Жилищный адвокат

Потрібно відчути економіку району

    Потрібно відчути економіку районуЗустріч з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій Президент Віктор Янукович розпочав зі слів про необхідність посилення місцевою владою заходів щодо запобігання підтопленню окремих територій внаслідок весняних паводків.

    Він довів до їхнього відома, що в областях України, які постраждали через безпрецедентні снігопади, збільшилася кількість місць, де можуть виникнути підтоплення. Тому представники влади на місцях мають докласти максимальних зусиль для мінімізації наслідків можливих повеней. «Приїдете на місця, одразу подивіться, які заходи вже зроблені і що потрібно зробити в кожному районі, там, де є загроза повеней», — зазначив Віктор Янукович. На його переконання, відповідні служби, окрім планових заходів, мають передбачити також можливість залучення додаткових сил і техніки.

    А потім Президент перейшов до теми створення сприятливих умов для ведення бізнесу. За його словами, це забезпечить залучення інвестицій у регіони, їх розвиток та економічне зростання. Глава держави в цьому контексті висловив переконання, що в умовах складної економічної ситуації у світі, яка впливає і на Україну, місцева влада має приділяти посилену увагу економічному розвитку підпорядкованих територій.

    «Ви повинні відчувати, завдяки чому будується економіка районів: яка структура економіки, що у ній пріоритетне, що має найбільшу вагу в структурі ВВП, яка фінансова ефективність», — передає слова Президента його прес-служба.

    На переконання глави держави, саме створення сприятливих умов для ведення бізнесу забезпечить надходження інвестицій у регіони, реалізацію тих чи тих проектів, розвиток територій. Інструментами досягнення цієї мети Віктор Янукович вважає налагодження ефективної роботи дозвільних центрів, спрощення системи надання адміністративних послуг, співпрацю у рамках державно-приватного партнерства.

    «Треба зробити так, щоб підприємці, які працюють на ваших територіях, в вашому обличчі бачили партнера. Якщо ви правильно побудуєте відносини з ними і почне працювати закон про державно-приватне партнерство, то побачите результат», — підкреслив глава держави.

    Окрім цього, він зазначив, що місцева влада не повинна лише чекати ініціативи від підприємців. Навпаки — має ініціювати реалізацію проектів із розвитку територій. Також на зустрічі наголошували на важливості обміну досвідом між представниками влади та бізнесу різних регіонів, потребі залучення до реалізації цього завдання ефективного менеджменту.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Имущество предприятий-банкротов с госдолей в уставе будут продавать на спецаукционах

    Министерство юстиции Украины утвердило порядок организации аукционов в производстве по делам о банкротстве относительно имущества государственных предприятий и предприятий, в уставном капитале ...

    Щодо погодження плану – графіку передачі цінних паперів на депозитарне обслуговування до ПАТ «Національний депозитарій України», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо погодження плану — графіку передачі цінних паперів на депозитарне обслуговування до ПАТ «Національний депозитарій України» Відповідно до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні»( 448/96-ВР ), на виконання пункту 3 розділу І Порядку передачі цінних паперів на депозитарне обслуговування до Центрального депозитарію цінних паперів( z0561-13 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 березня 2013 № 430, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 квітня 2013 за № 561/23093, у зв`язку із зверненням ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» (правонаступник ПрАТ «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів») і ПАТ «Національний депозитарій України» щодо необхідності здійснення дій, передбачених пунктом 13 розділу VI Закону України( 5178-17 ) «Про депозитарну систему України», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    З Днем Незалежності, Україно!

    Дорогі співвітчизники!Вітаю вас з двадцять другою річницею Незалежності України!Наша молода держава пройшла непростий шлях становлення. На ньому були і досягнення, і втрати, але головне, що ...

    При розлученні потрібно домовлятися, Редакції виданьПри розлученні потрібно домовлятися

    Мій чоловік пішов з родини, пропонує розірвати шлюб. Я не заперечую, тим більше що за спільною згодою двоє наших дітей залишаться зі мною. Але проблема в тому, що проживаємо ми в квартирі, яка належить частково чоловікові, частково — його батькам. Зі свекрами в мене нормальні взаємини, вони люблять своїх онуків, знаю, що на вулицю нас не виженуть. Та все ж хвилююся — яке майбутнє нас очікує?

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Большое спасибо за тот величайший труд, который Вы делаете ежедневно для всех нас. Молодцы!!!

    Всем большое спасибо. Этот интернет проект,без всякого сомнения, сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные порталы. Этот портал многофункционален в пользовании. На нем здорово отдыхать - просто, удобно,быстро.

    Большущее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - молодцы.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66