Жилищный адвокат

Як «Барселона», не вийшло…

    Як «Барселона», не вийшло…

    Доля «Металіста», «Дніпра» і «Динамо» в Лізі Європи вирішиться 21 лютого

    З усіх українських клубів, які продовжують виступи на євроарені після зимової перерви, найбільшу увагу привертали динамівці. Олег Блохін отримав можливість готувати команду на передсезонних зборах за власними рецептами й уподобаннями. Гравець збірної Хорватії Огнен Вукоєвич зізнався журналістам: так інтенсивно, як це було в іспанській Марбельї, він ніколи в своєму житті не тренувався.

    Перший офіційний матч сезону підтвердив, що Андрій Ярмоленко і його партнери готові проводити 90 хвилин гри у високому темпі. Водночас стало очевидно: налагодити командну гру в такий короткий термін тренерському штабу не вдалося. Ще одна проблема — відсутність у складі біло-блакитних Брауна Ідейє. Форвард збірної Нігерії, який у складі національної команди став володарем Кубка Африки, продовжує святкувати успіх у рідних краях. На передматчевій прес-конференції Олег Блохін, відповідаючи на запитання, як його підопічні збираються діяти без свого найкращого бомбардира, пожартував:

    — Гратимемо, як «Барселона» та збірна Іспанії — без нападників.

    Жарт вийшов дещо недолугим. Ідеться не про те, футболісти якого рівня складають групу атаки каталонського клубу і чинних чемпіонів світу та Європи. Основна відмінність — технічне оснащення. Піренейські віртуози можуть невимушено володіти м’ячем 60—70 відсотків ігрового часу в поєдинках з кваліфікованими суперниками. Причому це стосується і гравців захисної ланки.

    Про центрального захисника киян Тараса Михалика, який раз за разом віддавав верхові передачі невідомо кому, цього не скажеш. Так само, як і про новачків динамівців — хорвата Домагоя Віду, а також екс-хавбека полтавської «Ворскли» Романа Безуса. Сил у киян, щоб створювати постійний тиск на ворота суперника, вистачило. А про виконавчу майстерність у завершальній стадії атак і говорити не варто.

    Аруна забив у четвер один гол на три команди. Фото Oлександра ЛЕПЕТУХИ

    Відверто розчарував у четвер «Дніпро». За оцінками фахівців, до підопічних Хуанде Рамоса жереб був найприхильнішим. Однак упоратися з одним із лідерів чемпіонату Швейцарії базовому клубу збірної так і не вдалося. Крім того, зважаючи, наскільки тактично грамотно «Базель» уміє діяти в обороні, шанси дніпропетровців відігратися на рідному полі розцінюються як мінімальні.

    Ближче всіх до успіху за сумою двох зустрічей перебуває «Металіст». Нулям на табло стадіону «Сент-Джеймс Парк» гості мають завдячувати Олександру Горяїнову. 37-річний воротар харків’ян творив справжні дива в рамці воріт, вигравши всі дуелі з форвардом англійців Папісса Сіссе.

    21 лютого в Харкові його партнери повинні набагато агресивніше зіграти в атаці, щоб всі подвиги Горяїнова на британській землі не виявилися марними.

    ПРЯМА МОВА

    Олег БЛОХІН, головний тренер «Динамо»:

    — Ми протистояли команді, яка перебуває в тонусі та постійно грає у чемпіонаті Франції. Ви самі бачили, скільки ми створили моментів проти колективу, який дуже організовано грає в обороні. Вважаю, наша команда добре підготувалася за період зборів. Чому не забили більше? Весна не за горами, День закоханих... Ніжки у гравців ще «важкі», тому і не забили. Щодо Олега Гусєва, то він три дні лежав з температурою 39, тому не ризикнули його випускати з перших хвилин. За короткий термін ми ще не встигли налагодити командну гру. Неможливо створити за цей час колектив, який усі хочуть бачити.

    Хуанде РАМОС, головний тренер «Дніпра»:

    — Сьогодні була огидна погода для футболу. Однак умови були однакові для обох команд. Господарі адаптувалися до засніженого поля швидше і відкрили рахунок. У перерві говорив із хлопцями про те, щоб забити м’яч у відповідь: адже гол у гостях — це дуже важливо на стадії плей-оф. Ми кинули всі сили вперед, але так і не зуміли відзначитися. Зрозуміло, що два забитих м’ячі — це серйозна перевага. Зараз шанси ліпші у «Базеля». Але у нас залишається ще 90 хвилин гри в Дніпропетровську.

    ТАБЛО «УК»

    Ліга Європи. 1/16 фіналу

    Динамо (Україна) — Бордо (Франція) — 1:1 Голи: Аруна (20) — Обраньяк (23)

    Ньюкасл (Англія) — Металіст (Україна) — 0:0

    Базель (Швейцарія) — Дніпро (Україна) — 2:0 Голи: Штокер (23), Штреллер (67)

    Байєр (Німеччина) — Бенфіка (Португалія) — 0:1 Гол: Оскар Кардосо (61)

    Зеніт (Росія) — Ліверпуль (Англія) — 2:0 Голи: Халк (69), Сємак (72)

    Анжі (Росія) — Ганновер-96 (Німеччина) — 3:1 Голи: Ето’о (34), Ахмєдов (48), Буссуфа (64) — Хусті (22) Нералізоване пенальті: Ето’о (58)

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про встановлення вимог щодо провадження інших, видів діяльності Товариству з обмеженою відповідальністю «ДТЕК СХІДЕНЕРГО», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про встановлення вимог щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності Товариству з обмеженою відповідальністю «ДТЕК СХІДЕНЕРГО»

    Про внесення змін до Положення про робочу групу з розв’язання проблем мешканців гуртожитків, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Положення про робочу групу з розв’язання проблем мешканців гуртожитків Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до Положення про робочу групу з розв’язання проблем мешканців гуртожитків( 973-2010-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 жовтня 2010 р. № 973 (Офіційний вісник України, 2010 р., № 82, ст. 2872), зміни, що додаються.

    Продажу бижутерии в виде конопли суд в России признал рекламой наркотиков

    Суд города Междуреченска Кемеровской области (РФ) признал хозяйку выставки самоцветов и ювелирных изделий, в частности изготовленных в виде листков конопли, виновной в пропаганде наркотических ...

    Щодо надання роз’яснень (стосовно експертизи засобів обліку), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    ПАТ «Рівне-Борошно» м. Рівне Щодо надання роз’яснень Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики України (далі — НКРЕ), розглянула лист ПАТ «Рівне-Борошно» від 22.11.2012 № 22-11/2012-01 та в межах своєї компетенції повідомляє.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет портал -,действительно, на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Портал весьма удобен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто и быстро.

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Этот портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот портал ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66