже небезпечною хворобою самозакоханості. За великим рахунком, користувачам абсолютно байдуже до того, що роблять і який вигляд мають інші. Але активно працюють над власним іміджем, наївно думаючи, що інші справді ними цікавляться. Це проявляється і у віртуальних спільнотах, в яких вони перебувають, і в новинах, які вони виставляють на своїх сторінках. Із цього випливає, що основна функція соціальної мережі для цих людей — бажання відчувати свою значущість. І ще. Більшість користувачів усіляких там твітерів мають надзвичайно високу думку про себе. Звісно, адже кожен із них — Особистість. Кожен із них — це геніальний фотограф, поет, дизайнер тощо. Кожен із них надзвичайно начитаний, освічений і кмітливий — і, звісно, розумніший за інших. Культура соцмереж має безліч специфічних характеристик. Одна з них — пропаганда насилля і ненависті. Найгірше, що це подається як цілком звичне явище.

    Ще одне — самотність. Молодь, схибнута на соцмережах, думає, що, перебуваючи у віртуальних колективах і товаришуючи з віртуальними друзями, вона стає повноцінним членом соціуму. Насправді у житті такі «друзі» навіть не вітаються один з одним. Поринаючи у мережу, людина стає більш замкнутою і віддаленою від реалій. Хлопець навіть не може підійти та познайомитися з дівчиною, просто не знає, що їй сказати. І саме тому він не матиме справжніх друзів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Національний банк врятував гривню від обвалу

    ісля того, як в понеділок, 5 листопада, Національний банк України вийшов з інтервенцією на міжбанківський ринок, ціни на американську валюту знизились з рекордних 8,23 грн до 8,20 грн.

    Британскому телевидению впервые разрешат снимать заседания в апелляционных судах

    Телевизионные камеры вскоре получат доступ в апелляционные суды Великобритании. Судьям будет предоставлена возможность посетить специальные курсы, чтобы отрепетировать свое появление перед камерой. ...

    У Європарламенті дискутують за бюджет ЄС

    Створенню робочих місць і відновленню економічного зростання у ЄС може завадити скорочення бюджету Євросоюзу у 2013 році. На цю тему ведуть у Страсбургу дискусію депутати Європарламенту. Так, ...

    Анатолій Жабченко обслуговуватиме київське дербі

    Стала відома суддівська бригада, яка працюватиме на матчі 2-го туру чемпіонату України між столичними Арсеналом та Динамо.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот портал классный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами чаще! Дерзайте!

    Весьма уникальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие сайт! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Огромнейшее спасибо за тот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для пользователей. Умнички!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66