Жилищный адвокат

закуплену постачальниками на оптовому ринку електричної енергії України та поставлену споживачам», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетикиЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики 04.10.2012  № 1257

ЗВІТ ( z1798-12 BF46.xls ) про розрахунки за електричну енергію, закуплену постачальниками на оптовому ринку електричної енергії України та поставлену споживачам (Форма № 7-НКРЕ (місячна))

    Начальник управління ліцензійного контролю та територіальних підрозділів

    К. Красюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики 04.10.2012  № 1257

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 жовтня 2012 р. за № 1798/22110

    ІНСТРУКЦІЯ щодо заповнення форми звітності № 7-НКРЕ (місячна) «Звіт про розрахунки за електричну енергію, закуплену постачальниками на оптовому ринку електричної енергії України та поставлену споживачам»

    І. Загальні положення

    1.1. Ця Інструкція поширюється на суб'єктів господарювання, які отримали ліцензію на право здійснення господарської діяльності з постачання електричної енергії за регульованим або нерегульованим тарифом (далі — ліцензіат).

    1.2. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми звітності № 7-НКРЕ (місячна) «Звіт про розрахунки за електричну енергію, закуплену постачальниками на оптовому ринку електричної енергії України та поставлену споживачам» (далі — форма звітності № 7-НКРЕ) та термін її подання до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, та її територіального підрозділу у відповідному регіоні.

    1.3. Ця Інструкція розроблена відповідно до:

    Господарського кодексу України ( 436-15 );

    Закону України «Про електроенергетику»( 575/97-ВР );

    Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики»;

    Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом( z0433-96 ), затверджених постановою Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 13 червня 1996 року № 15/1, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 08 серпня 1996 року за № 433/1458 (зі змінами);

    Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом( z0448-96 ), затверджених постановою Національної комісії з питань регулювання електроенергетики України від 12 серпня 1996 року № 36, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 14 серпня 1996 року за № 448/1473 (зі змінами);

    інших нормативно-правових актів, якими регулюється ліцензована діяльність з постачання електричної енергії за регульованим або нерегульованим тарифом.

    ІІ. Порядок та термін подання звітності

    2.1. Звітним періодом є календарний місяць.

    2.2. Форма звітності № 7-НКРЕ складається станом на останнє число звітного періоду і подається ліцензіатом до НКРЕ та її територіального підрозділу у відповідному регіоні не пізніше 20 числа місяця, наступного за звітним періодом.

    2.3. Форма звітності № 7-НКРЕ підписується керівником та головним бухгалтером ліцензіата та скріплюється печаткою. У звіті зазначаються прізвище та ініціали осіб, які підписали звіт, прізвище виконавця, номер телефону (із зазначенням коду міжміського зв'язку), факс та електронна пошта.

    2.4. Звіт направляється ліцензіатом до НКРЕ поштою на паперових носіях за адресою: 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19, та в електронному вигляді (файл формату «xls») на адресу: nerc7ee@nerc.gov.ua, за якою можна отримати електронний шаблон звіту, а також на паперових носіях до територіального підрозділу за місцезнаходженням ліцензіата.

    2.5. Ліцензіат забезпечує достовірність інформації, зазначеної ним у формі звітності № 7-НКРЕ.

    2.6. У разі відсутності ліцензованої діяльності у звітному місяці ліцензіат надає форму звітності № 7-НКРЕ, при цьому за звітний місяць проставляє значення показника «0», а дані з початку року переносяться із звіту попереднього місяця.

    2.7. Ліцензіат подає звітність за встановленою формою. Не допускається внесення змін ліцензіатом до шаблону форми звітності № 7-НКРЕ.

    ІІІ. Пояснення щодо заповнення форми звітності № 7-НКРЕ

    3.1. У рядку 1 «Обсяг закупленої електричної енергії на ОРЕ» зазначається обсяг електричної енергії, яка закуплена ліцензіатом на оптовому ринку електричної енергії України (далі — ОРЕ): у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку звітного року.

    3.2. У рядку 2 «Оптова ринкова ціна електричної енергії» зазначається ціна, за якою закуплено електричну енергію на ОРЕ: у графі 1 — за звітний місяць, графа 2 не заповнюється.

    3.3. У рядку 3 «Вартість закупленої електричної енергії з ПДВ» зазначається вартість електричної енергії, яку закуплено ліцензіатом на ОРЕ з урахуванням ПДВ: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку звітного року.

    3.4. У рядку 3.1 «Вартість закупленої електричної енергії з ПДВ, у тому числі ПДВ» зазначається ПДВ: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку звітного року.

    3.5. У рядку 4 «Заборгованість на початок звітного періоду» зазначається сума заборгованості ліцензіата перед ОРЕ (або ОРЕ перед ліцензіатом) за закуплену електричну енергію: у графі 1 — на початок звітного місяця, у графі 2 — станом на початок календарного року.

