Жилищный адвокат

Український школяр вразив Microsoft своїм винаходом

    Український школяр вразив Microsoft своїм винаходомВ Україні завершився відбірковий етап студентського конкурсу з програмування Imagine Cup. Щорічно його проводить компанія Microsoft, передає ТСН з посиланням на Сегодня та itc.ua.

    Перемогу в національному відборі отримав 16-річний школяр з Луганщини, розробивши технологію, здатну перетворити будь-яку поверхню в сенсорну.

    Тепер своїм винаходом під назвою Camtouch 16-річний Андрій Коноваленко збирається підкорити журі фіналу всесвітнього конкурсу Microsoft Imagine Cup 2013, який пройде в США.

    Розроблена школярем програма може перетворити будь-яку поверхню, наприклад, стіну, в інтерактивну дошку. Працює ця технологія за допомогою комп'ютера, проектора, веб-камери та лазерної указки.

    «Якось до нас у школу привезли інтерактивну дошку. Дізнавшись її вартість, я вирішив зробити більш дешевий аналог. Почав з розробки алгоритму програми та того, що у нас було, старенького проектора і веб-камери», — розповів Андрій.

    За словами Андрія, це ще не зовсім сенсорна панель. Поки що розробка здатна замінити комп'ютерну мишу і інші функції

    «Але головне, тепер більше не потрібно сидіти за столом, адже є практично інтерактивна, «жива поверхня», — пояснює Андрій Коноваленко.

    Незабаром школяр планує розширити функціонал програми, щоб вона розпізнавала рухи рук і натискання пальців.

    На основі своїх алгоритмів школяр уже розробив кілька версій програми — для слабких шкільних та потужних сучасних комп'ютерів.

    На відміну від західних аналогів, вартість впровадження програми Андрія складає всього 200 грн, тому, як сподівається хлопець, його «живу» дошку зможе дозволити собі будь-яка школа.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    В Україні відкриють мережу лабораторій з виявлення ГМО

    За повідомленнями прес-служби Міністерства аграрної політики України, Кабінет Міністрів прийняв постанову про створення в країні мережі лабораторій для дослідження продуктів на вміст генно-модифікованих ...

    Звіт про продаж — електронкою

    З нового року власники касових апаратів матимуть додаткову можливість спілкуватися з податківцями дистанційно. Безконтактний формат спілкування став можливим завдяки впровадженню електронної ...

    На Харківщині у зіткненні чотирьох авто загинуло двоє людей, ще п’ятеро травмовано

    4 листопада, о 10 годині, на 482 км автодороги Київ Харків Довжанський, в Дергачівському районі Харківської області, сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинуло двоє людей, ще пятеро ...

    Про організацію діяльності органів прокуратури щодо захисту прав і свобод дітей, Генеральна прокуратура України

    Про організацію діяльності органів прокуратури щодо захисту прав і свобод дітей З метою забезпечення належної організації роботи у сфері захисту прав і свобод дітей, керуючись статтею 15 Закону України "Про прокуратуру" ( 1789-12 ), НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш интернет проект не друг - этот интернет портал, - родственник для всех, кто живёт видеоидеями!

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

    Чувствуется такая редкая на сегодня забота о ближних. Благодаря столь занимательному ресурсу я, наконец-то, надумался обзавестись выделенной линией.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66