Жилищный адвокат

У Херсоні Правила дорожнього руху разом із працівниками ДАІ пішоходам нагадували журналісти

    У Херсоні Правила дорожнього руху разом із працівниками ДАІ пішоходам нагадували журналістиУпродовж 2012 року, внаслідок порушення Правил дорожнього руху пішоходами на території Херсонської області сталося 108 дорожньо-транспортних пригод, у яких 24 людини загинуло та 94 — травмовано. Особливо прикро, що серед травмованих — 17 дітей.

    Основні причини цих ДТП — це перехід проїзної частини у невстановленому місці та раптова поява пішоходів на дорозі. Преважна більшість дорожньо-транспортних пригод з вини пішоходів сталася в обласному центрі.

    Тож, з метою запобігання порушень ПДР, працівники ДАІ проводять постійну профілактично-роз’яснювальну роботу з цією категорією учасників дорожнього руху. Цільові заходи із залученням представників засобів масової інформації проводяться у різних мікрорайонах м. Херсона.

    Цього разу профілактичний рейд разом із журналістами регіонального телеканалу «Херсон плюс» проведено у Таврійському мікрорайоні обласного центру.

    Під час бесід з пішоходами працівники ДАІ майже від усіх них отримували правильні відповіді на запитання щодо правил поводження на проїзній частині.

    Але запитавши, чи завжди вони їх дотримуються, більшість опитаних, ніяковіючи перед об’єктивом журналістської телекамери, зізнавалися, що інколи, поспішаючи або намагаючись скоротити шлях, все ж допускають порушення Правил дорожнього руху.

    Особлива увага під час проведення заходів приділялась профілактичній роботі з маленькими пішоходами. Діти охоче спілкувалися з працівниками ДАІ і журналістами та загалом виявили добрі знання Правил дорожнього руху для пішоходів.

    Усі учасники заходів отримали тематичні листівки — пам’ятки, буклети, а школярі — ще й відповідальне завдання від інспекторів ДАІ: запис у щоденнику про те, що тексти цих буклетів та листівок необхідно довести на класних годинах до всіх учнів.

    Тож під час спілкування з пішоходами працівники ДАІ намагалися переконати учасників дорожнього руху, що головне не тільки знати правила безпечної поведінки на дорозі, а усвідомлювати необхідність їх постійного неухильного дотримання, адже від цього залежить безпека власного життя.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    У Миколаєві нетверезий водій вирішив проїхатися по вулиці з одностороннім рухом … у зворотному напрямку

    26-річний чоловік, керуючи автомобілем Range Rover, рухався по обласному центру проти одностороннього руху. Пояснив свої дії лише тим, що повертаючись з весілля друзів переплутав дорогу.

    Пішла Ліля по горіхи…

    Девятирічна жителька Черкащини Ліля разом із сусідським хлопчиком вирішила назбирати горіхів. Обоє подалися до давно покинутого сусідського подвіря, де розкинуло свою крону могутнє горіхове дерево. ...

    Спрощенців побільшало

    Єдиний податок у І кварталі 2013 року сплачуватимуть 1,3 млн фізичних та 148,7 тис. юридичних осіб підприємців. Порівняно з 2011-м кількість спрощенців зросла на понад 300 тис. осіб.

    Прокуратура в апелляционном суде будет отстаивать права граждан, пострадавших от «Элита-Центр»

    Прокуратура города Киева взяла участие в апелляционном рассмотрении дела об отмене незаконного решения суда первой инстанции, которым столичное коммунальное предприятие было незаконно лишено ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Спасибо создателям этот ресурса!!! Он на самом деле - находка! Так держать!!! Удачи!

    Хочу просто поблагодарить Вас!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему очень рад! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

    Большое спасибо создателям этого интернет проекта!!! Он действительно - находка! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66