Жилищный адвокат

У США затримано українця за спробу відкрити аварійні двері літака

    У США затримано українця за спробу відкрити аварійні двері літакаВлада США затримала громадянина України Анатолія Барановича на борту літака компанії «Дельта» (Delta Air Lines) за втручання в хід польоту, зокрема спробу відкрити аварійний вихід літака і завдання матеріальної шкоди лайнеру. Українцю вже було висунуто відповідні обвинувачення і в середу він постане перед судом в Солт-Лейк-Сіті, передає УКРІНФОРМ з посиланням на AP.

    «Анатолія Барановича було обвинувачено у втручанні в політ, який здійснювався з Бостона в Солт-Лейк-Сіті в понеділок увечері», — говориться в повідомленні.

    Як повідомили представники Федерального бюро розслідувань (ФБР), А. Баранович прокинувся, коли літак здійснював зниження, і підняв крик. Як пізніше пояснив сам винуватець випадку, йому здалося, що крило літака загорілося, і своїм криком він намагався попередити інших пасажирів про небезпеку.

    Як говориться в судовій скарзі, після приземлення А. Баранович залишив своє крісло і побіг у хвіст літака, де спробував відкрити двері аварійного виходу. В інцидент втрутилися бортповідники, попросивши А. Барановича припинити його дії. Внаслідок спроб відкрити двері вони зламалися, але А. Баранович не зупинився і спробував відкрити інші аварійні двері. До цього моменту кілька пасажирів літака повалили А. Барановича на підлогу, де утримували його до повного завершення польоту і прибуття поліції і медичного персоналу.

    Як розказав А. Баранович агентам ФБР, він відвідував родичів в Україні і після посадки в Солт-Лейк-Сіті мав вирушити в Портленд (штат Орегон). Він також сказав, що під час своєї поїздки він вживав алкоголь.

    Слухання у справі А. Барановича відбудеться в суді Солт-Лейк-Сіті в середу.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    У подножья Киево-Печерской лавры построят купель

    В Киеве, на берегу Днепра, в 2013 году начнется строительство Храмового комплекса в честь крестителя Руси Святого равноапостольного князя Владимира - с христианскими крещенскими купелями, аналогичными ...

    Про попередження щодо необхідності усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ ПАТ «Запоріжгаз», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про попередження щодо необхідності усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ ПАТ «Запоріжгаз»

    КС РФ разрешил суррогатной матери оставить ребенка себе, отказав в этом генетическим родителям

    Высший судебный орган России (КС РФ) отказал генетическим родителям ребенка в рассмотрении жалобы на порядок регистрации детей, родившихся по программам суррогатного материнства.

    США замовчували про вбивство польських офіцерів у Катині

    Національний архів США оприлюднив нові документи, які підтверджують, що адміністрація Рузвельта допомогла приховати провину Радянського Союзу за розстріл у 1940 році в Катині польських офіцерів.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

    Этот интернет сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

    Ваш ресурс - супер очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать так держать и всего самого... наилучшего во всем.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66