Жилищный адвокат

Продовжено термін відбору кандидатів на участь у навчальній програмі з питань судового адміністрування

    Продовжено термін відбору кандидатів на участь у навчальній програмі з питань судового адмініструванняЕкспертною радою 10 грудня 2012 року прийнято рішення про продовження терміну подання кандидатами документів на участь у навчальній програмі з питань судового адміністрування до 25 грудня 2012 року. Як раніше повідомлялося, Державною судовою адміністрацією України у партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID "Справедливе правосуддя" 5 листопада 2012 року оголошено про відбір 40 кандидатів на участь у навчальній програмі з питань судового адміністрування, з яких 26 будуть представниками від апаратів місцевих судів. Метою навчальної програми є поглиблення знань з питань судового адміністрування. Реалізація навчальної програми запланована за таким графіком:

    8—19 квітня 2013 року — проведення навчального тренінгу в місті Києві;

    19 квітня—31 травня 2013 року — підготовка випускної роботи;

    31 травня—7 червня 2013 року — перевірка випускних робіт;

    12 червня 2013 року — вручення сертифікатів, проведення заключного круглого столу. До реалізації навчальної програми будуть залучені практики й викладачі навчальних закладів України та США (Університет штату Мічиган).

    Участь у відборі можуть брати особи, які працюють на посадах керівників апаратів судів загальної юрисдикції та їх заступники, а також працівники Державної судової адміністрації України. Учасникам по закінченню навчальної програми видається відповідний сертифікат за умови захисту випускної роботи з вирішення конкретного ситуативного завдання. Відбір учасників буде здійснюватися Експертною радою на підставі оцінки аплікаційної форми, поданої кандидатами на участь у навчальній програмі.

    Особам, які бажають взяти участь у відборі, необхідно до 25 грудня 2012 року надіслати Експертній раді навчальної програми з питань судового адміністрування заповнену аплікаційну форму та есе (див. питання № 8 аплікаційної форми) за поштовою адресою: ДСА України, відділ аналітично-методичної роботи та професійного розвитку, вул. Липська, 18/5, м. Київ, 01601. На зовнішній стороні конверта зазначте: "Відбір на участь у навчальній програмі". Завантажити аплікаційну форму можна тут.

    Надіслані аплікаційні форми будуть розглянуті Експертною радою , та у разі необхідності з кандидатами на участь у програмі будуть проведені співбесіди. Список осіб, які пройдуть відбір, буде опубліковано на сайті ДСА України 26 лютого 2013 року. Під час навчальної програми учасники з інших міст будуть забезпечуватися житлом, їм будуть відшкодовані транспортні витрати. За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту Ірини Солдатенко irinasoldatenko@gmail.com

    Судова Влада України

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    «Пуховий» обман

    Урамках операції Держкордон-2013 правоохоронці Міністерства доходів Сумщини виявили махінаторів, які спеціалізувалися на експорті пуху-пера.

    Працівники ДАІ подарували новорічну казку для дітей - сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

    У Миколаєві правоохоронці спільно з юними інспекторами руху миколаївської загальноосвітньої школи № 60 привітали дітей з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 29.11.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Коли новий «айфон» побачить світ, поки що не відомо

    Випуск iPhone 5 може бути відкладений у часі через те, що японська корпорація Sharp ще не почала масове виробництво рідкокристалічних екранів для наступної версії смартфону.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Хочется просто сказать спасибо!. Случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!

    Хочется отблагодарить Вас за этот огромный труд, который Вы делаете каждый день для нас. Молодцы!!!

    Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас очень важно!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66