Жилищный адвокат

До Департаменту ДАІ завітала делегація з Французької Республіки

    До Департаменту ДАІ завітала делегація з Французької РеспублікиДнями в Департаменті ДАІ МВС України відбулася зустріч делегації Посольства Французької Республіки в Україні з керівництвом Департаменту ДАІ МВС України. Зустріч у форматі «круглого столу» мала характер конструктивної бесіди, під час якої обговорювалися можливі шляхи співробітництва між поліцією Франції та ДДАІ МВС України. З вітальним словом до закордонних гостей звернувся начальник Департаменту ДАІ МВС України генерал-майор міліції Валерій Миколайович Лозовий, наголосивши на необхідності таких заходів, оскільки подібна співпраця передбачає позитивні зрушення, направлені на вирішення проблем безпеки дорожнього руху.

    — Наші зусилля спрямовані на зменшення кількості ДТП, мінімізацію смертності під час аварій. Ми намагаємося акумулювати досягнення інших країн у даній сфері, і досвід французької поліції у цьому плані стане нам у нагоді.

    Останні слова очільника Державтоінспекції України підтвердив фактами пан Жерар Нубель, аташе з правоохоронних питань при Посольстві Французької Республіки в Україні, зазначивши, що завдяки удосконаленню правоохоронної системи, впровадженню новітніх технологій і кардинально нових підходів французькій поліції вдалося значно знизити показники смертності на дорогах. Так, у 70-ті роки число жертв ДТП у Франції сягало 17 тисяч, у 90-ті — 8 тисяч, а у останні роки показники знизилися до 4 тисяч.

    — Подібна тенденція означає, що, незважаючи на всі труднощі, прогрес у цьому напрямку можливий, і ми не зупиняємося на досягнутому, — наголосив іноземний гість.

    Пан Жерар Нубель і пан Вільфрід Везьяно, асистент з правоохоронних питань, висловили бажання і готовність спільно з українською стороною найближчим часом провести ряд заходів, направлених на вирішення найгостріших проблем. Французький аташе також відмітив позитивні зрушення в Україні, зокрема покращення якості доріг, а також належний рівень матеріально-технічної бази наших інспекторів ДАІ й засобів контролю.

    Представників української Державтоінспекції у розповіді гостей особливо зацікавила дванадцятибальна система штрафів, а також тема аудиту ДТП зі смертельними випадками.

    Обидві сторони зійшлися на думці, що у наших країн багато спільного — вони мають розгалужену систему транзитних шляхів, а отже й проблеми, пов’язані з цим, і незважаючи на відмінність у методах роботи, і французькі жандарми, і співробітники української ДАІ прагнуть одного — порядку на автодорогах. Аташе наголосив, що мінімізація травматизму на дорозі не обмежується покаранням і штрафними санкціями, це комплекс заходів, куди входять і заходи безпеки, як то ремінь безпеки, парктронік, і бездоганний стан технічного засобу, а також заходи, направлені на виховання культури поведінки на дорозі тощо.

    Бесіда носила двосторонній характер й охопила практично всі теми, що стосуються безпеки дорожнього руху. Іноземні гості ознайомилися з новітніми технологіями, що успішно впроваджуються наразі в Україні. Системи контролю «Рубіж», TruCAM, «Гарпун» викликали неабиякий інтерес у гостей, а також прагнення найближчим часом оснастити ними і французькі дороги. До того ж гості виказали бажання виїхати на один із постів ДПС і побачити техніку у роботі.

    Наостанок учасники зустрічі висловили надію, що співпраця двох сторін буде тривалою і продуктивною.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    У ДТП в Харкові загинула 5-місячна дитина

    11 вересня, о 17 годині 10 хвилин, на 639 км автодороги Київ Харків Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинуло двоє людей, ще шестеро отримали травми.

    В России задержанный за пьяную езду полковник Госнаркоконтроля подбросил сотрудникам ГИБДД наркотики, – СМИ

    Утром 27 апреля через несколько минут после того, как сотрудники ГИБДД остановили машину с нетрезвым сотрудником ФСКН – полковником Владимиром Левчиковым, в автомобиле инспекторов были обнаружены ...

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України Відповідно до Положення про порядок застосування до суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності України та іноземних суб'єктів господарської діяльності спеціальних санкцій, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( z0260-00 ), затвердженого наказом Міністерства економіки України від 17.04.2000 № 52, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.05.2000 за № 260/4481, ураховуючи вжиття суб'єктом зовнішньоекономічної діяльності України практичних заходів, що гарантують виконання Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( 959-12 ) і пов'язаних з ним законів, та на підставі матеріалів публічного акціонерного товариства "Фармак" вих. від 30.05.2013 № 17/97, вх. від 31.05.2013 № 12/56541-13, вих. від 10.06.2013 № 17/100, вх. від 10.06.2013 № 12/59370-13 НАКАЗУЮ:

    Моя цель – вернуть ВСУ полномочия, которых он был лишен в 2010 году, – Я.Романюк

    По завершению работы Пленума Верховного Суда Украины, на котором председателем ВСУ был избран Ярослав Романюк, состоялся подход новоизбранного руководителя наивысшего органа в системе судов общей ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромнейшее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто умнички.

    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - без всякого сомнения на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет проекты. Сайт очень прост в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.

    Для меня это огромная находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на сайте и уходить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66