Жилищный адвокат

Життя без свят минає машинально

    Життя без свят минає машинально

    У Миколаєві відбувся шостий Міжнародний театральний фестиваль «Homo ludens»

    Уперше «Homo ludens» (людина, що грає) відбувався відразу на п’яти сценічних майданчиках: Миколаївського російського драматичного театру, театру ляльок та трьох університетських. А організатором звично виступив Миколаївський академічний художній російський драматичний театр і його художній керівник Микола Кравченко.

    Свої вистави презентували театральні колективи з України, Росії, Польщі, Білорусі, Молдови та Придністров’я.

    На передньому плані — Ірина Гриценко у спектаклі «Канари — це в Іспанії, мамо!», яка здобула головний приз у номінації «Краща жіноча роль». Фото надані автором

    Головою журі основної та експериментальної сцени став заслужений діяч мистецтв України, проректор Інституту екранних мистецтв ім. І. Миколайчука Василь Неволов, а головою журі малої сцени була Габріела Лунгу, заслужена артистка Молдови, художній директор театру «Гугуце» (м. Кишинів).

    Розпочався фестиваль святковою шоу-програмою «Карнавали світу», яку представив Євпаторійський міський народний театр на ходулях. Керівник колективу, заслужений працівник культури АР Крим і України Віктор Арихін розповів, що цього року театру виповнилося 10 років і за цей час трупа побувала в Іспанії, Франції, Італії, Німеччині, Іспанії та інших країнах. Усюди українських артистів приймали дуже добре. Не став винятком і миколаївський глядач.

    Сцена зі спектаклю «Досконалий Чарлі»

    За визначенням журі, кращим спектаклем фестивалю стала вистава «Каліка з Інішману» Мартіна МакДонаха Пермського «Театру біля мосту». А кращою режисерською роботою на основній сцені визнали виставу «Досконалий Чарлі» Льва Хохлова Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір’я» (режисер Лев Сомов).

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Українців закликають на День незалежності сходити до церкви

    У суботу, 28 липня Віце-прем'єр України Олександр Вілкул разом з усіма вірянами країни відзначив 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

    У Дніпропетровську з’явиться Музей фортифікації під відкритим небом

    21 червня у Дніпропетровську Віце-премєр-міністр України Олександр Вілкул презентує унікальний проект створення Музею фортифікації під відкритим небом.

    Під довгострокову стратегію коштів не жаль

    Поліпшити якість транспортних послуг, запровадити нові методи енергозбереження та підвищити ефективність управління галуззю передбачає Транспортна стратегія України на період до 2020 року. Документ, ...

    Про призначення О. Іваницького головою Біляївської районної державної адміністрації Одеської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Призначити ІВАНИЦЬКОГО Олександра Валеріановича головою Біляївської районної державної адміністрації Одеської області.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Да, тут много полезной информации. Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - действительно молодцы.

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Благодарю за профессиональный интернет проект!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66