Жилищный адвокат

На Полтавщині Державтоінспекція та ЮІРівці разом навчають дітей дорожній грамоті

    На Полтавщині Державтоінспекція та ЮІРівці разом навчають дітей дорожній грамотіДнями працівники обласного управління Державтоінспекції та загін ЮІР «Світлофор» Полтавської загальноосвітньої школи №19 завітали до вихованців Полтавського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) компенсуючого типу №78 «Пізнайко».

    Із здивованими обличчями зустріли дітлахи гостей. Перед виступом загону ЮІР, інспектори управління ДАІ розповіли малечі: де та як правильно потрібно переходити вулицю, проте діти, хоч і маленькі, але знають, що по зебрі.

    Також нагадали значення сигналів світлофора, аби безпечно дістатися додому.

    Після діалогу з працівниками міліції, діти із задоволенням слухали виступ загону — ЮІР.

    По завершенню виступу юних помічників, останні провели для малечі тематичну вікторину. Дошкільнята спробували себе в ролі юних регулювальників та пішоходів.

    Від спілкування вихованці закладу отримали велике задоволення, а на згадку про зустріч від працівників ДАІ отримали друковану продукцію.

    Зі знаннями та гарним настроєм діти пішли до своїх груп, дякуючи працівникам міліції та загону ЮІР за змістовне заняття та корисну інформацію.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    У Пекіні занепокоєні новою японською владою

    Відновлення японської економіки та жорстка зовнішня політика такі основні гасла нового японського премєра Шинзо Абе. Його ліберал-демократична партія повернулася до влади після трирічної перерви.

    Парламентарии поддержили законопроект, предполагающий обновление госаппарата

    Верховный Совет Украины принял за основу проект закона № 4322 "О внесении изменений в некоторые законодательные акты относительно обновления государственного аппарата и упрощения предоставления ...

    Про призначення органу із сертифікації на виконання робіт у державній системі сертифікації, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про призначення органу із сертифікації на виконання робіт у державній системі сертифікації Відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 10.05.93 № 46-93( 46-93 ) "Про стандартизацію і сертифікацію" та з метою виконання вимог ДСТУ 3420-96 "Система сертифікації УкрСЕПРО. Вимоги до органів, що здійснюють сертифікацію систем управління" НАКАЗУЮ:

    Как получить жильё?

    Как забрать свои деньги из паевого инвестиционного фонда? Возврат средств от недобросовестных строителей.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромное спасибо от кого зависит разработка интернет проекта.

    Для меня это была находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

    Благодарю за тот большущий труд, который Вы делаете постоянно для пользователей.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66