Жилищный адвокат

Сорочинському ярмарку на Миргородщині затісно

    Сорочинському ярмарку на Миргородщині затісно

    У майбутньому його слід розвивати за моделлю Ганновер-мессе

    Перебуваючи з робочою поїздкою на Полтавщині, Прем’єр-міністр Микола Азаров не міг не зазирнути на Сорочинський ярмарок, який вирує у Великих Сорочинцях саме в середині серпня. Тут він поспілкувався з ярмаркувальниками, оглянув широко представлені експозиції українських виробників та їх найякісніші товари.

    Так, у рамках відвідання ярмарку Микола Азаров посидів за кермом сучасного вантажного автомобіля КрАЗ та ознайомився з найсучаснішими розробками ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». Він підкреслив, що вітчизняні вагонобудівники розробили поїзд, який не поступається за своїми можливостями поїздам «Хюндай», закупленим у рамках підготовки до Євро-2012.

    Це наштовхнуло Прем’єра на думку відмовитися від закупівлі «корейського дива»: «Хюндай» більше купувати не будемо, купуватимемо поїзди Крюківського заводу», — зазначив він, зауваживши, що українські потяги надійні та якісні.

    «Це лише невелика частка того, що виробляє наша промисловість. Тому ярмарок може вийти на значно вищий рівень. І цим займатимемося», — підкреслив Микола Азаров. У цьому контексті з його вуст прозвучала пропозиція, аби Сорочинський ярмарок у перспективі змінив формат на міжнародний.

    «Сорочинський ярмарок має хороші традиції, він вже став брендовим — ярмарок отримав визнання не тільки в Україні, а й у світі. Вже час його виводити на серйозніший рівень», — підкреслив Прем’єр. Зазначивши при цьому, що вбачає його розвиток на зразок Ганноверського ярмарку, повідомляє де?партамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Побував Микола Азаров і на дослідній ділянці кукурудзи ДП «Дослідне господарство ім. Декабристів», після чого висловив думку про необхідність відкриття в області сучасного насіннєвого заводу: «Тим паче, що його зведення не вимагає залучення значних фінансових ресурсів, а ефект від будівництва й подальшої роботи буде значний».

    На власні очі Прем’єр побачив стан пізніх зернових культур, зокрема кукурудзи. Він підкреслив, що через спекотну погоду врожай зернових у цьому році буде меншим порівняно з рекордним минулорічним. Однак завдяки вжитим урядовим заходам цінову стабільність на продуктову групу буде забезпечено.

    У селі Білики Микола Азаров перевірив готовність місцевої середньої школи до початку нового навчального року, оглянув приміщення, в яких навчатимуться діти, та перевірив стан виконання урядового доручення щодо безумовного забезпечення школярів усіма потрібними підручниками.

    Тут він дав завдання відремонтувати шкільний спортзал і реконструювати сільський дитячий садок, який тимчасово розташували у приміщенні школи. Вихователі підтримали ініціативу Прем’єр-міністра, оскільки, за їхніми словами, село розвивається, підвищуються показники народжуваності, і діти повинні мати хороші умови для зростання та навчання.

    «Протягом року я обов’язково ще раз відвідаю Полтавщину і перевірю, чи виконано моє доручення», — наголосив Прем’єр-міністр.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Адвокат — не посредник между чиновником и клиентом!

    Пятого июля этого года произошло знаковое событие вистории украинской адвокатуры. Верховная Рада Украины вовтором чтении ивцелом приняла новый Закон Обадвокатуре иадвокатской деятельности.

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 355, Центральна виборча комісія

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 355 Керуючись статтями 11-13 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Про запит на інформацію М. Плешка, зареєстрований у Центральній виборчій комісії 4 грудня 2013 року за № 21-17-9625, Центральна виборча комісія

    Про запит на інформацію М. Плешка, зареєстрований у Центральній виборчій комісії 4 грудня 2013 року за № 21-17-9625 До Центральної виборчої комісії 4 грудня 2013 року надійшов запит на інформацію М. Плешка.

    СБУ заинтересовало соблюдение режима секретности в Генштабе Минобороны Украины

    Служба безопасности Украины проверяет соблюдение режима секретности в Генеральном штабе Министерства обороны Украины, информации об уголовном расследовании на данный момент нет. Об этом сообщил ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромное количество полезной информации.

    Ваш портал - увлекательный.

    Хочется просто сказать спасибо!. Случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66