Жилищный адвокат

Кинь у весну бомбу! Насіннєву

    Кинь у весну бомбу! Насіннєву«Допоможи весні — їж сніг», — жартує молодь. Але весна все одно прийде, і пора готувати їй подарунки. Наприклад, виготовленими власноруч бомбами. Насіннєвими! Вибухаючи, вони розфарбують місто в зелений колір. Які вони — ці зовсім нестрашні бомби? Це — кульки розміром з тенісний м’ячик, або й більші. Їх виготовляють із грунту, гумусу і насіння рослин. «Бомблять» ними занедбані ділянки землі для відновлення рослинного покриву, розкидаючи кульки навколо.

    Коли, застрягши в заторі, вдихаєш вихлопні гази, то мрієш про свіже весняне повітря, запах квітів, що розпускаються. Екобомбінг допоможе здійснити мрію. Достатньо лише кожному автомобілісту прямо з вікна авто забомбити узбіччя уздовж шляху на роботу. Це набагато цивілізованіше, ніж викидати з вікон недопалки!

    Зрозуміло, насіннєві бомби можуть бути використані на дачах і городах, особливо якщо у вас немає достатньо часу для висаджування рослин. Закинув бомбочку, і за достатньої кількості сонця і води через місяць зустрічай зелене поповнення.

    За кордоном насіннєві бомби вже можна придбати у квіткових магазинах. Поки ця новація до нас ще не дійшла, розповімо, як їх зробити своїми руками вдома. Треба запам’ятати лише п’ять простих кроків: 1) змішати насіння із землею; 2) змішати землю з порошковою глиною; 3) поступово додавати воду до стану густого тіста; 4) з отриманої суміші зліпити кульки і залишити сохнути на 2—3 дні; 5) закинути бомбу на бажане місце.

    Креативніші озеленювачі можуть робити не кульки, а фігурки звірів, квіточки, а можна зліпити й у формі гранати. Все залежить від вашої фантазії.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    До уваги водіїв! Стан проїзду автодорогами України на 12.00 20.12.2012 року

    Через складні погодні умови на окремих ділянках автодоріг держави ускладнено рух транспортних засобів. Для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху, розчистки доріг від снігу та попередження ...

    Деякі питання формування та встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги, Кабінет Міністрів України

    Деякі питання формування та встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги Кабінет Міністрів України постановляє: 1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010( 1010-2006-п ) "Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів" (Офіційний вісник України, 2006 р., № 30, ст. 2137; 2007 р., № 16, ст. 586; 2009 р., № 51, ст. 1737; 2011 р., № 62, ст. 2472; 2013 р., № 11, ст. 412) і від 1 червня 2011 р. № 869( 869-2011-п ) "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги" (Офіційний вісник України, 2011 р., № 62, ст. 2472; 2013 р., № 1, ст. 15, № 11, ст. 412) зміни, що додаються.

    Ватикан готується до останньої аудієнції Папи Венедикта XVI

    До 300 тисяч вірян зберуться сьогодні на площі СвятогоПетра у Ватикані на загальну аудієнцію Папи Венедикта XVI. Це остання публічна поява понтифіка перед тим, як він залишить престол.

    У Білорусі найбільша в Європі інфляція

    Згідно з повідомленням, у першій половині 2013 року інфляція в Білорусі удесятеро перевищила середньоєвропейський показник, склавши 7% проти 0,7% у середньому в країнах Євросоюзу.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш ресурс - супер очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать так держать и всего самого... наилучшего во всем.

    Доброе утро!

    Этот интернет портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66