    3.6. У рядку 5 «Оплата закупленої електричної енергії, усього, у тому числі» зазначається сума, яку ліцензіат сплатив на поточний рахунок із спеціальним режимом використання та на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті на виконання рішень уряду, за закуплену на ОРЕ електричну енергію: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку звітного року.

    3.7. У рядку 5.1 «Оплата закупленої електричної енергії, усього, у тому числі: на поточний рахунок із спеціальним режимом використання» зазначається сума, яку ліцензіат сплатив за закуплену на ОРЕ електричну енергію на поточний рахунок із спеціальним режимом використання: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку звітного року.

    3.8. У рядку 5.2 «Оплата закупленої електричної енергії, усього, у тому числі: на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті на виконання рішень уряду» зазначається сума, яку ліцензіат сплатив за закуплену на ОРЕ електричну енергію на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті на виконання рішень уряду: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку звітного року.

    3.9. У рядку 6 «Заборгованість на кінець звітного періоду» зазначається сума заборгованості ліцензіата перед ОРЕ (або ОРЕ перед ліцензіатом) за закуплену електричну енергію на кінець звітного періоду.

    Показник має відповідати різниці сум показника «Вартість закупленої електричної енергії з ПДВ» та показника «Оплата закупленої електричної енергії, усього» з урахуванням показника «Заборгованість на початок звітного періоду» (рядок 3+рядок 4-рядок 5=рядку 6). Значення показника рядка 6 у графі 1 має відповідати значенню показника рядка 6 графи 2.

    3.10. У рядку 7 «Залишок реструктуризованого боргу на початок звітного періоду» розділу «Довідкові дані» зазначається залишок суми боргу, реструктуризованого відповідно до договорів, укладених з ДП «Енергоринок»: у графі 1 — на початок звітного місяця, у графі 2 — станом на початок календарного року.

    3.11. У рядку 8 «Залишок реструктуризованого боргу на кінець звітного періоду» розділу «Довідкові дані» у графі 1 зазначається залишок суми боргу, реструктуризованого відповідно до договору, укладеного з ДП «Енергоринок», на кінець звітного місяця, графа 2 не заповнюється.

    3.12. У рядку 9 «Обсяг поставленої споживачам електричної енергії усього, у тому числі: закупленої на ОРЕ (рядок 9.1), та/або власного виробництва (рядок 9.2), та/або закупленої у інших виробників (крім ОРЕ) (рядок 9.3)» розділу «Довідкові дані» зазначається обсяг електричної енергії, яка поставлена споживачам, без урахування нормативних втрат: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку року.

    Показник заповнюється ліцензіатами, які здійснюють постачання електричної енергії споживачам, у тому числі вироблену генеруючими потужностями, що перебувають у його власності або користуванні, якщо електрична енергія не підлягає продажу на ОРЕ.

    3.13. У рядку 10 «Списання заборгованості» розділу «Довідкові дані» зазначається сума списаної заборгованості: у графі 1 — за звітний місяць, у графі 2 — з наростаючим підсумком з початку року.

    IV. Порядок виправлення звітних даних

    4.1. У разі виявлення недостовірності у поданих до НКРЕ звітних даних їх виправлення здійснюється ліцензіатом у звітах за той період (місяць), у якому були допущені помилки.

    4.2. Виправлені звіти надсилаються ліцензіатом окремим листом з поясненнями щодо причин їх виправлень.

    Начальник управління ліцензійного контролю та територіальних підрозділів

    К. Красюк

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Гречки буде вдосталь

    У 20122013 маркетинговому році вітчизняні аграрії повністю забезпечать попит внутрішнього ринку на такі крупяні культури, як гречка, ячмінь, овес та просо за рахунок власного виробництва.

    Сегодня в Киеве "заминировали" ЦИК

    Сегодня в Киеве, 10 сентября, неизвестные сообщили о заминировании здания Центральной избирательной комиссии. Об этом сообщили в пресс-службе киевского управления милиции.

    Відпустка під контролем

    Віднині злісним неплатникам за кредитами, отриманими у банках, та чоловікам-аліментщикам, які кинули напризволяще своє чадо, чи іншим особам, що не виконують своїх грошових зобовязань перед будь-якими ...

    За ошибку резидента в таможенном оформлении товара у покупателя-нерезидента его конфискуют

    Несмотря на многие позитивные нововведения Таможенного кодекса Украины от 13 марта с. г. № 4495-VI (новый ТК Украины), в нем продолжают действовать некоторые нормы старого кодекса от 11 июля ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Да, тут много полезной информации. Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - действительно молодцы.

    Ваш ресурс - супер очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать так держать и всего самого... наилучшего во всем.

    Добрый вечер!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66