Жилищный адвокат

На Волині нетверезий водій скоїв наїзд на працівника ДАІ

    На Волині нетверезий водій скоїв наїзд на працівника ДАІНамагаючись зупинити автомобіль водія-утікача, автоінспектори змушені були застосувати зброю. Передували цьому вимога про зупинку, яку порушник проігнорував, та наїзд на працівника ДПС.

    Як з’ясувалося, працівники взводу по забезпеченню супроводів роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України у Волинській області за порушення Правил дорожнього руху зупиняли автомобіль «Форд-ескорт». Спочатку водій проігнорував вимогу про зупинку і продовжив рух, згодом порушник таки зупинився. Старший інспектор дорожньо-патрульної служби підійшов до авто зі сторони водія, у цей час кермувальник раптово рушив з місця, збивши працівника міліції.

    Автоінспектори на службовому авто із включеними проблисковими маячками синього та червоного кольору та звуковою сигналізацією негайно розпочали переслідування порушника. Вимогу працівників ДАІ щодо зупинки автомобіля, що неодноразово було оголошено через гучномовець, водій проігнорував. Тому, згідно з п.6 ст.15 Закону України «Про міліцію» (для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю громадян або працівникам міліції) автоінспектори були змушені застосувати табельну вогнепальну зброю.

    Попередження про можливість використання зброї водій знову ж таки проігнорував. Як наслідок — правоохоронці змушені були стріляти по колесах автомобіля. Лише це його і спинило.

    Порушника було затримано неподалік села Видричі Камінь-Каширського району. Як з’ясувалося, водієм виявився 30-річний місцевий житель.

    Правоохоронець з тілесними ушкодженнями госпіталізований в Камінь-Каширську центральну районну лікарню. Наразі його стан задовільний.

    Згідно акту освідування, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,64 проміле). Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    С введением ответственности чиновники перестали нарушать законодательство о регистрации нормативных актов, – Минюст

    После введения 5 января 2012 года персональной административной ответственности Министерством юстиции не было выявлено ни одного факта нарушения законодательства о регистрации нормативно-правовых ...

    Умови ринку землі знову переписали

    Нещодавно на сайті Держземагентства для громадського обговорення розміщено новий законопроект Про обіг земель сільськогосподарського призначення, що нарешті має запустити у дію ринок землі. Яким ...

    Про звільнення судді, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 5 частини п’ятої статті 126 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    Епоха «уазиків» закінчується

    Президент поставив перед урядом дуже серйозне завдання: повністю переоснастити нашу швидку медичну допомогу новими засобами для транспортування хворих до медичних закладів, а також надання екстреної ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет портальчик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!

    Хочу просто поблагодарить Вас!. Абсолютно случайно набрел на этот ресурс, чему очень рад! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

    Этот интернет проект не друг - ваш интернет проект, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66