Жилищный адвокат

Про внесення змін до Положення про Державне управління охорони навколишнього природного середовища в областях, містах Києві та Севастополі, Міністерство екології та природних ресурсів УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 28.11.2012  № 613
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2085/22397

    Про внесення змін до Положення про Державне управління охорони навколишнього природного середовища в областях, містах Києві та Севастополі

    Відповідно до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»( 1264-12 ), постанови Кабінету Міністрів України від 02 листопада 2006 року № 1524( 1524-2006-п ) «Про затвердження Положення про Міністерство охорони навколишнього природного середовища України» та з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до норм чинного законодавства, НАКАЗУЮ:

    1. Внести до Положення про Державне управління охорони навколишнього природного середовища в областях, містах Києві та Севастополі ( z0119-07 ), затвердженого наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища України від 19 грудня 2006 року № 548, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13 лютого 2007 року за № 119/13386, такі зміни:

    1.1. Пункт 1 доповнити новими абзацами такого змісту:

    «Повноваження Управління поширюються на територію відповідної області, міст Києва та Севастополя.

    Повноваження Державних управлінь охорони навколишнього природного середовища в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях та міста Севастополя в межах акваторії, що межує з урізом води відповідної адміністративно-територіальної одиниці, поширюються на землі водного фонду вздовж Чорного та Азовського морів, навколо заток та лиманів, навколо Кримського півострова, внутрішні морські води, територіальне море, виключну (морську) економічну зону України, континентальний шельф України, а також на об’єкти, що розташовані в зазначених зонах.

    Розподіл функцій на морському середовищі здійснюється на основі протоколу розмежування повноважень на морському середовищі між Державними управліннями охорони навколишнього природного середовища в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях та міста Севастополя, який затверджується Мінприроди.»

    1.2. У підпункті 4.2 пункту 4 слова «за винятком території, віднесеної до зон діяльності Державної екологічної інспекції з охорони довкілля Північно-Західного регіону Чорного моря та Державної екологічної інспекції Азовського моря» виключити.

    1.3. Підпункт 4.8 пункту 4 викласти у такій редакції:

    «4.8. Забезпечує у межах своїх повноважень погодження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на відповідній території та приймає участь у роботі комісій з розгляду питань, пов'язаних з погодженням документації із землеустрою».

    2. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та діє до врегулювання питання оптимізації структури і повноважень місцевих державних адміністрацій та затвердження чисельності їх працівників.

    3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    Заступник Міністра — керівник апарату

    Д. Д. Мормуль

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Анджеліна Джолі за рік заробила 33 мільйони доларів

    ЖурналForbesназвав Анджеліну Джолі найбільш високооплачуваною акторкоюГоллівуду. Щорічний рейтинг журналу був опублікований у понеділок, 29 липня.

    Перепланування квартири

    Досить часто власників нових апартаментів не влаштовує розташування ванної кімнати або площа вітальні і т. д. Що ж говорити тоді про власників старих хрущовок або квартир брежнєвського типу.

    Про підготовку та проведення XXV Міжнародної агропромислової виставки "Агро - 2013", Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Про підготовку та проведення XXV Міжнародної агропромислової виставки "Агро — 2013" Відповідно до підпункту 50 пункту 4( 500/2011 ), пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України( 500/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року № 500, та наказу Мінагрополітики України від 20 грудня 2012 року № 795( v0795730-12 ) "Про організацію підготовки до проведення XXV Міжнародної агропромислової виставки "Агро — 2013" НАКАЗУЮ:

    ВССУ подтвердил приговор в виде 14 лет лишения свободы за убийство милиционера в Киевской области

    Высший специализированный суд Украины по рассмотрению гражданских и уголовных дел оставил без изменений приговор Виталию Запорожцу в виде 14 лет лишения свободы за убийство участкового милиционера, ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот сайт не только друг - ваш ресурс, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми взглядами!

    Этот интернет сайт просто офигенный. Благодарю. Несомненно полезный и простой в пользовании интернет проект.

    Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66