Жилищный адвокат

Анатолій Сіренко: громадяни, які переїхали з Криму на материкову Україну, отримають всебічну допомогу ДАІ у межах компетенції служби

    Анатолій Сіренко: громадяни, які переїхали з Криму на материкову Україну, отримають всебічну допомогу ДАІ у межах компетенції службиНаразі у громадян, які виїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя до інших регіонів України виникає чимало питань соціального та правового напрямку. У тому числі, й за напрямом діяльності Державтоінспекції.

    Керівник Державтоінспекції України Анатолій Сіренко, запевняє, що підрозділи ДАІ нададуть громадянам, які переїхали на материкову Україну всебічну допомогу у вирішенні питань пов’язаних з реєстрацією, перереєстрацією автотранспорту, отриманням та заміною посвідчень водія тощо.

    «Законодавство нашої країни покликане захищати права громадян», — зазначає Анатолій Сіренко, — «тому хочу завірити громадян, які наразі за збігом обставин вимушені виїхати з Криму до інших регіонів України, що Державтоінспекція зробить все аби всі питання пов’язані з використанням транспортних засобів були вирішені у правовому полі та у встановлений законом термін.

    Нагадуємо, що Центри надання послуг, пов’язаних з використанням транспортних засобів, в України працюють за принципом «Єдиного вікна», тому громадяни України можуть звернутися в будь який з них, незалежно від місця реєстрації.

    Утім ДАІ не обмежуються тільки правовою допомогою. Громадяни, які рухаються до місць призначення завжди можуть перепочити біля постів ДПС ДАІ, отримати консультації, скористатися телефонним зв’язком тощо.

    Також, інформуємо громадян, що за ініціативи керівника Державтоінспекції МВС України Анатолія Сіренко в Департаменті ДАІ запроваджений щоденний прийом громадян. Звернутися ж особисто до начальника Департаменту ДАІ можливо за телефоном 272-57-52. Крім того, усі бажаючі можуть поспілкуватися з начальником Державтоінспекції безпосередньо під час прийому.

    Графік прийому громадян начальником Департаменту ДАІ:

    понеділок — з 19.00 до 22.00

    середа — з 19.00 до 22.00

    четвер — з 10.00 до 13.00

    п’ятниця — з 19.00 до 22.00

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Торнадо у штаті Техас: щонайменше шестеро людей загинуло

    Торнадо в американському штаті Техас завдав руйнувань у двох житлових районах неподалік Гренбері, за 35 миль на південний захід від міста Форт-Уерт.

    Фиктивные юридические услуги обернулись штрафом в 2 млн гривен

    Налоговой милицией столицы прекращена деятельность своеобразного подпольного юридического треста, сообщает ГНС в г. Киеве.

    Щодо результатів розгляду звернення (про здійснення нотаріусами пошуку відомостей у державних та єдиних реєстрах), Міністерство юстиції України

    Українській нотаріальній палаті вул. Голосіївська, 7, корп. 2, офіс 9/1, м. Київ, 03039 Щодо результатів розгляду звернення Міністерством юстиції України розглянуто звернення Української нотаріальної палати щодо порядку оплати за здійснення нотаріусами пошуку відомостей у державних та єдиних реєстрах, способів оплати пошуку нотаріусами інформації у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (далі — Реєстр) та переліку документів, які мають передаватися до територіальних органів Державної реєстраційної служби, і повідомляється таке.

    На відкриття музею Державтоінспекції у Львові запросили юних учасників дорожнього руху

    В Управлінні Державтоінспекції Львівщини облаштували музей історії ДАІ. Одними з перших подивитися на зібрані експонати завітали школярі.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет проект классный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами почаще!

    Всем большое спасибо. Этот интернет сайт,без всякого сомнения, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет сайты. Портал весьма многофункционален в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш портал,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные интернет порталы. Интернет проект очень прост в использовании. На нем здорово работать - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66