Жилищный адвокат

Анатолій Сіренко: громадяни, які переїхали з Криму на материкову Україну, отримають всебічну допомогу ДАІ у межах компетенції служби

    Анатолій Сіренко: громадяни, які переїхали з Криму на материкову Україну, отримають всебічну допомогу ДАІ у межах компетенції службиНаразі у громадян, які виїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя до інших регіонів України виникає чимало питань соціального та правового напрямку. У тому числі, й за напрямом діяльності Державтоінспекції.

    Керівник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко, запевняє, що підрозділи ДАІ нададуть громадянам, які переїхали на материкову Україну всебічну допомогу у вирішенні питань пов’язаних з реєстрацією, перереєстрацією автотранспорту, отриманням та заміною посвідчень водія тощо.

    «Законодавство нашої країни покликане захищати права громадян», — зазначає Анатолій Сіренко, — «тому хочу завірити громадян, які наразі за збігом обставин вимушені виїхати з Криму до інших регіонів України, що Державтоінспекція зробить все аби всі питання пов’язані з використанням транспортних засобів були вирішені у правовому полі та у встановлений законом термін.

    Нагадуємо, що Центри надання послуг, пов’язаних з використанням транспортних засобів, в України працюють за принципом «Єдиного вікна», тому громадяни України можуть звернутися в будь який з них, незалежно від місця реєстрації.

    Утім ДАІ не обмежуються тільки правовою допомогою. Громадяни, які рухаються до місць призначення завжди можуть перепочити біля постів ДПС ДАІ, отримати консультації, скористатися телефонним зв’язком тощо.

    Також, інформуємо громадян, що за ініціативи керівника Державтоінспекції МВС України Анатолія Сіренко в Департаменті ДАІ запроваджений щоденний прийом громадян. Звернутися ж особисто до начальника Департаменту ДАІ можливо за телефоном 272-57-52. Крім того, усі бажаючі можуть поспілкуватися з начальником Державтоінспекції безпосередньо під час прийому.

    Графік прийому громадян начальником Департаменту ДАІ:

    понеділок — з 19.00 до 22.00

    середа — з 19.00 до 22.00

    четвер — з 10.00 до 13.00

    п’ятниця — з 19.00 до 22.00

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2002 р. № 1926, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2002 р. № 1926 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2002 р. № 1926( 1926-2002-п ) "Про утворення Міжвідомчої комісії з комплексного розв’язання проблем Чорнобильської АЕС" (Офіційний вісник України, 2002 р., № 51, ст. 2327; 2005 р., № 29, ст. 1711; 2006 р., № 40, ст. 2683; 2011 р., № 61, ст. 2448; 2012 р., № 22, ст. 849) такі зміни:

    Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів, Міністерство охорони здоров'я України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 серпня 2012 р. за № 1321/21633 Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів

    Приватизация жилья

    Адвокат по приватизации жилья может оказать правовую поддержку по самым разным вопросам, будь то приватизация жилья или иные ситуации.

    Українці в Бургасі не постраждали

    Кількість жертв вибуху в автобусі з ізраїльськими туристами, що стався у середу в аеропорту болгарського міста Бургас, зросла до семи осіб.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет портал - офигенный. Благодарю. Чрезвычайно необходимый и простой в пользовании портал.

    Для меня это была находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет портальчик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66