Жилищный адвокат

Ставки за кредитами мають знижуватися

    Ставки за кредитами мають знижуватисяПрем’єр-міністр Микола Азаров представив колективу Національного банку нового керівника Ігоря Соркіна. Глава уряду побажав йому успіхів у роботі на новій посаді. «Коли Сергій Арбузов працював на посаді голови Національного банку, це був період плідної співпраці і взаємодії з урядом. Найскладніші завдання, які виникали, вирішувалися спільно і злагоджено. Я хотів би побажати Ігорю Соркіну, щоб такий стиль роботи, взаємодія і розуміння загальнодержавних проблем та завдань збереглися», — сказав Прем’єр.

    Також він закликав нового керівника НБУ активніше інформувати громадськість про важливі рішення, які ухвалюються в головній фінустанові країни. Прем’єр наголосив, що добре організована інформаційна кампанія НБУ допоможе запобігти паніці серед населення, яку провокують безвідповідальні політики та експерти, і яка послаблює національну валюту.

    «Доки у державі існує злагоджена робота Президента, уряду, Національного банку і більшості у Верховній Раді, жодних потрясінь в Україні не буде — це аксіома. Вони народжуються тоді, коли нема єдності у політичного керівництва країни, коли у різні боки тягнуть економічну і фінансову політику», — заявив він.

    Присутній на представленні вже перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов зазначив: «Мені приємно, що я передаю справи фахівцеві, який усе своє життя присвятив роботі у Національному банку».

    А Ігор Соркін, подякувавши за довіру, запевнив: «Вважаю своїм першочерговим завданням зниження відсоткових ставок за кредитами для того, щоб кредитування розвивалось і розвивалась економіка. Також першочерговим завданням є залучення банківської системи у ті перетворення, які відбуваються у нашій країні». Він пообіцяв розвивати в Україні й безготівковий розрахунок та активізувати співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Українського чемпіона у штовханні ядра дискваліфікували на два роки

    Міжнародна федерація легкої атлетики визначила покарання у вигляді двох років дискваліфікації для українця Юрія Білонога, який під впливом допінгу виграв змагання Олімпіади-2004 в Афінах у штовханні ...

    Про порядок списання з обліку кредиторської та депонентської заборгованості, строк позовної давності якої минув і яка є безнадійною до погашення, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Про порядок списання з обліку кредиторської та депонентської заборгованості, строк позовної давності якої минув і яка є безнадійною до погашення На виконання Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік"( 4282-17 ), наказів Державного казначейства України від 08 травня 2001 року № 73( z0458-01 ) "Про затвердження Порядку списання кредиторської заборгованості бюджетних установ, строк позовної давності якої минув" (зі змінами) та від 19 липня 2001 року № 122( z0667-01 ) "Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку щодо списання заборгованості бюджетних установ, строк позовної давності якої минув", з метою обмеження взяття зобов'язань на здійснення видатків розпорядників бюджетних коштів у межах бюджетних асигнувань та посилення контролю за ефективним використанням коштів державного бюджету НАКАЗУЮ:

    Щодо результатів розгляду звернення (про здійснення нотаріусами пошуку відомостей у державних та єдиних реєстрах), Міністерство юстиції України

    Українській нотаріальній палаті вул. Голосіївська, 7, корп. 2, офіс 9/1, м. Київ, 03039 Щодо результатів розгляду звернення Міністерством юстиції України розглянуто звернення Української нотаріальної палати щодо порядку оплати за здійснення нотаріусами пошуку відомостей у державних та єдиних реєстрах, способів оплати пошуку нотаріусами інформації у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (далі — Реєстр) та переліку документів, які мають передаватися до територіальних органів Державної реєстраційної служби, і повідомляється таке.

    Політика Обами щодо України не зміниться. І надалі буде на 200-му місці серед американських пріоритетів

    Україна в пріоритетах США займає 200-те місце, і після переобрання Барака Обами в українсько-американських відносинах нічого не зміниться.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Друзья супер!!! Все что делаете для пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66