Жилищный адвокат

Про затвердження Порядку ведення обліку програмних продуктів на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 13.11.2012  № 1617
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 січня 2013 р. за № 141/22673

    Про затвердження Порядку ведення обліку програмних продуктів на фондовому ринку

    Відповідно до підпункту 8 пункту 6 Положення про Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку( 1063/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23 листопада 2011 року № 1063/2011, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Затвердити Порядок ведення обліку програмних продуктів на фондовому ринку, що додається.

    2. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити:

  3. подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;
  4. публікацію цього рішення відповідно до законодавства.
  5. 3. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії К. Кривенка.

    Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 13.11.2012 р. № 50

    ЗАТВЕРДЖЕНО Рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку 13.11.2012  № 1617

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 січня 2013 р. за № 141/22673

    ПОРЯДОК ведення обліку програмних продуктів на фондовому ринку

    I. Загальні положення

    1. У цьому Порядку терміни вживаються в таких значеннях:

    заявник — учасник фондового ринку, який створив програмний продукт (модуль) для власних потреб чи розповсюдження на фондовому ринку або надає інформацію про програмний продукт (модуль), що призначений для використання на фондовому ринку, з метою включення програмного продукту (модуля) до переліку програмних продуктів на фондовому ринку (далі — Перелік);

    розробник програмного продукту (модуля) — юридична особа або фізична особа — підприємець, що взяла на себе ініціативу створення програмного продукту (модуля), володіє виключним правом на програмний продукт (модуль) (далі — розробник);

    спеціалізований програмний продукт (модуль спеціалізованого програмного продукту) — програмний продукт (модуль), який створюється із застосуванням засобів розробки програмних продуктів та використовується професійними учасниками на фондовому ринку при здійсненні професійної діяльності, за винятком:

    програмного продукту загального користування, який без додаткових змін та доповнень у повному обсязі може використовуватись у діяльності, не пов'язаній з фондовим ринком;

    допоміжного програмного продукту, заміна якого на інший програмний продукт не призведе до порушення професійної діяльності.

    2. У цьому Порядку інші терміни використовуються у значеннях, наведених у Законах України «Про цінні папери та фондовий ринок»( 3480-15 ), «Про авторське право і суміжні права»( 3792-12 ), Вимогах до програмних продуктів на фондовому ринку( z1760-12 ), затверджених рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі — НКЦПФР) від 02 жовтня 2012 року № 1342, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 19 жовтня 2012 року за № 1760/22072 (далі — Вимоги).

    3. Цей Порядок розроблено з метою визначення механізму подання інформації про програмні продукти (модулі), які створюються за призначенням для фондового ринку та/або використовуються професійними учасниками фондового ринку при здійсненні професійної діяльності, до НКЦПФР, внесення інформації про програмний продукт (модуль) до Переліку, внесення змін до інформації про програмний продукт (модуль) до Переліку.

    4. Інформація, яка розміщена в Переліку, має заявницький характер, є відкритою для користувачів та оприлюднюється в мережі Інтернет на веб-сайті НКЦПФР.

    5. Програмний продукт (модуль), який вноситься до Переліку, повинен відповідати Вимогам( z1760-12 ).

    6. Невідповідність програмного продукту (модуля) Вимогам ( z1760-12 ) є підставою для виключення інформації про програмний продукт (модуль) з Переліку.

    7. Учасник фондового ринку, який створив програмний продукт (модуль) або придбав майнові права на програмний продукт (модуль) для провадження професійної діяльності, надає інформацію за своєю згодою про створений або за згодою розробника про придбаний програмний продукт (модуль) з метою включення цього програмного продукту (модуля) до Переліку.

    II. Порядок внесення інформації про програмний продукт (модуль) до Переліку

    1. Інформація про програмний продукт (модуль) для внесення його до Переліку подається до центрального апарату НКЦПФР в електронній формі у вигляді електронного документа з використанням системи електронного документообігу.

    2. Електронна форма інформації, яка подається для внесення до Переліку, складається відповідно до опису розділів та схем XML-файлів, визначених окремим документом нормативно-технічного характеру.

    3. Заявник забезпечує достовірність та повноту інформації, поданої до Переліку, внесення змін або оновлення інформації в Переліку.

    4. Інформація до Переліку вноситься протягом двох робочих днів з моменту отримання електронного документа НКЦПФР.

    5. Формування та ведення Переліку здійснюється НКЦПФР в електронному вигляді.

    III. Порядок надання інформації про оновлення програмного продукту (модуля) або нової версії програмного продукту (модуля)

    1. Ініціатором оновлення розміщеної в Переліку інформації про програмний продукт (модуль) є заявник.

    2. У разі розроблення оновленої версії програмного продукту (модуля) заявник, якщо він є розробником програмного продукту (модуля) для власних потреб чи розповсюдження на фондовому ринку, надає інформацію НКЦПФР за один місяць до початку розповсюдження програмного продукту (модуля).

    3. Оновлена версія програмного продукту (модуля) повинна відповідати Вимогам( z1760-12 ).

    4. Інформація про оновлення програмного продукту (модуля) для внесення його до Переліку подається за згодою розробника до центрального апарату НКЦПФР в електронній формі у вигляді електронного документа з використанням системи електронного документообігу.

    5. Інформація до Переліку вноситься протягом двох робочих днів з моменту отримання електронного документа НКЦПФР.

    6. Електронна форма інформації, яка подається для внесення до Переліку, складається відповідно до опису розділів та схем XML-файлів, визначених окремим документом нормативно-технічного характеру.

    ІV. Вимоги щодо зберігання інформації та контроль

    1. Інформація, яка подається для розміщення програмного продукту (модуля) у Переліку, зберігається в НКЦПФР протягом життєвого циклу програмного продукту (модуля).

    2. Контроль за веденням Переліку здійснюється управлінням інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій НКЦПФР.

    Начальник управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій

    А. Заїка

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Минюст к концу года намерен проверить 254 арбитражных управляющих, работающих на Украине

    До конца текущего года Министерство юстиции Украины осуществит проверку более четверти арбитражных управляющих, осуществляющих деятельность на Украине. В частности, в течение четвертого квартала ...

    Покупка в ипотеку

    консультация юриста по квартирному вопросу поможет избежать многих проблем с ипотечным кредитованием.

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про загальну середню освіту" щодо наповнюваності класів та реорганізації загальноосвітніх навчальних закладів, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про загальну середню освіту" щодо наповнюваності класів та реорганізації загальноосвітніх навчальних закладів (реєстр. № 9062-д), поданий народними депутатами України — членами Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Луцьким М. Г., Давимукою С. А., Самойлик К. С. та іншими.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.12.2011 № 57, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.12.2011 № 57 Відповідно до Закону України „Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) „Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Да, тут много полезной информации. Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - действительно молодцы.

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот сайт -,действительно, на данный момент - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем сайты. Этот интернет сайт удобен в пользовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

    Этот интернет сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66