Жилищный адвокат

Про видачу, визнання недійсною, керуючого санацією, ліквідатора), Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 29.10.2012  № 1576/5
  2. Про видачу, визнання недійсною, видачу дубліката та анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

    Відповідно до статей 10, 11, 16, 18 та абзаців другого та четвертого частини першої статті 21 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ), Ліцензійних умов провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів)( z1196-11 ), затверджених наказом Міністерства юстиції України від 14.10.2011 № 3176/5, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 17.10.2011 за № 1196/19934, та за підсумками розгляду заяв та документів, поданих до Міністерства юстиції України для видачі, анулювання та видачі дубліката ліцензії на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), НАКАЗУЮ:

    1. Видати ліцензію на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) фізичній особі — підприємцю:

    - Кожушку Сергію Вікторовичу;

    - Лебединській Олені Миколаївні;

    - Борєйко Олені Миколаївні.

    2. Визнати, що ліцензія серії АВ № 397196 від 04.07.2008, видана Кравченку Ігорю Валентиновичу на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), є недійсною у зв'язку із непереоформленням ліцензії у встановлений законодавством строк.

    3. Видати дублікат ліцензії, виданої Плахотнюк Наталі Володимирівні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку із втратою ліцензії.

    4. Визнати недійсною ліцензію серії АГ № 594787 від 31.03.2011, видану Плахотнюк Наталі Володимирівні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку із видачею їй дубліката.

    5. Анулювати ліцензію серії АВ № 600807 від 18.06.2012, видану фізичній особі — підприємцю Волковій Вікторії Валеріївні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), на підставі заяви ліцензіата про анулювання ліцензії.

    6. Анулювати ліцензію серії АВ № 347273 від 26.10.2007, видану фізичній особі — підприємцю Макарчуку Олександру Геннадійовичу на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), на підставі наявності в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб — підприємців відомостей про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця. Рішення про анулювання ліцензії набирає чинності через 30 днів з дня прийняття.

    7. Анулювати ліцензію серії АВ № 456310 від 22.01.2009, видану фізичній особі — підприємцю Саєвич Наталії Анатоліївні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), на підставі наявності в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб — підприємців відомостей про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи — підприємця. Рішення про анулювання ліцензії набирає чинності через 30 днів з дня прийняття.

    8. Управлінню з питань банкрутства Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу забезпечити оформлення ліцензій і дубліката ліцензії та внесення записів про видачу, визнання недійсною, видачу дубліката та анулювання відповідних ліцензій до ліцензійного реєстру.

    9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Чижмарь К.І.

    Міністр

    О. Лавринович

    {Текст взято з сайту Мін'юсту України http://www.minjust.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Український школяр вразив Microsoft своїм винаходом

    В Україні завершився відбірковий етап студентського конкурсу з програмування Imagine Cup. Щорічно його проводить компанія Microsoft.

    Василь Берташ: «Моя совість — це тисяча свідків…»

    Природно, що напередодні цієї дати очільник краю провів підсумкову прес-конференцію, на якій розставив акценти вже зробленого й задуманого. Одне із ключових запитань кореспондента УК звучало ...

    Папа Франциск оголосив педофілію поза законом

    Папа Франциск вніс зміни до кримінального кодексу Ватикану. В документі зявляються такі поняття, як торгівля дітьми, сексуальне насильство над дітьми, статеві акти з неповнолітніми, дитяча порнографія, ...

    Горе-інспектора знайшли на Апеннінах

    Схема, яку запровадив головний інспектор Державної інспекції з контролю за цінами в Чернівецькій області, була простою, але навдивовижу ефективною. Перевіряючи у сільських продуктових магазинах ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Для меня это была просто большая находка! Уже неделю сижу здесь на портале и уходить отсюда совсем не собираюсь.

    Спасибо Вам за этот огромнейший труд, который Вы делаете каждый день для нас. Умнички!!!

    Доброе утро!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66