Жилищный адвокат

Посли відкривають таємниці

    Посли відкривають таємниціПобачив світ тринадцятий науковий щорічник «Україна дипломатична». У презентації виданння, що відбулася днями у Дипломатичній академії України, взяли участь представники зарубіжного дипломатичного корпусу, акредитованого в нашій державі, науковці та представники ЗМІ. Вагомість видання не лише для українського, а й для зарубіжного дипломатичного корпусу відзначили у своїх виступах виконуюча обов’язки ректора Дипломатичної академії Наталія Татаренко, перший проректор НПУ ім. М. П. Драгоманова Володимир Бех, Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Реувен Дін Ель, Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні Улукбек Чиналієв, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Ірак в Україні Шорш Халід Саїд, президент Українського біблійного товариства Григорій Комендант, генеральний директор ГДІП Павло Кривонос та головний редактор щорічника Анатолій Денисенко. Учасників зібрання привітав президент Національної академії наук України Борис Патон.

    «Світ і Україна» — таке визначення напрошується для характеристики змісту видання. Про це переконливо свідчить і наповнення книжки: у випуску розлогі виступи зарубіжних послів, ∂рунтовні дослідження науковців щодо зовнішньої державної політики і теоретичні розробки сучасного стану міжнародних відносин.

    А відкриває щорічник виступ Президента України Віктора Януковича на пленарному засіданні 67-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

    Під рубрикою «Трибуна дипломата» у щорічнику вміщено публікації Надзвичайних і Повноважних послів іноземних держав в Україні: Таджикистану, Молдови, Киргизької Республіки, Білорусі, Болгарії, В’єтнаму, Ізраїлю, Іраку, Мексиканських Сполучених Штатів, Німеччини, Словаччини, Туреччини, Узбекистану, Фінляндії, Швейцарії, Сирії.

    Окремим блоком подано матеріали, документи, фотоілюстрації, які підсумовують цікаву розповідь «Двадцять миттєвостей життя» про діяльність колективу Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв, який відзначив цього року свій ювілей.

    Нові підходи у висвітленні зовнішньополітичного життя порушують у своїх публікаціях знані українські науковці Віктор Андрущенко («Педагогічна конституція Європи як соціальна потреба, можливість і реальність європейського простору освіти»), Валерій Солдатенко, Дмитро Ведєнєєв, Борис Гончар, Олег Машевський, Мирослав Романюк.

    Привертає увагу новий розділ щорічника «Інтерв’ю з зарубіжними дипломатами», який започатковано разом з Всесвітньою службою «Українське телебачення і радіомовлення». У ньому зокрема вміщено враження Надзвичайних і Повноважних послів Куби, Аргентини, Грузії, Індонезії, Японії, акредитованих в Україні.

    У цьому випуску під рубрикою «Духовна дипломатія» виступають муфтій України шейх Ахмед Тамім, президент Українського біблійного товариства Григорій Комендант, вчений-географ Ростислав Сосса.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Швейк на набережній Ужа

    В Ужгороді незвичайне пожвавлення внесло прибуття більше ста гостей із чеського краю Височіна побратима Закарпаття.

    Що потрібно, аби нерухомість почала «рухатися»

    Переоформити право власності на помешкання до кінця минулого року чимало львівян не встигли. А з настанням нового їх чекав сюрприз: БТІ ліквідовано, а куди звертатися тепер, майже ніхто не знає. ...

    Реклама пива может оказаться под запретом

    Верховная Рада Украины (ВР) приняла в первом чтении законопроект № 9099, который запрещает рекламу пива. В поддержку соответствующего законопроекта о внесении изменений в статью 22 закона Украины ...

    Випадковий попутник викрав автомобіль, та дуже швидко «попався» працівникам ДАІ

    Співробітники ДАІ за порушення правил обгону зупинили автомобіль, який зранку того ж дня невідомий викрав у іншій області.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарю за тот большущий труд, который Вы делаете постоянно для пользователей.

    Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Вы супер!!! Все что вы делаете для всех пользователей важно!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66