Жилищный адвокат

На Миколаївщині вартові доріг затримали керманича маршрутки напідпитку

    На Миколаївщині вартові доріг затримали керманича маршрутки напідпитку«Так я ж нормально веду автомобіль» — щиро обурювався водій маршрутного транспортного засобу, якого зупинили працівники Державтоінспекції. У нього є привід для розпачу, випивши та сівши за кермо, менш за все він планував зустрітись з правоохоронцями. Тож, і довелось тепер заперечувати очевидні речі — і запах алкоголю, і результат проведеної медичної експертизи.

    Учора ввечері, о 23 годині 45 хвилин, інспектори роти ДПС з обслуговування Миколаєва здійснювали патрулювання по проспекту Миру, в районі перехрестя з вулиці Будівельників помітили маршрутний транспортний засіб «Рута-20», водій якого рухався з порушенням Правил дорожнього руху.

    Після зупинки, керманич авто весь час намагався відвернутись в інший бік, та приховати сильний запах алкоголю йому не вдалось. Коли 41-річний водій зрозумів, що заперечувати стан сп’яніння запізно, він спробував виправдатись, мовляв, випив зовсім небагато, десь дві пляшки пива, але ще по обіді. Проте, як показала проведена в обласному наркологічному диспансері експертиза рівень алкоголю у повітрі, яке видихає водій становив 1,07 проміле, при допустимій нормі 0,2.

    Навіть при таких показниках, чоловік впевнено доводив правоохоронцям, що він зовсім не п’яний, а навпаки нормально почувається і цілком спроможний бути за кермом транспортного засобу, та взагалі навіть деякі тверезі водії керують автомобілем гірше за нього.

    Більш того, водій не мав при собі жодних документів, мовляв, машину забрав з ремонту та вирішивши перевірити її, просто виїхав за хлібом.

    Тож, за порушення Правил дорожнього руху, на водія були складені адміністративні матеріали згідно з ч.1 ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», а також за ч.1 ст. 126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки».

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Закон не обязывает согласовывать постановления пленумов ВССУ и ВХСУ, – эксперт

    Продолжается сегодняшний II Всеукраинский весенний форум по гражданскому праву и процессу «КИЕВСКАЯ ВЕСНА», призванный создать платформу для обсуждения насущных проблем, возникающих при осуществлении ...

    Британкам намерены открыть доступ к полицейским досье на их партнеров

    В Англии и Уэльсе введут власти намерены позволить женщинам проверять полицейское досье на своих партнеров, сообщает BBC News. Ожидается, что так называемый «Закон Клэр» вступит в силу в марте ...

    А своє яблуко — краще!

    Цього яблучного року садівники Черкащини зібрали понад 20 тис. тонн плодів і ягід. Самих же яблук, за словами начальника відділу рослинництва головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації ...

    Про організацію діяльності органів прокуратури щодо захисту прав і свобод дітей, Генеральна прокуратура України

    Про організацію діяльності органів прокуратури щодо захисту прав і свобод дітей З метою забезпечення належної організації роботи у сфері захисту прав і свобод дітей, керуючись статтею 15 Закону України "Про прокуратуру" ( 1789-12 ), НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарим всех за качественную работу. Этот портал - сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы умнички!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет портал на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет проекты. Этот интернет портал достаточно удобен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66