Жилищный адвокат

Цілу добу працівники ДАІ витягали із снігової пастки вантажівку із 20-тоннною цистерною

    Цілу добу працівники ДАІ витягали із снігової пастки вантажівку із 20-тоннною цистерною23 грудня, близько 20 години, рухаючись зі сторони смт. Стрижавка у напрямку об’їзної міста Вінниці зійшла із траси та загрузла у снігові фура, яка перевозила шрот — побічний продукт олієестракційного виробництва зернят.

    Водій вантажівки вирушив у дорогу з Росії, а кінцевим пунктом його призначення мала стати Польща. Та на під’їзді до Вінниці його почав обганяти вантажний мікроавтобус. Аби не скоїти дотичного зіткнення з ним, довелося прийняти вправо, що призвело до заносу вантажівки обабіч дороги, де вона загрузла в сніг. На допомогу водієві, який не міг самотужки вибратися із снігового полону прийшли співробітники ДПС. Із самого вечора до пізньої ночі, задіявши трактори та дорожніх робітників намагалися визволити фуру. Та її колеса щільно увійшли у снігову ріллю і вона залишалася на місці. На ранок операція по визволенню вантажівки продовжилася. Для цього пішли у хід лопати, якими співробітники ДАІ та МНС відкопували колеса автомобіля і лише у ввечері, задіявши більш потужну техніку вдалося його витягнути.

    Складні погодні умови, що спостерігаються останнім часом на дорогах нашої області створюють тяжкі умови для руху транспорту. У зв’язку із цим працівники Державтоінспекції Вінниччини надають посильну допомогу учасникам дорожнього руху, які опинилися у скрутній ситуації. Зважаючи на складні погодні умови, які прогнозують і у наступні дні: тумани та ожеледиця, Державтоінспекція радить водіям при керуванні авто бути максимально уважними та обережними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Адже затори та пробки, які утворюються на автодорогах створюють самі водії, ідучи на обгін інших автомобілів, що рухаються на слизькій дорозі.

    ДАІ області звертається до водіїв: якщо ви потрапили у скрутну ситуацію на дорозі, телефонуйте на номер «гарячої лінії» Державтоінспекції за тел. 59-33-33, або відішліть смс — повідомлення на номер 067 432 02 00, чи наберіть номер 102. Державтоінспекція Вінниччини завжди прийде вам на допомогу.

    ДАІ Вінницької області)

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 29.11.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Про встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств на грудень 2012 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств на грудень 2012 року Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059/2011( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" та Порядку встановлення роздрібних тарифів на електричну енергію для вугледобувних підприємств( v0866227-07 ), затвердженого постановою НКРЕ від 26.06.2007 № 866, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    В Англії два парашутисти заплуталися на висоті 15 метрів і розбилися

    На парашутному аеродромі біля англійського міста Пітерборо невдало стрибнули дві людини.На висоті 15 метрів їхні парашути заплуталися, і вони впали на землю.

    На станції метро «Дорогожичі» шукають бомбу

    Київська станція метро Дорогожичі тимчасово закрита для входу і виходу у зв'язку з повідомленням про замінування. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!

    Этот интернет проект не друг - ваш интернет проект, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!

    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66