Жилищный адвокат

З 17 вересня у Києві стартує другий фестиваль «Paris як він є»

    З 17 вересня у Києві стартує другий фестиваль «Paris як він є»Після небувалого успіху першого фестивалю у 2011 році «Париж як він є» повертається, щоб відкрити для вас нові сучасні культурні горизонти Парижа XXI століття.

    У програмі фестивального тижня: зустрічі з закоханими у французьку столицю митцями — журналістом і письменником Філіпом Меєром та дослідником Крістіаном Маркаде, нові і старі кінострічки про життя міста, а також концерт молодої співачки Зази Фурньє, повідомляє прес-служба Французького інституту в Україні.

    Відзначимо, що всі заходи безкоштовні

    Ви точно будете зацікавлені у зустрічі з відомим французьким журналістом Філіпом Меєром. Медіа-простір Франції, актуальні теми французьких ЗМІ, проблеми та досягнення, а також — чудова віртуальна прогулянка сучасним Парижем.

    У рамках фестивалю відбудеться зустріч із Філіпом Меєром.

    Філіп Меєр — це важливий голос французького радіо. Кожного тижня він обговорює актуальні події національного та міжнародного масштабу разом з гостями в студії. Його авторству належить велика кількість статей та книг, зокрема 2 твори на тему сучасного Парижа: «Paris la Grande» («Величний Париж», 1997) та «Un Parisien à travers Paris» («Париж очима парижанина», 2009). Цю любов до Парижа XXI ст. автор книг, і за сумісництвом режисер, актор та викладач Інституту політичних досліджень (Sciences Po Paris), спробує передати київській публіці.

    А з 18 вересня о 20.00 на літній естраді «Ракушка» Маріїнського парку розпочнуться безкоштовні покази фільмів про Париж.

    Чотири повнометражні фільми розкривають особливий зв’язок кінематографу і міста. «Френч канкан» (18 вересня) видатного режисера Жана Ренуара — музична комедія 1954 року, яка зображує Мулен Руж на початку ХХ століття — Прекрасної епохи у Франції. Стрічка 2011 року американського режисера Фредеріка Вайсмана «Crazy horse» (21 вересня) — документальне відтворення світу відомого паризького кабаре. Один із найвідоміших фільмів режисера Франсуа Трюфо «400 ударів» (22 вересня) є визначним твором Французької нової хвилі. Справжній вуличний Париж того часу зображений тут без прикрас. Фільм 2011 року режисера Джина Каренара «Донома» (23 вересня), який має рекордно малий бюджет в 150 євро, зображає сучасне життя околиці Парижу — зухвале, гордовите та багатонаціональне.

    Знавець популярної музики, дослідник та автор книги «Париж у піснях» Крістіан Маркаде розповість про історію Парижа у піснях 20 вересня о 18.30 у кнайп-клубі «Купідон».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На Рівненщині працівники ДАІ знову затримали п’яного керманича автобуса

    Учора, 14 липня, близько третьої години ночі, під час несення служби в місті Рівне інспектори ДПС ДАІ на перехресті вулиць Князя Володимира Соборна Княгині Ольги помітили автобус Mercedes-Benz ...

    Українські виші сьогодні опублікують списки «третьої хвилі»

    Сьогодні до 12.00 години вищі навчальні заклади України оприлюднять третій список вступників, рекомендованих до зарахування за кошти державного бюджету.

    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, Кабінет Міністрів України

    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Відповідно до статей 93, 122-124, 134, 149 Земельного кодексу України( 2768-14 ) надати дозвіл державному підприємству "Бурштин України" на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 11 гектарів із земель лісогосподарського призначення (ліси), які перебувають у постійному користуванні державного підприємства "Клесівське лісове господарство", розташованих за межами населених пунктів на території Сарненського району Рівненської області, з подальшою передачею їх в оренду із зміною цільового призначення на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 7 червня 2006 р. № 3855 для розширення кар’єру з видобутку бурштину.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет проект,действительно, на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Этот интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

    Как много необходимой информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66