Жилищный адвокат

Першими перевірять борців з наркотиками

    Першими перевірять борців з наркотикамиУ липні цього року Міністерство внутрішніх справ уже провело позачергове атестування особового складу підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків. «Ми розпочали перевірки саме з цього підрозділу, адже до нього наразі виникає найбільша кількість питань. Нині результати тестування ще опрацьовуються. Підбиваються підсумки. Тому якщо у вас є якась додаткова інформація, що стосується роботи працівників цього напрямку, якісь претензії або зауваження, — ми готові вислухати», — повідомив громадськість міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко під час засідання Консультативно-експертної ради.

    Крім того, наразі завершується підготовчий етап з організації проведення атестування. Готуються атестаційні листи на працівників та 1—2 серпня 2013 року планується проведення їх атестації за участю працівників апарату міністерства. Про результати в обов’язковому порядку буде повідомлено громадськості.

    Віталій Захарченко також поінформував, що цього тижня в регіонах України розпочато прийоми громадян. За словами керівника правоохоронного відомства, починаючи з 22 липня прийом громадян розпочався у столиці, з 23 липня — у Київській області, з 23-го по 25 липня громадян прийматимуть у Черкаській, Рівненській та Закарпатській областях, а протягом 25—26 липня — на Луганщині.

    При цьому прес-служба МВС повідомляє, що керівництвом ДАІ за напрямком своєї діяльності у липні-серпні заплановано здійснення прийому громадян та проведення зустрічей на всій території країни.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Заважкий «гаманець»

    У Соледарі Донецької області невідомі лиходії не стали зловживати стандартною пропозицією перехожим у безлюдних місцях: Життя чи гаманець?..

    Про запит на інформацію М. Плешка, зареєстрований у Центральній виборчій комісії 4 грудня 2013 року за № 21-17-9625, Центральна виборча комісія

    Про запит на інформацію М. Плешка, зареєстрований у Центральній виборчій комісії 4 грудня 2013 року за № 21-17-9625 До Центральної виборчої комісії 4 грудня 2013 року надійшов запит на інформацію М. Плешка.

    Про державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарських засобів та внесення змін до реєстраційних матеріалів, Міністерство охорони здоров'я України

    Про державну реєстрацію (перереєстрацію) лікарських засобів та внесення змін до реєстраційних матеріалів Відповідно до статті 9 Закону України "Про лікарські засоби" ( 123/96-ВР ), пункту 5 Порядку державної реєстрації (перереєстрації) лікарських засобів( 376-2005-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2005 року № 376, на підставі результатів експертизи реєстраційних матеріалів лікарських засобів та контролю якості тих, що подані на державну реєстрацію, проведеної ДП "Державний експертний центр МОЗ України", висновків щодо ефективності, безпечності та якості лікарського засобу, рекомендації його до державної реєстрації (перереєстрації) та внесення змін до реєстраційних матеріалів НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет портал -,действительно, на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Портал весьма удобен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто и быстро.

    Чувствуется настоящая забота о пользователях. Благодаря интересному порталу, наконец, решился обзавестись безлимитом.

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66