Жилищный адвокат

У казкового міліціонера Славка-Хоробрика з’явився сніговий двійник

    У казкового міліціонера Славка-Хоробрика з’явився сніговий двійникДнями у м. Шепетівка, що на Хмельниччині відбулося свято «справжньої зими». Стараннями дорослих місцевий парк перетворився на чарівну казку. Не залишилися осторонь й правоохоронці області. Працівники Державтоінспекції та служби неповнолітніх об’єднали зусилля , аби виліпити сніжну скульптуру в вигляді вже знайомого дітям казкового міліціонера Славка-Хоробрика.

    Представники різних навчальних закладів, за допомогою снігу створили казкові снігові скульптури. В зимовий парк завітали — Дід Мороз із Снігуронькою, змія, дракон, сова, тигр. Багато різноманітних транспортних засобів, серед яких автомобіль, гужова повозка, сани, трактор. Всіх персонажів охороняв, звісно, казковий міліцейський персонаж.

    Працівники ДАІ добре знають, що діти запам’ятовують знання краще під час гри, тож вирішили використати нагоду, аби вкотре нагадати юним учасникам дорожнього руху правила безпечної поведінки на дорозі.

    Мешканці міста із задоволенням підходили фотографуватись до нашого міліціонера, та коли наш герой ожив, здивуванню як дорослих так і дітей, не було меж.

    Дітлахи з радістю знайомились із Славком-Хоробриком, розказували віршики. Хоробрик провів з дітками різноманітні конкурси та вікторини. А хто добре знав правила безпечної поведінки на вулиці, отримав від Славка маленький подаруночок, у вигляді значків, брилків, світлоповертаючих стрічок та браслетів.

    Чудове дійство вдалось на славу, Славко-Хоробрик залишився задоволеним зустріччю з шепетівчанами. Свому сніговому двійнику побажав удачі та попрямував далі, де на нього чекає маса профілактичної роботи з безпеки дорожнього руху.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Евросуд отказал П.Лазаренко в рассмотрении жалобы по вопросу собственности на Украине

    Европейский суд по правам человека отказал в рассмотрении жалобы экс-премьера Украины Павла Лазаренко, которая касалась его квартиры, рассказала судья Европейского суда по правам человека от ...

    И.о. Президента Украины подписал ряд законов

    И. о. Президента Украины Александр Турчинов подписал ряд законодательных актов:

    Юрій ГОРШКОВ: «Ігри валютних спекулянтів перейшли межі розумного і дозволеного»

    Нещодавно при Національному банку України було створено Комітет із запобігання проведенню недобросовісних валютних операцій. Так що сама назва говорить, чим повинен займатися цей орган. Два тижні ...

    Сделка с недвижимостью

    Разрешение жилищных споров при сделках с недвижимостью. Пути решения конфликтных ситуацию. Мирное урегулирование споров о недвижимости. Составление договора касательно недвижимости.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто замечательный! Хорошенький интернет проектик! Очень здорово. Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный сайт!

    Просто замечательный! Хорошенький сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Желаю творческих успехов!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66