Жилищный адвокат

Про порушення справи про банкрутство суддя М - Господарський суд Чернігівської області - Тимченко М.Г.

  1. УХВАЛА

Господарський суд Чернігівської області

___________________________________________________________________________________________________________

14000 м. Чернігів, проспект Миру 20 Тел. 676-311, факс 77-44-62

УХВАЛА

"18" грудня 2014 р. Справа № 927/611/14

Кредитор: Державна податкова інспекція у м. Чернігові Головного управління

Міндоходів у Чернігівській області,

14000, м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 28

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Жовтневий молот»,

код 33111304, 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 194

Предмет спору: про порушення справи про банкрутство

суддя М.Г. Тимченко

Представники:

Не викликались.

Обставини справи:

Кредитором - Державною податковою інспекцією у м. Чернігові Головного управління Міндоходів у Чернігівській області подано заяву про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Жовтневий молот» на підставі ст. 10, 11 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», у зв»язку з наявністю заборгованості у розмірі 939692,53 грн., з яких 96059,31 грн. пені.

Ухвалою господарського суду від 22.05.2014р. порушено провадження у справі, визнані вимоги Державної податкової інспекції у м. Чернігові Головного управління Міндоходів у Чернігівській області до боржника в розмірі 843633,22 грн., введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та процедуру розпорядження майном боржника. Розпорядником майна призначено арбітражного керуючого Титича Віталія Миколайовича (04070, м. Київ, вул. Волоська, 50/38, оф. 130).

Постановою господарського суду від 11.11.2014р. ТОВ «Торговий дім «Жовтневий молот» визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором арбітражного керуючого Ушача Ю.В. (14027, м. Чернігів, проспект Перемоги, 189, кв. 93).

Ухвалою господарського суду від 11.11.2014р. зобов»язано Державну податкову інспекцію у м. Чернігові Головного управління Міндоходів у Чернігівській області перерахувати на рахунок арбітражного керуючого Титича В.М. грошову винагороду за виконання обов'язків розпорядника майна ТОВ «ТД «Жовтневий молот» за період з 23.08.2014р. по 22.10.2014р. у сумі 4872,00 грн.

Державною податковою інспекцією у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області було подано апеляційну скаргу на ухвалу господарського суду від 11.11.2014р., яка разом з копіями матеріалів справи направлена на адресу Київського апеляційного господарського суду.

01.12.2014р. від Київського апеляційного господарського суду надійшов запит про направлення матеріалів даної справи на адресу КАГС, у зв»язку з недостатністю наданих копій матеріалів справи для розгляду апеляційної скарги.

Ухвалою господарського суду від 02.12.2014р. провадження у справі зупинено до закінчення розгляду апеляційної скарги, поданої на ухвалу господарського суду від 11.11.2014р. та повернення справи місцевому господарському суду.

Постановою Київського апеляційного господарського суду від 09.12.2014р. ухвалу господарського суду від 11.11.2014р. залишено без змін, а справу повернуто господарському суду Чернігівської області.

Оскільки усунені обставини, що зумовили зупинення розгляду справи, господарський суд вважає, що провадження у справі необхідно поновити.

Керуючись ст. ст. 79, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд-

У Х В А Л И В:

Поновити провадження у справі.

Суддя М. Г. Тимченко

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


Вам это будет интересно:

Про видачу ліцензії з централізованого водопостачання та водовідведення Лисичанському комунальному спеціалізованому підприємству по видобутку, реалізації води та очищенню стоків "Лисичанськводоканал", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

Про видачу ліцензії з централізованого водопостачання та водовідведення Лисичанському комунальному спеціалізованому підприємству по видобутку, обробці, реалізації води та очищенню стоків "Лисичанськводоканал"

Щодо зупинення дії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, Фонд державного майна України

Щодо зупинення дії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів Відповідно до частини третьої ст. 14 Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні"( 2658-14 ), якою передбачено обов'язкове підвищення кваліфікації оцінювачами за відповідними напрямами оцінки майна не рідше одного разу на два роки, НАКАЗУЮ:

Договір про співпрацю з російськими колегами підписали працівники ДАІ Чернігівщини

Зміцненню засад співробітництва у сфері безпеки дорожнього руху покликані сприяти домовленості, досягнуті в ході робочої зустрічі делегацій управління ДАІ УМВС України в Чернігівській області ...

Генеральна репетиція відбудеться в березні

Для тих, хто хоче потренуватися у складанні тестів незалежного зовнішнього оці- нювання, в березні наступного року проведуть пробне ЗНО. Реєстрація на генеральну репетицію вже розпочалася і триватиме ...

Консультации по недвижимости
Адвокат по ЖКХ
Рекомендовано !
Киевские судебные решения

№910/22831/14

Судья: Васильченко Т.В.
07.01.2015

№757/24024/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015
Новости жилищных адвокатов
Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

Об Адвокате
Для меня это была находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

Огромнейшее спасибо творцам этого сайта!!! Это действительно - находка! Всё просто отлично!!! Удачи!

Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет портал -,действительно, на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Портал весьма удобен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто и быстро.
Публикации о недвижимости
О налогообложении операции с недвижимостью ...

О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

Что лучше агент по недвижимости или адвокат

Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66