Жилищный адвокат

У Мексиканській затоці зазнає лиха круїзний лайнер

    У Мексиканській затоці зазнає лиха круїзний лайнерБільше 4000 осіб опинилися в полоні на океанському лайнері Carnival Triumph, який з четверга здійснював п'ятиденний круїз біля берегів США, передає УНІАН з посиланням на NEWSru.com.

    Після того, як в неділю на судні сталася пожежа, його двигуни вийшли з ладу, і воно лягло в дрейф, передає агентство AP. Вогонь, що виник у машинному відділенні, була загашена автоматичною системою пожежогасіння. У результаті інциденту ніхто з 3143 пасажирів і 1086 членів екіпажу не постраждав. Однак через відмову двигунів управління судном було втрачено, і воно сильно відхилилося від курсу.

    У понеділок лайнер дрейфував в Мексиканській затоці приблизно у 240 кілометрах від узбережжя півострова Юкатан. На допомогу Carnival Triumph направили два буксири. Спочатку передбачалося, що вони доставлять судно в порт Прогресо в Мексиці, звідки пасажири літаками полетять до США. Однак від цього плану довелося відмовитися, бо за час підготовки рятувальної операції лайнер віднесло течією ще на 90 миль на північ. У підсумку було вирішено буксирувати лайнер в порт Мобайл в штаті Алабама.

    У компанії-операторі судна Carnival Cruise Lines журналістам повідомили, що в даний час в районі лиха дме сильний вітер зі швидкістю 25 вузлів, через що судно нахилилося, але безпеці пасажирів ніщо не загрожує.

    Після пожежі судно забезпечується електроенергією від аварійного генератора, проте його потужності обмежені, через що на судні не працює водопровід і кондиціонери. У зв'язку з цим деякі пасажири були змушені провести ніч з неділі на понеділок на палубі, бо в каютах було дуже задушливо.

    Одна з пасажирок розповіла телефоном чоловікові, що в неділю їм довелося використовувати відра, щоб справити потребу, адже туалети частково не працювали. Крім того, на судні відчувається брак продуктів харчування і води. Для поповнення запасів до дрейфу лайнеру було направлено два інших судна тієї ж компанії — Carnival Elation і Carnival Legend, які доставили додатковий провіант у неділю та понеділок відповідно.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Самовіддана праця дала рекорд

    Президент та Премєр-міністр привітали колектив ПАТ Шахтоуправління Покровське, що в Красноармійську Донецької області, із визначним трудовим досягненням в історії України видобутком 7 млн тонн ...

    Экс-начальник одного из отделов ГНС в Закарпатской области осужден за коррупцию

    Вступил в законную силу приговор Ужгородского горрайонного суда в отношении бывшего начальника одного из отделов управления налогового контроля ГНС в Закарпатской области, который требовал и ...

    У Якутії видобули алмаз вартістю понад 1,5 млн доларів

    АК АЛРОСА у вересні отримала на фабриці №16 Нюрбінського ГЗК здобутий у Якутії на родовищі Нюрба (Росія) унікальний алмаз масою 158,2 карата, який оцінюється в понад 1,5 мільйона доларів.

    Помощь юриста по недвижимости

    консультация юриста необходима в любых вопросах, связанных с недвижимым имуществом. Это позволит защитить свои деньги.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Спасибо Вам за этот огромнейший труд, который Вы делаете каждый день для нас. Умнички!!!

    Большое спасибо создателям этого интернет проекта!!! Он действительно - находка! Дерзайте!

    Этот сайт здоровский! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66