Жилищный адвокат

«Будь зразковим пішоходом - користуйся переходом!»

    «Будь зразковим пішоходом - користуйся переходом!»Такими словами розпочинався текст листівок, що розповсюджували працівники ДАІ у Херсоні, під час проведення спільних із журналістами профілактичних рейдів, спрямованих на попередження порушень Правил дорожнього руху пішоходами.

    Місцями проведення заходів було обрано ділянки вулиць, де пішоходів-порушників зазвичай зустрічається найбільше.

    Правила безпечної поведінки на дорозі потрібно не просто знати, а й обов’язково дотримуватися їх, — нагадували працівники ДАІ, спілкуючись з пішоходами.

    На питання: «Чому Ви порушили ПДР?», зазвичай лунають одні й ті відповіді: «дуже поспішаю», «тут ближче перейти дорогу», «через підземний перехід іти не зручно».

    У свою чергу інспектори ДПС намагалися переконати учасників дорожнього руху в тому, що ні поспіх, ні спроба скоротити шлях, не виправдовують ризику своїм власним життям.

    З початку року на території області порушення Правил дорожнього руху пішоходами стали причинами 15-ти дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула та 15 — отримали травми.

    Під час проведення заходів у районі Центрального ринку один з водіїв маршрутного автобусу запропонував знімальній групі записати його звернення до пішоходів, де він пояснював, що для повної зупинки транспортного засобу водієві потрібен деякий час, тому раптова поява пішохода на дорозі може створити небезпечну ситуацію.

    Особлива увага під час спілкування з пішоходами-порушниками акцентувалася на тому, що така поведінка дорослих на дорозі перш за все — є негативним прикладом для дітей.

    Спілкуючись з представниками ЗМІ, учасники дорожнього руху зізнавалися, що інколи концентрація уваги на повсякденних справах та турботах дійсно може додати розсіяності у їх поведінці навіть на проїзній частині, тож такі профілактичні заходи працівників ДАІ та журналістів нагадують, що необхідність дотримання Правил дорожнього руху все ж важливіша за будь-які справи, бо від цього залежить власне життя.

    ДАІ Херсонської області)

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Девід Бекхем завершує свою кар’єру

    Останнім клубом легенди англійського футболу, чиї найбільші успіхи були повязані з Манчестер Юнайтед, став французький ПСЖ, який вже гарантував собі титул цьогорічного чемпіона Франції.

    висунутих Політичною партією "Мерітократична партія України", в одномандатних виборчих округах, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, висунутих Політичною партією "Мерітократична партія України", в одномандатних виборчих округах

    Зобов’язання відновили виробництво

    Першої пятниці березня відновили роботу найбільші українські електрометалургійні підприємства ПАТ Стахановський завод феросплавів та ПАТ Запорізький завод феросплавів. Це стало можливим завдяки ...

    Зарегистрирован проект закона об усилении гарантий независимости судей

    На сайте Верховного Совета Украины зарегистрирован законопроект №4135 от 13.02.2014 года «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно усиления отдельных гарантий ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!

    Этот сайт здоровский! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!

    Этот интернет портал - офигенный. Благодарю. Чрезвычайно необходимый и простой в пользовании портал.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66