Жилищный адвокат

Території повинні мати чіткі стратегії свого розвитку

    Території повинні мати чіткі стратегії  свого розвитку

    До 10 січня регіональним органам влади потрібно ухвалити всі місцеві бюджети

    Таку вимогу озвучив на всеукраїнській селекторній нараді з керівниками регіонів віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул. За його словами, станом на 28 грудня ухвалено всього близько 30 відсотків місцевих бюджетів (3467 з понад 12 тисяч).

    Він також закликав знизити видатки на утримання місцевих органів влади і спрямувати бюджетні кошти на розв’язання актуальних проблем громади, розробити чіткі графіки та стратегії розвитку регіонів у розрізі кожного міста. «Для цього мають бути чіткі адресні стратегії розвитку областей в розрізі кожного міста та району. Ми обов’язково зустрінемося з керівництвом кожного регіону, на місці розглянемо плани, які існують, і окреслимо наступні кроки. Це одне із стратегічних завдань на наступний рік. Для цього буде використано кращі світові практики, залучено провідних експертів, — наголосив віце-прем’єр. — Вимагаю активізувати роботу на місцях, працюйте з депутатським корпусом. Переконаний, що не потрібно пояснювати наслідки зриву бюджетного процесу».

    Окремо було розглянуто й питання щодо оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з несприятливими погодними умовами. «Влада має своєчасно і правдиво інформувати громадян про виникнення аварій і строки їх ліквідації, — наголосив Олександр Вілкул. — Люди мають довіряти інформації, що йде від влади. Тому окремо наголошую на своєчасному і правдивому інформуванні громадян про аварії, що виникли, та реальні строки їх ліквідації».

    Він також акцентував, що у великих містах під час свят має бути продовжена робота громадського транспорту, зокрема метрополітенів. У цьому контексті керівникам регіонів слід звернути увагу на роботу в святкові дні «швидкої допомоги» та медичних закладів. А після свят — активізувати роботу комунальних служб для своєчасного вивезення побутових відходів.

    Окрім цього, йшлося про необхідність розповсюдження на всій території країни практики соціальних патрулів для порятунку від морозів безхатченків. «У всіх містах і районах вже створені спеціальні пункти обігріву. Проте в Україні від переохолодження вже померли 133 людини, більшість із яких не мають постійного місця проживання», — передає слова Олександра Вілкула департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    До складу такої патрульної групи має входити представник правоохоронних органів або працівник Державної служби з надзвичайних ситуацій, лікар і соціальний працівник. А патруль слід забезпечити автотранспортом.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Дядю действующего лидера КНДР публично казнили за растрату госсредств

    Китайская государственная газета Wen Wei Po опубликовала статью с подробным описанием казни дяди лидера КНДР Ким Чен Ына. Как сообщило издание The Independent, китайские журналисты утверждают, ...

    Щодо зупинення обігу цінних паперів ПАТ «Донецький рудо-ремонтний завод», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо зупинення обігу цінних паперів ПАТ «Донецький рудо-ремонтний завод» На виконання постанови старшого слідчого відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями, СУ ГУМВС України в м. Києві Пурлінського Д. Ю., від 01.04.2013 та відповідно до ст. 110 Кримінально-процесуального кодексу України ( 4651-17 ) Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) ВИРІШИЛА:

    Адвокат — не посредник между чиновником и клиентом!

    Пятого июля этого года произошло знаковое событие вистории украинской адвокатуры. Верховная Рада Украины вовтором чтении ивцелом приняла новый Закон Обадвокатуре иадвокатской деятельности.

    У вихідні в Україні буде тепло, місцями короткочасні дощі

    Найближчої доби погоду визначатиме помірно тепле повітря, лише на крайньому заході та півдні країни буде спекотна погода, повідомляє Укргідрометцентр.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!

    Довольно уникальный, актуальный и полностью отличающийся от существующих интернет проект! Хочется поддержать Вас материально. Как это можно сделать?

    Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас очень важно!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66