Жилищный адвокат

Договір про співпрацю з російськими колегами підписали працівники ДАІ Чернігівщини

    Договір про співпрацю з російськими колегами підписали працівники ДАІ ЧернігівщиниЗміцненню засад співробітництва у сфері безпеки дорожнього руху покликані сприяти домовленості, досягнуті в ході робочої зустрічі делегацій управління ДАІ УМВС України в Чернігівській області та управління Державної інспекції безпеки дорожнього руху УМВС Російської Федерації по Брянській області. Ця зустріч відбулася 27 лютого у Чернігові, в приміщенні обласного Управління внутрішніх справ.

    У робочій зустрічі взяли участь начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик та його заступник — начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Едуард Гребенюк. Делегацію УДАІ Чернігівщини очолив керівник цього підрозділу полковник міліції Валерій Парахнєй, Брянську делегацію — його колега, підполковник поліції Олександр Івлієв. Також до розмови були запрошені представники прикордонної служби та митної варти.

    Відкриваючи обговорення, начальник УМВС України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик на правах господаря привітав поважних гостей та, зокрема, зазначив: «Проведення сьогоднішньої зустрічі є логічним продовженням та елементом реалізації домовленостей, досягнутих у ході попередніх зустрічей, на рівні як керівників наших Міністерств, так і керівництва Управлінь МВС прикордонних регіонів. Ми взаємно зацікавлені у регулярних контактах, відкритому та конструктивному обміні думками стосовно проблем, пов’язаним з організацією безпечного дорожнього руху».

    Під час тривалої відвертої розмови учасники робочої зустрічі обговорили низку питань, розв’язання яких прямо залежить від рівня співпраці між прикордонними регіонами обох держав. Це, зокрема, протидія незаконному заволодінню транспортними засобами з подальшою їх легалізацією та збутом, перекриття каналів переміщення через державний кордон наркотичних засобів та психотропних речовин, спільна боротьба з іншими злочинними проявами. Українські та російські колеги піддали аналізові порядок взаємного інформування, пов’язаного з обліком конкретних транспортних засобів, видачею реєстраційних та водійських документів, а також з метою встановлення і затримання викрадених транспортних засобів та осіб, причетних до скоєння таких злочинів.

    В ході обговорення пролунав ряд конструктивних пропозицій, які було внесено до протоколу засідання. Передбачена подальша співпраця на паритетних засадах в галузі профілактики безпеки дорожнього руху, обмін інформацією та досвідом несення дорожньо-патрульної служби, застосування технічних засобів під час контролю за дорожнім рухом. На напрямкові пропаганди безпечного руху передбачено організацію конкурсів за участю команд юних інспекторів дорожнього руху прикордонних регіонів (до речі, нагадав керівник брянської делегації Олександр Івлієв, якраз нинішнього року ця форма роботи з дітьми та підлітками відзначить 40-річний ювілей). Також сторони домовилися провести у другому кварталі 2014 року подібну робочу зустріч, однак уже на російській території.

    За результатами робочої зустрічі керівники обох делегацій підписали відповідний Протокол, який визначає засади і напрямки подальшої співпраці колег з Чернігівщини та Брянської області.

    Також, в порядку обміну досвідом практичної діяльності, начальник УДАІ УМВС України в Чернігівській області Валерій Парахнєй запросив колег з Брянська оглянути реєстраційно-екзаменаційний підрозділ ДАІ, розташований в обласному центрі. Ознайомившись з роботою Чернігівського ВРЕР, керівник делегації гостей висловив, базуючись на власному досвіді, деякі рекомендації, застосування яких здатне позитивно вплинути на ефективність роботи підрозділу. Чернігівські вартові дорожньої безпеки визнали ці поради цінними і вартими практичної реалізації.

    — Щойно провівши робочу зустріч та підписавши офіційні документи, які передбачають обмін досвідом та плідну співпрацю, ми, таким чином, вже починаємо втілювати в життя досягнуті домовленості, — прокоментував підсумки заходу Валерій Парахнєй.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    В Высшем админсуде продолжилось заседание, на котором планируют выбрать Председателя ВАСУ

    Сегодня, 10 июня, в Высшем административном суде Украины продолжилось собрание судей, перерыв в котором объявили 17 апреля 2014 года. Об этом сообщает корреспондент «ЮП».

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 29.08.2013 № 1194, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 29.08.2013 № 1194 Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", постанови НКРЕ від 13.06.2013 № 700( z1168-13 ) "Про затвердження Порядку визначення відрахувань коштів на поточні рахунки постачальників електричної енергії за регульованим тарифом та на поточний рахунок із спеціальним режимом використання оптового постачальника електричної енергії", ураховуючи звернення ДП "Енергоринок" від 13.09.2013 № 01/72-8425, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 14.12.2012 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 05.03.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромное количество актуальной информации. Большущее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто молодцы.

    Чувствуется такая редкая на сегодня забота о ближних. Благодаря столь занимательному ресурсу я, наконец-то, надумался обзавестись выделенной линией.

    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному интернет проекту я, наконец-то, надумался купить отдельную линию.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66