Жилищный адвокат

На Рівненщині працівники ДАІ знову затримали п’яного керманича автобуса

    На Рівненщині працівники ДАІ знову затримали п’яного керманича автобусаУчора, 14 липня, близько третьої години ночі, під час несення служби в місті Рівне інспектори ДПС ДАІ на перехресті вулиць Князя Володимира — Соборна — Княгині Ольги помітили автобус «Mercedes-Benz Sprinter».

    Керманич транспортного засобу грубо порушив правила дорожнього руху, проїхавши перехрестя на заборонний червоний сигнал світлофору.

    Включивши проблискові маячки синього та червоного кольору, працівники Державтоінспекції наздогнали автобус та наказали водію зупинитися. Однак останній вперто не хотів спілкуватися з правоохоронцями та продовжував рух. Врешті-решт, проїхавши близько пів кілометра, зупинився. За кермом «Mercedes-Benz Sprinter» перебував 31-річний мешканець Хмельницької області.

    Під час спілкування з водієм правоохоронці відразу помітили, що в чоловіка є явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків інспектори ДПС запропонували водієві пройти медичне освідування, продувши прилад «Драгер», однак водій відмовився.

    Правоохоронці запропонували керманичу проїхати до медичного закладу для проходження тесту на вміст алкоголю в крові. Неохоче він погодився. Проте, вже біля лікарні, вийшовши з патрульного автомобіля, водій намагався втекти. Але його плану завадили інспектори ДАІ. У горе — водія алкотестр лікарів медичного закладу зафіксував 1,63 проміле алкоголю в крові.

    На водія автобуса правоохоронці склали два адміністративних матеріали за статтею 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ч.2 статті 122 КУпАП (проїзд на заборонний сигнал світлофора).

    Транспортний засіб доставлено на майданчик тимчасового утримання.

    Наразі чоловік чекає рішення суду, який і визначить чи платитиме він штраф у сумі від 3400 до 5950 гривень, чи позбавлять права керування на строк від 1 до 2 років.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На заседании Комитета АЮУ обсуждались сложности референтного ценообразования

    Комитет Ассоциации юристов Украины по фармацевтическому праву провел заседание на тему «Новое законодательство Украины о референтном ценообразовании. Изменен порядок расчета оптово-отпускных ...

    Китайці обіцяють кредит до 15 травня

    Цей проект передбачає будівництво швидкісної залізниці Київ Міжнародний аеропорт Бориспіль. Про конкретику його втілення йшлося під час зустрічі Премєр-міністра Миколи Азарова з генеральним ...

    Киевская милиция против митингующих открыла уголовное производство

    Киевская милиция открыла уголовное производство в связи с попытками митингующих сторонников евроинтеграции штурмовать здание Кабинета министров в воскресенье, 24 ноября.

    Право на жилье

    Право на жилье. Всего два слова и громадный смысл в них. Мало существует дел, в которых стороны столь же непримиримы, как в жилищных спорах.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш сайт просто увлекательный.

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет портал -,действительно, на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Портал весьма удобен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто и быстро.

    . Совершенно случайно набрел на сайт, чему очень рад! С удовольствием размещу ссылку на своей станичке!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66