Жилищный адвокат

Китайці обіцяють кредит до 15 травня

    Китайці обіцяють кредит до 15 травня

    Прем’єр-міністр задоволений початком практичної реалізації проекту «Повітряний експрес»

    Цей проект передбачає будівництво швидкісної залізниці Київ — Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Про конкретику його втілення йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра Миколи Азарова з генеральним директором Китайської національної корпорації машинної індустрії та генеральних підрядів Сунь Баєм.

    «Мені приємно відзначити, що нарешті наш проект із будівництва швидкісної залізниці вступає в стадію практичної реалізації. Думаю, що всі технічні питання, пов'язані з його реалізацією, буде досить швидко вирішено. Зараз опрацьовується з нашими китайськими партнерами питання участі українських юридичних осіб у реалізації національного проекту», — сказав Микола Азаров.

    Голова Держінвестпроекту Владислав Каськів та посол КНР в Україні Чжан Сіюнь заклали будівництво «Повітряного експреса» ще наприкінці грудня 2011-го. Фото Oлександра ЛЕПЕТУХИ

    При цьому він підкреслив, що Китайська національна корпорація машинної індустрії та генеральних підрядів є важливим інвестиційним і торговельним партнером України, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Водночас Микола Азаров попросив Сунь Бая передати лист Прем'єр-міністру КНР Лі Кецяну, в якому представлено широку програму співробітництва України й Китаю, що передбачає активізацію співпраці в енергетичній галузі, сільському господарстві, за проектами з розвитку інфраструктури. «Це надзвичайно велика програма співробітництва, яка гідна двох наших країн», — зазначив глава уряду.

    Високо оцінивши рівень економічних проектів, Микола Азаров не забув і про інший аспект партнерства: «Нам надзвичайно важливі культурні обміни. Тому ми підтримуватимемо відкриття центрів культури — українських у Китаї й китайських в Україні». Він також запросив нове керівництво Китаю у зручний час відвідати з візитами Україну.

    У свою чергу Сунь Бай подякував Прем'єр-міністру за особисту підтримку реалізації проекту «Повітряний експрес»: «Завдяки вашій підтримці проекти, які реалізує наша корпорація в Україні, — і щодо будівництва залізниці, і енергетичні проекти, і проекти в галузі культури, — активно розвиваються».

    Гендиректор Китайської національної корпорації машинної індустрії та генеральних підрядів зазначив, що Експортно-імпортний банк Китаю до 15 травня надасть Україні кредит на реалізацію «Повітряного експреса».

    До слова, Дирекція з будівництва й управління національного проекту «Повітряний експрес» та інших інфраструктурних об'єктів Київщини обрала цю китайську корпорацію для розробки проектно-кошторисної документації та будівельних робіт залізничного пасажирського сполучення Київ — Міжнародний аеропорт «Бориспіль», так званого «Повітряного експреса», вартість якого становить майже 400 мільйонів доларів.

    Китайську делегацію на чолі з гендиректором Китайської національної імпортно-експортної корпорації механічного обладнання Сунь Баєм прийняв і перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов. Сторони відзначили високий рівень та практичне спрямування українсько-китайських відносин, які розвиваються у дусі стратегічного партнерства та взаєморозуміння між політичним керівництвом двох країн. Обговорювалася підготовка до цьогорічного засідання Комісії із співробітництва між урядом України та урядом Китайської Народної Республіки, а також двосторонні інвестиційні проекти, повідомляє прес-служба першого віце-прем'єр-міністра.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Обопільно корисне головування

    Президент Віктор Янукович привітав Президента Литовської Республіки Далю Грібаускайтє з нагоди початку головування в Раді Європейського Союзу.

    У Сирії в центрі Дамаска почалися бої

    Із столиці Сирії Дамаска надходять повідомлення про збройні сутички в центрі міста.Перестрілка відбувається в районі будівлі Центробанку Сирії на одній з центральних площ Дамаска.

    Державна судова адміністрація України інформує

    Річний план надходжень до спеціального фонду державного бюджету виконано. Станом на 25 липня 2014 року до спеціального фонду державного бюджету надійшло близько 548 млн грн судового збору. З ...

    На Кіровоградщині працівники ДАІ виявили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння

    Днями, пізно ввечері, інспектори ДАІ Кіровограда несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху в обласному центрі. Під час патрулювання міських вулиць вартові доріг помітили автомобіль ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Огромнейшее спасибо творцам этого сайта!!! Это действительно - находка! Всё просто отлично!!! Удачи!

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет портал на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет проекты. Этот интернет портал достаточно удобен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66