Жилищный адвокат

Наразі на Львівщині забезпечено проїзд усіма дорогами області

    Наразі на Львівщині забезпечено проїзд усіма дорогами областіСтаном на 7 годину 30 хвилин 21 січня на Львівщині забезпечено проїзд транспортних засобів усіма дорогами області. Водночас, за прогнозами синоптиків, на території регіону очікується подальше погіршення погодних умов — дощ, мокрий сніг та ожеледь. По півночі території — сильна ожеледь. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв із проханням, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок.

    Також закликаємо не залишати автомобілі на проїзній частині, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

    Тих, хто таки виїхав, просимо бути надзвичайно обережними, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, уважно стежити за технічним станом транспортного засобу, враховувати дорожні та погодні умови, не нехтувати власною безпекою та безпекою пасажирів!

    Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрів. Із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідний переходів, біля навчальних закладів!

    Якщо негода застала вас у дорозі, доцільно відмовитися від продовження руху та зупинитися у безпечному місці.

    Нагадуємо, на території Львівської області облаштовано понад п’ятдесят стоянок для тимчасової зупинки транспортних засобів у випадку погіршення погодних умов.

    Закликаємо вас не бути байдужими! Якщо ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище, — обов’язково викличте на допомогу працівників ДАІ або аварійно-рятувальні служби!

    Телефони чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини: (032) 234 09 44, 234 09 32.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Ведущий ВВС в суде признал себя виновным в развращении 13-ти детей

    Спортивный комментатор ВВС Стюарт Холл в Королевском суде Престона признал себя виновным в развратных действиях по отношению к детям. Об этом 2 мая сообщает BBC News.

    Про відмову в реєстрації ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, утворених на зборах громадян України, що відбулися 9 жовтня 2013 року в містах Миколаєві, Сумах, Севастополі, Кривому Розі (Дніпропетровська область), Центральна виборча комісія

    Про відмову в реєстрації ініціативних груп з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, утворених на зборах громадян України, що відбулися 9 жовтня 2013 року в містах Миколаєві, Сумах, Дніпропетровську, Севастополі, Кривому Розі (Дніпропетровська область)

    Випадковий попутник викрав автомобіль, та дуже швидко «попався» працівникам ДАІ

    Співробітники ДАІ за порушення правил обгону зупинили автомобіль, який зранку того ж дня невідомий викрав у іншій області.

    Киевские власти будут добиваться, чтобы 100% НДФЛ оставались в бюджете Киева

    Глава Киевской городской государственной администрации (КГГА) Виталий Кличко намерен обраться в Министерство финансов Украины с требованием, чтобы 100% налога на доходы физических лиц (НДФЛ) оставались в бюджете Киева. Об этом Кличко заявил сегодня журналистам.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Довольно оригинальный, актуальный и продуманный интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно сделать?

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Благодарим всех за качественную работу. Этот портал - сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66